Planlegger du å renovere kjøkken i Frogn?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Frogn. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken i Frogn?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Frogn. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering i Frogn

Bytte benkeplate og vask kjøkken

1447DRØBAK

Kjøkken som trenger ny vask og benkeplater-

Oppgradering av kjøkken

1448DRØBAK

Hei! Jeg ser etter et prisoverslag for en ledig håndverker som kan bistå med å bytte benkeplate på et L formet kjøkken, installere backsplash på en vegg, bytte oppvaskkum, og sette inn ovn, platetopp og ovnskap fra IKEA.

Flytting av rør, samt tilkobling av nytt kjøkken

1447DRØBAK

I forbindelse med nytt kjøkken skal det rives en lettvegg. I denne veggen kommer det rør ned fra andre etasje. Dette røret må flyttes slik at veggen kan fjernes i sin helhet. I tillegg må nytt kjøkken tilkobles. (start/stopp) Annen relevant informasjon: - Vaskemaskin og vask flyttes ikke i forbindelse med nytt kjøkken. - Riving av veggen vil skape en åpen stue/kjøkken løsning. - Alt elektrisk i lettveggen må også flyttes/fjernes. - Veggen som skal rives er markert i gult på plantegning. - Leiligheten arbeidet skal utføres i ligger i første etasje. Det er en leilighet i etasjen over. - I det nye kjøkkenet er det plassert nye seksjoner på andre siden av vasken, som gjør at halvøya blir 120 dyp. - Rørene fra eksisterende kjøkken blir da inne i andre seksjon til høyre for svart skap på bilde av nytt kjøkken. - Rødt rør på bilde er 7 cm i diameter Arbeid som skal gjøres/prises: 1) Flytting av røret (rødt rør på bilde). 2) Stoppe vann ved installasjon av nytt kjøkken 3) Starte vann etter installasjon av nytt kjøkken 4) Annet - dersom det er nødvendig. Her forventer jeg at dersom det krav eller andre forhold som tilsier at mer/annet arbeid burde gjøres skal dere opplyse om det.

Montering av IKEA kjøkken og tre døra

1444DRØBAK

Montering av IKEA kjøkken og tre nye døra

kjøkkenrenovering

1445DRØBAK

kifteut hele kjøkken

Oppussing av kjøkken og deler av stue. Flytte teknisk rom

1449DRØBAK

Vi ønsker å få pristilbud på oppussing av kjøkken og hva det vil koste å flytte innholdet i teknisk rom (varmtvannsbereder og sikringsskap) - muligens i kombinasjon med å lage åpen løsning med kjøkken og stue. Evt. Om det finnes andre løsninger som er bedre og mer kostnadseffektive.

Siste evalueringer
77m2 fra 1956 trenger teknisk oppgradering i Drøbak

Dyktige folk i alle ledd. Gjorde jobben som avtalt, til avtalt tid og budsjett med et godt øye for detaljer og fornuftige løsninger. Vi kunne ikke ha vært mer fornøyd.

Aug. 2016
O

Ola om Thor Arnesen Rørservice

Drøbak
Oppussing av stue/kjøkken og flytting av dør i murvegg m.m.

jonas møtte til avtalt tid og gav oss en fornuftig pris på jobben. De kom som avtalt og fulgte de arbeidstidene vi satt. Jobben ble egentlig bra utført og hovedinntrykket ble bra. Uheldigvis oppsto det noe uforutsigbart, men dette ble rettet opp av Jonas.

Juni 2015
U

UNKNOWN om GLEDE HJEMME JONAS GECAS

DRØBAK
Brygging av nytt kjøkken

Kjempe fornøyd med jobben. veldig nøye og dyktige gutter.

Juli 2014
C

Clasfischer om CAN'S OPPUSSING

Drøbak
"Bygge" leilighet i 1. etasje

Vega gjorde en god jobb:) Jeg er fornøyd med resultatet. Thomas( sjefen/arbeidslederen) var hyggelig og lett å snakke med. Han snakker godt engelsk. Arthur(han som gjorde oppussingen) var flink, effektiv, hyggelig. Han snakker og alright engelsk

Okt. 2013
E

Endre om VEGA TOTALENTREPRENØR AS

Drøbak