Planlegger du å renovere kjøkken på Kongsberg?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken på Kongsberg. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken på Kongsberg?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken på Kongsberg. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering på Kongsberg

Rørlegger - Flytte kjøkken

3614KONGSBERG

Skal flytte kjøkken fra dette kjøkkenrommet og inn i stue. Imellom er det en dør. Må det gå igjennom gulvet? Så jeg må ta opp gulvet? Må det evt. pumpe til? Hva er pris og ca. hvor lang tid vil det ta deg/dere?

Montering av benkeplater og diverse rundt kjøkken

3619SKOLLENBORG

Kjøkkenet mitt består av ett kjøkkenhjørne og en frittstående kjøkken-øy. Jeg trenger hjelp til følgende: -Demontere benkeplater som allerede er her -Montere de nye benkeplatene (skjere ut til vask og koketopp, samt silikonere) -Bytte noen skuff-fronter (bare noen få, ikke alle) -Bytte bakplate og sideplate på en kjøkkenøy. Jeg har alt av materialer liggende.

Få vannet fra kjøkkenet på den andre siden av vegen

3615KONGSBERG

Jeg har en 1 roms leillighet på Konsgberg.Jeg vil ha sovetom der kjøkken er idag og flytte kjøkkenet på stua.Det blir det samme vegg,men på den andre siden.Jeg har sett hos nabo og det er veldig bra.Legger bilder fra naboens leillughet med hvordan er hos han nå.Jeg må ha en pris ca.

skjæring av kjøkken benkplate og møntering av en ny toplpate

3617KONGSBERG

Det er 60 cm toppplate som er møntert på kjøkken i dag, men vil bytte ut den mot en 80 cm. da må platen skjæres og tilpasses den nye toppplaten

Flytte kjøkken

3614KONGSBERG

Ønsker å flytte kjøkken, ca 2-3 meter gjennom lettvegg.

Kjøkken snekker

3611KONGSBERG

Jeg holder med å pusse opp kjøkkenet så trenger hjelp til å henge opp skapene, skjære benkplate til vask og induksjonskomfyr. Det er noe små ting må gjøres også . Ønsker å få totalpris .

Siste evalueringer
Oppussing av leilighet i Kongsberg

Pålitelige og effektive, god kommunikasjon underveis. Er veldig fornøyd med utført oppussing og vil anbefale IB Multiservice til alle som trenger folk som kan jobben sin.

Feb. 2020
D

Daniel om IB Multiservice Izet Berisha

Oslo
Trenger maler , snekker og rørlegger

Kjempe fornøyd med jobben som blei gjort av Union malere. Vi har pusset opp stua , soverom , gang og kjøkken og det blei mye bedre enn jeg har forventet .Leonit fulgte opp hele tiden og gutta var profesjonelle , fantastisk jobb .Alltid presis på jobb selv om de måtte kjøre helt fra Oslo .Anbefales på det sterkeste!!

Feb. 2016
G

Gabriele om UNION MALERE AS

Kongsberg
Oppussing av stue og kjøkken

Cristea sevice fikk anbudet med å pusse opp kjøkken, legge gulv i stue, kjøkken og gang. Kommunikasjon med byggeleder og de som utførte jobben gikk greit hele tiden. De var nøye og selv om vi fikk en misforståelse på slutten, så ble dette rettet opp, og totalt sett er vi veldig fornøyd med utførelse og gjennomføring. Firmaet kan anbefales

Nov. 2014
E

Erik om ELEKTRIKEREN KONGSBERG AS

Kongsberg
Bytte lite bad og kjøkken

Jobben ble gjort raskt og effektivt etter avtale og til avtalt pris. Jobben ble gjort med Byggmester H Jensen som totalentreprenør der de leide inn rørlegger, elektriker og kjøpte inn kjøkken. Vi flyttet til utlandet før jobben ble gjort og var avhengig av å velge et firma som var selvgående og kunne løse evt utfordringer etterhvert som de dukket opp, og ble ikke skuffet.

April 2014
M

Morten Hovland om BYGGMESTER HÅVARD JENSEN AS

Kongsberg