Kjøkkenrenovering i Enebakk

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Monter av benkeplate

1911FLATEBY

Jeg skal bytte ut benkeplate på kjøkken. Er det noen som vil tar seg slik oppdrag. Kom gjerne med fast pris Demontering og montering benkeplate 2 plater som er ferdig kuttet hos Ikea.

Demontere gamle benkeplate og montere ny

1911FLATEBY

Hei! Jeg skal bytte ut benkeplate på kjøkken. Ny plate blir levert ferdig kuttet av Ikea. Oppdraget er å fjerne gamle benkeplaten og montere den nye. Oppdraget må utføres på en dag. Platen blir levert 05 desember fint om kan noen utføre dette på 06 desember.

Panele tak liten stue og kjøkken på hytte. Montere kjøkkenbenk

1914YTRE ENEBAKK

Jeg har litt gjenstående arbeid på hytta jeg ønsker å få fullført. Ca 25kvm skråtak som trenger panel. Samt litt småfiks på kjøkken og et lite rom. Se bilder

3d kjøkken design

1914YTRE ENEBAKK

Jeg er en kjøkken design-er som har erfaring i å design kjøkken i 3d modeller i programmet "pro100" etter skisser/instruksjoner gitt av kunder for firma FAW som har vært i drift siden 2014. Jeg har nå kapasiteten til å ta inn flere spennende prosjekter for både privat personer og bedrifter.

Rive kjøkken og montere nytt IKEA-kjøkken+legge gulv+ spotter i tak

1914YTRE ENEBAKK

Ønsker å få utført følgende for kjøkken på 12 kvadrat (ønsker også pristilbud): Riving av kjøkken Bortkjøring av kjøkken Montering av nytt IKEA-kjøkken + vifte + tre hvitevarer + blandebatteri (hvitevarer og blandebatteri har samme plassering som idag) Legging av gulv Maling/sparkling av vegger og tak Spotter i tak Alle materialer er kjøpt inn på forhånd bortsett fra spotter til tak. Ønskes utført så fort som mulig etter 29. juli. Ønsker helst fastpris. Du/dere kan komme på befaring til og med fredag denne uken.

Rørlegger på kjøkken

1911FLATEBY

Hei, Trenger en Rørlegger til kjøkkenet. Må lage 2 ventiler så snart som mulig!!! Og etter kjøkken montering trenger også koble kjøkken armatur.