Planlegger du å renovere kjøkken i Sandefjord?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Sandefjord. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken i Sandefjord?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Sandefjord. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering i Sandefjord

Renovere kjøkken

3208SANDEFJORD

Jeg trenger hjelp til å rive og montere nytt kjøkken.

Flytt skaper og installer oppvaskmaskin

3211SANDEFJORD

Jeg har kjøkken uten oppvaskmaskin. Jeg har lyst til å opprette plass til en ved å flytte noen skaper til en annen del av kjøkkenet. Se bildet for forklaring.

Kjøkkenrenovering

3228SANDEFJORD

Nye overflater, monter kjøkken og diverse tilhørende arbeider. Oppgi timepris og vi ønsker å velge basert på erfaring, referanser og timekostnader.

Totaloppussing av kjøkken og stue

3213SANDEFJORD

Sette opp nytt kjøkken, bytting av gulv i stue og kjøkken, sparkle vegger, bytte et stort vindu i stue.

Fjerne et kjøkken overskap hjørne

3210SANDEFJORD

Jeg ønsker å fjerne et hjørne overskap som er 60 cm bredt. Siden det er fôret ned over overskapene hadde jeg håpet at det gikk an å ta ut dette uten å rive ned for mye.

Bytte benkeplate

3214SANDEFJORD

Ønsker å fjerne gammel benkeplate, og montere nye. Lurer på hva pris på en slik jobb vil være.

Siste evalueringer
Montere nytt kjøkken

Veldig bra, jobber ryddig og effektivt, god kommunikasjon og en bedrift vi definitivt ønsker å samarbeide med igjen.

Des. 2018
A

Ariana om SBYGG AS

Oslo
Ny farge på kjøkkeninnredning

Super service flott utført jobb

Sep. 2018
K

Kristine Myhre om Møbeldetaljer Kai Henriksen

Kodal
Oppussing av rekkehusleilighet fra 1966

Jeg er meget fornøyd med alt arbeide de har gjort med å renovere hele leiligheten. Alt arbeidet har vært utført effektivt og ryddig. Jeg har fått verdifulle tips når jeg har spurt om råd, og resultatet er blitt bedre enn forventet. Dette firma har jeg ingen problemer med å anbefale.

Juni 2018
M

Marit om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Sandefjord
Renovering av kjøkken

Evalueringen kan endres til dette. Snekkeren gjorde et bra arbeid, men vi synes arbeidet gikk for sakte - noe tror jeg var pga dårlig kommunikasjon mellom leder og snekker. Vi fikk mange gode forslag, men med endel feilberegninger på tidsbruk. Ble dyrere enn vi trodde. Leder hørte dog på det vi klagde på og ønsket ordne opp

Des. 2017
T

Tonje om Lolands Bygg Og Renovering AS

Sandefjord
Ombygging i underetasje

Denne jobben ble gjort på timebasis. Det ble lagt igjen en timeliste hos oss som ble oppdatert hver dag, slik at vi enkelt kunne sammenlikne timer jobbet og utvikling hver dag. Veldig kjekt, enkelt og ryddig! Temur kom med gode forslag og løsninger underveis. Flytting av vegger, inkl bærevegg vekslet ut med stålbjelke, gulvavretting, flislegging, listing, maling var veldig bra. Temur koordinerte med elektriker. Ingenting å klage på = 5 stjerner.

Mai 2016
M

Magnus Olstad om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Sandefjord
Oppussing inkl bytte av kjøkken. Ny takstein/takpapp

Jacek Pasinski og hans menn i Arpas bygg har hos oss totalrenovert en hel etasje inkl. bytte av kjøkken, flislegging, lagt parkett, bygget inn gasspeis, byttet vinduer, innedører og ytterdører, tapetsering, sparkling og maling, bygging av skyvedørsgarderobe samt plating av vegger. De har også byttet takpapp og takstein. Samarbeidet mellom oss og Pasinski fungerte svært godt og vi er svært tilfreds med resultatet av jobben. Rydding også bra!

Jan. 2016
J

Jørn Kaupang / Aileen om ARPAS BYGG AS

Sandefjord
Snekkerarbeid i forbindelse med oppussing av 1. etasje på drøye 100kvm

Brukte Proff Bygg Vestfold til å lage et helt nytt bad etter jeg selv hadde revet det gamle helt til grunn. Alt var gjort riktig etter våtromsnorm og jeg fulgte prosessen steg for steg slik at fikk se det ble gjennomført på korrekt måte. Eier av selskapet var proff og kunde orientert. Prisen ble som avtalt og kvaliteten ble over forventet. Kan varmt anbefale til denne type jobb, og hadde brukt dem igjen 10 av 10 ganger.

Nov. 2014
S

Stig om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Sandefjord
ferdigstille kjøkken

bra jobb, til avtalt tid og avtalt pris!

Aug. 2013
O

Odd Espen om DOBRZANSKI DARIUSZ DD-BYGG SMÅ OG STORE TJENESTER

Sandefjord
Oppussing av leilighet .

Utvidelse og totaloppussing av både bad og gang ,med varnekabler og fliser etc- parkett i ganger og trapper- samt ny veggpanel og dører fra 1. til 3 etage - maling etc. Alt utført med utrolig flott resultat - virkelig topp fagfolk Pris og ferdigstillelse som avtalt. Vi kan anbefale Audrius og hans folk på det sterkeste. Tusen takk : )) Janne ( tlf 91557145 og 90626573

Okt. 2012
F

Freddy om KURCAS BYGG AS

Sandefjord