Planlegger du å renovere kjøkken i Drammen?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Drammen. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken i Drammen?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Drammen. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering i Drammen

Ferdigstilling av kjøkken

3048DRAMMEN

Har kjøpt og montert kjøkken fra Epoq. På grunn av manglende verktøy, tid og motivasjon så har vi ikke fullført de siste detaljene eller justeringene. Det som står igjen er: - montere sokkellister over overskap for å fjerne mellomrom mellom overskap og tak. - justering av skap/skuffefronter. - retting av benkeplate som ble montert dårlig. Kjøkken leverandøren ønsker ikke å bistå siden jeg monterte dette selv.

Laminat bad og kjøkken av et nybygtt hus

3045DRAMMEN

Vi trenger mestere som har erfaring i byggebransjen. Arbeidet som skal gjøres er som følger: Det skal monteres for 2 kjøkken kjøkkenskap og 4 baderomsvegger Det er mer arbeid som skal gjøres fordi huset er stort.Er du interessert så du kan kontakte med oss, kan vi diskutere både pris og arbeidet som skal utføres i detalj.

Kjøkken - tak - gips, rive kjøkken, legge gulv/parkett og rette vegger

3042DRAMMEN

Det skal legges helt nytt kjøkken her fra JKE. I den forbindelse må vi legge nytt gulv og vi ønsker oss et annet tak en de gamle platene som er oppe nå så vi kan få downlights i tak. Kjøkkeninnredning rives og vinduskarmer byttes da de har fliser nå. Flis taes av og vegg sparkles. Jobb start juli evt august.

Demontering kjøkken, oppretting gulv

3033DRAMMEN

Skal fjerne kjøkken for å sette opp nytt. Gulv ligger stramt, og buler spesielt om sommeren. Lurer på om dette kan rettes opp noe da jeg ikke tenker å skifte gulv.

Gips, maling og laminat

3050MJØNDALEN

Vi skal pusse opp kjøkken som er 13,5 kvadrat. Her skal det rives ned gamle vegger og tak og så opp med gips og males. Vi skal også legge laminat på 70 kvadrat (stue/kjøkkken) og sette inn en dobbeldør mellom kjøkken og stue (her må det åpnes opp litt for per nå er det en enkelt dør der). Kjøkkenet som er der river vi ned selv.

Opppussing av benkeplate på kjøkken

3026DRAMMEN

Ønsker tilbud på sliping og oljing av massiv kjøkken benkeplate. Ca. 6 mtr. totalt

Siste evalueringer
Renovere kjøkken

Martin har vært veldig lett å forholde seg til gjennom hele prosessen. Han har vært enkel å få tak i og han har også raskt tatt kontakt og møtt opp om det er noe. Han har hele veien hørt på ønsker og kommet med realistiske forslag. De har møtt opp til avtale og stått på for å fullføre prosjektet. Vi er så fornøyd med resultatet og vil gjerne kontakte firmaet direkte ved neste oppussingsprosjekt. Tusen takk :)

Juli 2022
M

Marianne om ATS Byggservice AS

Svelvik
* Fortsatt ledig: Nytt gulv på kjøkken, riving/fjerning av eksisterende gulv og kjøkkeninnredning

Great work!

Mai 2022
E

Elizabeth om FYRO BYGG SWIECICKI

Drammen
Oppussing av leilighet

Meget Fornøyd :-)

Mai 2022
J

John Kåre om PETTERS TAKSERVICE

Drammen
Pusse opp og utvide kjøkken

En fullstendig renovasjon og utvidelse av kjøkken er utført flott og effektivt, inkludert rør og elektrisk. Her er det god service og gode råd. Vi kommer til å bruke Bob Bygg igjen. Anbefales!

Feb. 2022
L

Lars Thomas om BOB BYGG DARIUSZ BOBKO

Drammen
Bytte kjøkkenbenk, sette opp dusjkabinett

På grunn av vannskader trengte jeg å bytte kjøkkenbenk, og sette opp "sprutplater" på vegg bak kjøkkenbenken. Trengte også å få montert opp et nytt dusjkabinett. Fornøyd med arbeidet.

Feb. 2022
A

Alf-Egil om NYKÅS SERVICE AS

Drammen
* Fortsatt ledig: Oppussing av kjøkken, ca 8 kvm

Noe lettvinte løsninger. Måtte følges tett opp.

Jan. 2022
S

Svein Oluf om BUL BYGG AS

Drammen
Oppussing av stue, kjøkken og bad

Total renovert stue, kjøkken og bad. ATS har gjort en kjempe jobb og det ble strøkent. Dyktige håndverkere som trygt kan anbefales. Kommer til å bruke ATS på neste prosjekt også.

Des. 2021
S

Steinar E. om ATS Byggservice AS

Drammen
Bytte oppvaskkum og blandebatteri - Drammen

Byttet vask på kjøkkenet. Veldig god kommunikasjon med Martin. Alt etter det vi ble enige om. Veldig bra jobbet.

Des. 2021
D

Diego om KAMA RØRLEGGER AS

Drammen
Renovering.

Jobber raskt og nøye,kommer til avtalt tid og rydder opp, bra pris som avtalt. Meget fornøyd med hyggelige folk. Kan anbefales. Wenke Ekholt

Des. 2021
W

Wenke om PRODFAB AS

Solbergmoen
Total renovering kjøkken

Arbeidet er godt og profesjonelt utført og med tilfredsstillende resultat, kjøkkenet/gang ble veldig bra. Dyktig håndverker. Elektriker/rørlegger som ble benyttet er glimrende, enkle å forholde seg til og ryddig og godt utført arbeid. Kommunikasjon kunne vært bedre fra prosjektleder’s side, tar lang tid for tilbakemelding (om tilbakemelding kommer i det hele tatt). Slutt kost ble høyere enn estimert i tilbud.

Nov. 2021
J

Jonny om ALFA OMEGA ENTREPRENØR AS

Mjøndalen
Renovere kjøkken i Drammen

Ryddig og bra i første del av oppdraget, men arbeidet dro ut i tid i forhold til planen og kvaliteten på utførelsen var ikke helt topp.

Nov. 2021
J

Jorunn om PRODFAB AS

Drammen
Oppussing

Vi brukte Ats Byggservice As ved Martinc og co til totalt renovering av baderom pluss rive ned en vegg og gjøre om en et vaskerom til en del av badet. Forholdsvis stort prosjekt. Ats bygg har igjennom oppussing perioden vist profesjonalitet pålitelighet og effektivitet. Ats bygg kommuniserer godt under veis i prosessen som gjør så at vi føler oss trygge. Vi har ingen problem med å anbefale dette firma til andre. Ønsker du en ryddig prosess under en renovering eller ett bygge prosjekt burde du bruke disse. Hilsen fornøyd kunde på Konnerud:)

Nov. 2021
M

Morten om ATS Byggservice AS

Drammen