Planlegger du å renovere kjøkken på Ås?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken på Ås. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken på Ås?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken på Ås. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering på Ås

Riving av kjøkken

1430ÅS

Søker en dyktig og pålitelig håndverker til å rive ned et lite kjøkken i vår bolig i Ås, for å klargjøre for montering av et nytt IKEA-kjøkken. Arbeidet inkluderer fjerning av eksisterende kjøkkenskap, benkeplater, og hvitevarer, samt sikring og merking av elektriske tilkoblinger og rørleggerarbeid. Det er viktig at arbeidet utføres nøye for å unngå skader på eksisterende infrastruktur. Avfallshåndtering og bortkjøring må kan avtales om det skal også inkluderes i jobben. Interesserte tilbydere bes kontakte meg for ytterligere detaljer og eventuell befaring før tilbudsgivning.

Kjøkken

1407VINTERBRO

Trenger bytte kjøkken benkeplate og et skape. Trenger oppmåling benkeplate og skape bestille å montere.

total renovering av kjøkken

1434ÅS

Vi ønsker å komme i kontakt med bedrifter som kan totalrenovere vårt eldgamle kjøkken; Tak, vegger, gulv, samt spisestue i åpen løsning. 2 vinduer må justeres i høyden eller erstattes, da det er et gammelt hus med veldig lave vinduer. Ønsker også vurdering av om man kan sette inn et ekstravindu i spisestue. Jobben ønskes utført i tidsrommet mars , med seneste ferdigstillelse 10 april. Det er en fordel om det er flere håndverkere, slik at vi ikke er uten kjøkken alt for lenge.

Totalrenovering kjøkken

1435ÅS

Vi skal totalrenovere kjøkkenet vårt og har diverse oppgaver vi gjerne skulle hatt hjelp med. Ser etter noen som kan ta på seg hele oppdraget. Vi sørger selv for å få demontert gammelt kjøkken på forhånd. Nytt kjøkken skal flyttes til andre siden av rommet der hvor peisen står i dag. Noen av tingene som må gjøres: - Avretting gulv - Riving av vegg (sjekke bærende konstruksjon) - Rive pipe og peis (.. og tette igjen) - Alt av rørleggerarbeid og elektriker - Gips, sparkel og maling tak - Gips, sparkel og maling vegger - flytte verandadør Alt av byggemateriell kjøpes inn av oss, etter lister fra dere. Dette gjelder ikke deler til rørlegger eller det elektriske arbeidet.

Removal old kitchen and installing new

1434ÅS

Hi, We are replacing our kitchen and the old one needs to be scrapped. Total surface is 3m x 2,4m so around 8sqm. So: Remove old kitchen and dispose of it Re-do walls ( remove old tiles and eventually replace with new or with special paint ) Instal new kitchen ( including electric appliances ) Install new flooring. Kitchen can be delivered as soon as mid September. Thanks!

Sliping av benkeplate

1407VINTERBRO

Hei! Jeg har en heltre benkeplate hvor tidligere eier har lakkert med brunt. Ønsker å få tilbake original trefarge igjen

Siste evalueringer
Oppussing av stue,,kjøkken

Hel renovering av gang,stue og kjøkken. Revet vegg mellom kjøkken og stue.Lagt gipsplater på vegg og tak. Sparklet og malt. Listefritt mot himling og rundt vinduer. Skiftet vinduer,utgangsdør og lagt laminat gulv. Montert IKEA kjøkken. Skiftet loftsluke. Veldig fornøyd med utført arbeide . Effektive,løsnings orienterte og god kommunikasjon underveis. Meget god service og fant gode løsninger på uforutsette oppgaver underveis. Kan anbefales på det sterkeste. Vi kommer helt klart til å benytte dette firma på fremtidige prosjekter 😊👍

Juni 2021
R

Randi Merete om PREGO SAMARBEIDSPARTNER AS

Ås
Bytte kjøkken

Demonterte gammelt kjøkken og satte opp nytt. Veldig godt arbeid som ble utført raskt! Helt topp service og kvalitet. Kan virkelig anbefales.

Juni 2021
C

Christine om AE SERVICE AS

Stavern
Sette opp nytt Ikea kjøkken som ble påstartet av annet firma.

Disse hyggelige gutta fikset opp ett påbegynt prosjekt på kjøkkenet mitt som ett annet firma hadde stukket fra fordi dem hadde gjort mye feil! Disse gutta ordnet opp feil og fikk kjøkkenet til å skinne når det var ferdig. Gutta kan sakene sine samt at dem er veldig hyggelige og løsningsorienterte.

Mars 2021
P

Per Morten om ANDRESEN MULTISERVICE AS

Ås
En mindre kjøkkenoppgradering

Pålitelig og grundig

Feb. 2016
A

Anders om Nordstanbygg

Ås