Kjøkkenrenovering i Balsfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjøkkenrenovering i Balsfjord

BYGG OG RENOVERING PIOTR SZULC

Okt. 2012

Renovering av eldre hus

"Jevnt over godt fornøyd."
J
Jeanette
Siste registrerte jobber

Totalrenovering av blokkleilighet fra 50- tallet i

9050STORSTEINNES

Leiligheten trenger ny planløsning med riving av betong- og gipsvegger, fjerne dører, lage nye dører/ vegger, omlegging av rør, ny kjøkkeninnredning og bad med flis og varmekabler i gulv. Varmekabler i gang, kjøkken og stue, grunnarbeid for nye gulv. Maling, gulvlegging og elektrikerarbeid kan vi gjøre selv.

Oppussing av kjøkken

9055MEISTERVIK

Trenger å pusse opp et litt eldre kjøkken og male skapdørene i hvit/evt grå farge.

Tilbygg kjøkken

9040NORDKJOSBOTN

Ønsker å bygge ut mellom 15-20 kvm på kjøkkenet samt sette opp nytt kjøkken og rive det gamle.

Renovering kjøkken

9056MORTENHALS

Har et hus i Malangen (Mortenhals), hvor det på kjøkken trengs nytt golv ((klikk-parkett e.l) og nye plater på veggene.Skal inn med ny kjøkeninnredning, også aktuelt å få denne montert. Golv er 16 kvm.,og til vegger medgår ca 20-25 plater.

Utvidelse av hytte

9056MORTENHALS

Vi har en hytte på nær 65m2 i Malangen, Troms. Denne er laftet, produsert av Sande Hus og hytter, Berkåk. Se de to siste sider i vedlegget. Vi ønsker å utvide kjøkken og vaskerom, enten ved å trekke taket ut ca 1,5m, eller ved å lage en ny ving og endre både vegger og tak ( se de to første sidene av vedlegget). Innvendig må kjøkken få nye benker, vaskerommet ny benk, og det må installeres dusj, vaskemaskin, ny varmtvannsbeholder. Vi vurderer også installering av Cinderella do. Vurdering av alternativene og arbeidet bør gjøres på stedet, og vi foreslår en befaring i slutten av august. Vi ser gjerne at jobben utføres enten i høst, eller før sommeren 2015.

bygge leilighet i kjeller etasje

9050STORSTEINNES

har et hus med stor kjeller som jeg ønsker å bygge om til leilighet er inngang i kjeller men må deles av å monterer kjøkken og bad plus kjøkken vindu