Planlegger du å renovere kjøkken på Stange?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken på Stange. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken på Stange?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken på Stange. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering på Stange

Kjøkken oppussing og montering

2337TANGEN

Kjøkken oppussing og montering Vi har bestilt nytt Ikea kjøkken og vil skal kjøre med en full renovasjon projekt. Maling av veggene, legge laminat på flis og montering av ikea kjøkken med integrerte hviteværer. Vi ønsker i tillegg å legge laminat resten av første etasje, circa 70 kvm (underlag er flis med varmekabler). Vi ønsker dyktige følk: snekker, elektriker, rørlegger. Kjøkken blir levert 23.mai, da håper vi å finne dyktige folk. Gjerne ta kontakt for å avtale befaring. 2337 Tangen

Kjøkken oppsussing og montering

2337TANGEN

Vi har bestilt nytt Ikea kjøkken og vil skal kjøre med en full renovasjon projekt. Maling av veggene, legge laminat på flis og montering av ikea kjøkken med integrerte hviteværer. Vi ønsker i tillegg å legge laminat resten av første etasje, circa 70 kvm (underlag er flis med varmekabler). Vi ønsker dyktige følk: snekker, elektriker, rørlegger. Kjøkken blir levert 23.mai, da håper vi å finne dyktige folk. Gjerne ta kontakt for å avtale befaring.

Renovering kjøkken, bad, vinduer og det elektriske.

2334ROMEDAL

Ønsker tilbud på skifting/rehabilitering av kjøkken å bad, bytte av 7 store vinduer å en terrasse dør og skifte det elektriske på rommene som skal renoveres. Sikringsskapet skulle også hatt flere kurser og automatiske sikringer.

Renovering 1.etasje

2312OTTESTAD

Hei! Vi ser etter en total-entreprenør da vi skal pusse opp 1 etasje i vårt hus på Ottestad ved Hamar. Vi ser for oss en byggeprosess der vi deler det i deler. I første omgang gjelder det flytting av vegger og bytting av vindur. Vi ønsker også å se på om vi må lekte ut vegger i forbindelse med etterisolering. Vi kommer til å søke Enovastøtte på dette, så ønsker en energirådgiver i tillegg. Dette kan vi ordne selv også. Vi river vegger i forkant. Det vil her være behov for oppgradering av elektrisk anlegg (mye 10amp i huset). Ønsker råd så vi kan "future-proofe" huset. Etter vegger og vinduer er fikset, skal vi totalrenovere, samt flytte kjøkken. Det er med andre ord behov for elektriker og og rørlegger. Vi har enda ikke 100% bestemt leverandør på kjøkken, det står mellom to. Vi monterer kjøkken selv. Del 3 er totalrenovering av bad. Avhengig av hvor dyrt det øvrige arbeidet blir, kan det være dette utsetter noe - men vi ønsker å bruke samme entreprenør på alt, som kan behandle det som ett prosjekt. Ønsker oss lokal bedrift som kan tilby alle tjeneste samlet, så vi slipper å holde i hver enkelt fagmann. Gjerne en prosjektleder, eller liknende, vi kan henvende oss til ved spørsmål underveis. Ved kontakt kan jeg sende over gammel og ny plantegning.

Oppretting av vegger på kjøkken

2312OTTESTAD

Har revet ut kjøkkenet hjemme, og trenger hjelp til å rette opp vegger og kle disse.

Rørlegger nytt kjøkken

2344ILSENG

Renovering av kjøkken. Oppvaskkum og oppvaskmaskin skal flyttes ca 3 meter. Har kjeller under kjøkkenet.

Siste evalueringer
Tilpassing og montering av 2 kjøkkenbenker

Rask tilbakemelding, raskt utført og godt arbeid.

Feb. 2019
E

Elin om FAGSERVICE AS

Ottestad
Rør og vann på kjøkken

Veldig fornøyd. Rask og serviceinnstilt

Des. 2018
L

Lars Christian Leifgaard om HANSEN'S RØRSERVICE AS

Ottestad
Kjøkken,tak vegg,gulv

Jobben ble utført iht. tid og kostnader, meget bra kvalitet av dyktige og hyggelige håndverkere. De kom alltid som avtalt. Hadde gode forslag på valg av materiell og løsninger. Anbefaler O.D Bally på det varmeste og vil benytte dem i det videre oppussingsarbeidet

Juni 2014
O

Ole Christian om O. D. BALLY

Ottestad