Planlegger du å renovere kjøkken i Stavanger?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Stavanger. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken i Stavanger?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Stavanger. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering i Stavanger

Bytte benkeplate kjøkken

4150RENNESØY

Rive og fjerne benkeplate kjøkken, måle opp og kjøpe inn materialer til ny benkeplate og montere ny. Ink. Mva

Flytte kjøkken

4014STAVANGER

Hei🌞 Vi ønsker å flytte kjøkken til stue. Vi har en gammelt kjøkken som er plassert på en rare plass. Dvs vi må komme inn til kjøkken for å komme oss på soverom. Vi ønsker for å få et bedre rom løsning og om det er mulig å få ekstra soverom. Jeg håper at du få mulighet å se og gi oss tilbud på jobben.

Kitchen Renovation

4032STAVANGER

We are looking forward for kitchen Renovation. Removing out drawers, selves, electric burner, fridge and put new ones.

Kitchen Renovation

4032STAVANGER

Need to renovate my kitchen. Attached images of two faces of my kitchen. We are thinking to cover whole area (electric burner side) with new drawers and shelves. Second side- Fridge side - firstly need to replace fridge & Electric burner with new one. And if get good idea how to renovate and make the space use properly..

Entrepenør / Prosjektleder / Byggingeniør til å befare ved overtakelse av nykjøpt hus (1976)

4012STAVANGER

Kjøpt hus på Vassøy fra 1976. I utgangspunktet vil vi legge nytt gulv selv. Men, anbudene gjelder: Vi vet vi vil ja hjelp til å rive en vegg" og lage en åpen kjøkkenløsning. vi vil ha hjelp til å kontrollere det elektriske anlegget og sjekke mulighetene rundt det (fornye sikringer og støpsler, smarthusløsninger?), vi vil vurdere varmekabler i kjeller, samt gulv vi vil vurdere større terasse i 2. etasje Så vil vi at entreprenørene skal gi oss tilbud på hva de mener vi prioritere innenfor vår prisramme.

Flytte kjøkken

4085HUNDVÅG

Hei! vi bor på Ormøy og dere dukket opp! Vi har tenkt litt på å flytte kjøkken fra nåværende rom til stua og lurer da egentlig på om det i praksis lar seg gjøre, og hva noe sånt ville kostet (da tenker jeg på rør- tjenestene med installasjon av vann etc) selve kjøkkenet er forholdsvis nytt, så skal prøve å gjenbruke litt der, men stua er jo uten noen form av sluk/vann inn eller ut. Hadde dere hatt tid til en befaring og mulighet til å kommet med en ca pris? Bor i ormøydalen 7.

Siste evalueringer
Skifte ut kjøkkenbenk

Anbefales!

April 2023
T

Tabea om TOTALE TJENESTER AS

Stavanger
Flytte kjøkken og legge gulv

Ordentlig arbeid, tok litt lengre tid enn forventet.

April 2023
J

Juliane om POL BYGG AS

Stavanger
Kjøkkenrenovasjon

Snekker og maling i forbindelse med kjøkkenrenovasjon. Meget godt gjennomført, godt arbeid, kommunikasjon, ryddighet. Kommer helt sikkert til å bruke de igjen!

Mars 2023
S

Svend Erik om LANGE-BYGGSERVICE

Hommersåk
Rehabilitering av kjøkken

Det var en fornøyelse å ha Dominik til å utføre arbeidet, han tok arbeidet med å rive gammelt kjøkken sammen med meg og å legge nytt gulv. Han kommer til avtalt tid, utfører arbeidet på en profesjonell måte, er veldig ryddig og er i tillegg en hyggelig fyr som det er lett å kommunisere med. Kan anbefale Dominik.

Feb. 2023
P

Petter om Vaktmester Dominik Maga

Stavanger
Forslag til løsning/Lage tegninger for kompakt kjøkken og garderobe i studioleilighet

Quick response, eyes for details, and of course good quality. Price was OK.

Feb. 2023
E

Elisabeth om Arkitekt Indre Bennett

Oslo
Skifte benkeplate på kjøkken

Arbeidet ble utført til avtalt tid og raskt håndtert.

Des. 2022
T

Thor om SVELA TØMRERTJENESTER AS

Stavanger
flislegging glass mosaikk i kjøkken

Annonsen var for mosaikklegging i kjøkkenet, men vi ble enige om noen andre arbeider; forings av vinduer (ute), montering glassrekkeverk og noen andre småverk. utmerket kvalitet, og veldig god kommunikasjon. Jeg anbefaler.

Okt. 2022
M

Majid om Zoya Michal Wlazlo

Stavanger
Gulvsliping tregulv + sette opp gipsplater

Veldig fornøyd med jobben Ciuciu gjorde hjemme hos oss! De satte opp gipsplater, malte, la nye lister m.m. Vi føler vi sitter igjen med en ny stue og nytt kjøkken etter at jobben er gjort :) Dette gjorde susen for et 90-talls hus som tidligere hadde panel på de fleste vegger 😅

Okt. 2022
K

Kaja om Ciuciu Sbygg

Hafrsfjord
Kjøkken

Han var Effektiv, på tilbudssiden, ga god pris og arbeid. Alt i alt veldig fornøyd:)

Sep. 2022
C

Camilla om RØRLEGGERMESTER KIM JØRGENSEN

Hundvåg
Listing og foringer kjøkken

Veldig bra gjennomført arbeid og estimat på pris ble som antatt. Punktlige og hyggelige arbeidere. Anbefaler de gjerne og hadde brukt de igjen 😊

Juli 2022
A

Anders om WD Aquarius AS

Hundvåg
Avsluttende div arbeid på renovering

En bedrift som leverer på høyt høyt nivå på alle ledd. Vi hadde en omfattende totalrenovering av hos på Stokka i Stavanger. Global Hus ble tidlig i prosessen valgt. Alt har fungert strålende fra a til å. Prosjektledelse på øverste hylle av Iman. Full kontroll på tidsplan, utstyr og materialer. Dyktige fagfolk som leverer jobben sin med stolthet og høy kvalitet. De ansatte og ledelsen i Global Hus viser hver dag at de bryr seg om deg som er kunde og skal skape et hjem. Til og med når det var behov for assistanse på en lørdag troppet de opp 10 minutter etter kontakt. Vil med hånden på hjerte påstå at det ikke finnes et bedre firma i Rogaland som leverer på alle ledd slik Global Hus AS gjør.

Mai 2022
T

Tommy om GLOBAL HUS AS

Stavanger
Demontere kjøkken

Veldig fornøyd med jobben som er gjennomført, demontering og montering av nytt kjøkken. Punktlig og veldig effektive i sitt arbeid. Kjapp levering og god kommunikasjon. Bruker de gjerne igjen.

Mai 2022
M

Malin Langgård om GLOBAL HUS AS

Stavanger