Planlegger du å renovere kjøkken på Hamar?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken på Hamar. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken på Hamar?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken på Hamar. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering på Hamar

Lettere oppussing av kjøkken

2315HAMAR

Søker etter håndverker til å utføre lettere oppussing av kjøkkenenet vårt. Arbeidet vil bestå av følgende: - Demontere overskap, og kutte/montere hyller. - Ta ned gamle fliser og montere nye. - Kutte og montere ny benkeplate. - Kutte ned en "bardisk" lettvegg så den kommer i høyde med benkeplate. Ønsker gjerne en kjapp befaring, hvor du kan komme med innpill om hva som burde gjøres, og hva vi må bestille. Nåværende kjøkkeninnredning er fra Monter.

Rørleggerarbeid

2319HAMAR

Enebolig oppført i 2020. Skal anlegge kjøkken i ett soverom, med tanke på utleie. Det er avløpsrør i vegg i rommet, men ikke vann. Rommet siden av, er ett bad, tenker å trekke vannrør fra bad og inn gjennom betongvegg til soverommet. Kom gjerne på befaring. Kan sende bilder. * På badet: borre hull gjennom baderomsplater/betongvegg og inn til soverom. Dette for å koble seg på rørene på badet, som vist på bilde, trekke kaldt/varmtvann inn til soverom. På badet: Det skal settes inn vaskemaskin på badet, enten til høyre eller venstre for baderomsinnredningen. Koble seg på rørene i innredningen. Avløp og kran til vaskemaskin må anlegges. Soverommet/kjøkken: Anlegge avløp for vask på kjøkken, samt avløp for oppvaskmaskin. Avløpsrør i vegg på dette rommet. Kjøkkeninnredningen skal sitte på betongveggen som vist på bilde. Det skal i tillegg anlegges kaldt/varmtvann til blandebatteri kjøkken, og vanntilførsel til oppvaskmaskin. *Sender for stenging av vann ved lekkasje. Sitter elektrisk ventil i huset fra før.

Snekker arbeid i forbindelse med riving og innstallering av nytt kjøkken

2319HAMAR

I forbindelse med riving og installering av nytt Epoq kjøkken - er vi i behov av snekker arbeid : * Fjerne og installere 2 vinduer på kjøkken inkludert listing * Fjerne eksisterende fliser og legge ny sponplate der hvor det blir fjernet. ca. 2 kvm * Nye tak lister i hele rommet ca. 26 kvm (uttrekk blir hvor overskapene er de går helt til tak) * Gulvlister i hele rommet - ca. 26 kvm (uttrekk blir hvor sokkel på kjøkken blir) Opsjon: * Fjerne lettvegg - 353 cm brede * ca. 15 tykkelse * Legge nytt gulv - klikk-vinly ca. 24 kvm * Rive eksisterende kjøkken - heltre kjøkken med øy. Litt mer beskrivelse: Vi har bestilt ett nytt Epoq kjøkken med montering. Trenger derfor noe snekker bidrag, som omfatter: Fjerne deler av vegg med fliser og legge ny sponplate der hvor flisene var for å dekke hullet. Fjerne og installere 2 nye vinduer med utforing ang listing. Finish: listing. Ønsker pris med opsjon alle disse delene også: 1) Fjerning av lettvegg 2)Riving av eksisterende kjøkken 3) Legge nytt gulv på ca. 24 kvm. Se ellers bilder. * Oppstart: Riving : 24 mai Vinduer m.m. uke 22 (27-31 mai) Finish med listing ca. 10 juni * Ønsker fastpris på oppdraget inkludert kjøring. NB: Også viktig med tilgjengelighet og fleksibilitet i forhold til alle andre håndverkere knyttet til kjøkken arbeid ellers.

Bytte fronter og bytte kjøkken ventilator

2319HAMAR

Jeg har et kjøkken som er 20 år gammelt. Det er i dag kullfilter på kjøkkenet , men ønsker kjøkkenvifte tilknyttet ut i ventilasjonsanlegget i blokka . Dette medfører justeringer på kjøkkeninnredningen. Hvor mye som må gjøres er usikkert. Mulig fronter må byttes.

Oppussing av Kjøkken og stue

2315HAMAR

Oppussing innebærer endring av planløsning, nye vinduer og balkongdør, nytt gulv inkl. Varmefolie, klargjøring for montering av kjøkken (flytte avløp) etterisolere vegger, nytt elektrisk opplegg Ca 70kvm areal som skal pusses opp.

Oppussing av kjøkken

2319HAMAR

Jeg trenger hjelp til å legge ny benkeplate med innfelt vask og platetopp og legge plate under kjøkkeninnredningen samt evt. listing/fuging. Ønsker uforpliktende befaring om mulig.

Siste evalueringer
Renovering av kjøkken, stue og 2 soverom

Godt gjennomført arbeid av profesjonelle folk.

Aug. 2019
T

Tove om ANDERS MOSTUE EIENDOM AS

Hamar
Riving av kjøkken og laminatgulv

Veldig fornøyd med tidsbruk og pris!

Juni 2019
E

Edith om KOMPOT AS

ELVERUM
Legge opp rør og avløp til kjøkken

Effektiv jobb

Mars 2019
O

Odin om GK RØR AS

VANG PÅ HEDMARKEN
Nye kontakter m.m på kjøkken

Effektiv, rimelig og god kvalitet på arbeidet! Anbefales på det varmeste!

Jan. 2019
T

Tonje om Lundsbakken Elektro AS

Hamar
Legge gips, bytte benkeplate og legge lister

Det er ingen tvil om at det var prisen som gjorde at vi valgte innlandet snekker. Firmaet var også lett å kommunisere med. Kvaliteten på arbeidet var ikke spesielt bra, men godt nok. Mye slurv på arbeid med sparkel/pussing og montering av lister. Ellers raskt og effektivt.

Jan. 2019
E

Eirik om INNLANDET SNEKKER MOHAMMED IBRAHIM HUSSEIN

Hamar
Restaurering av kjøkken

Jobben startet godt, med avtaler om arbeid som skulle utføres, og pris. Da jobben kom i gang, ble jobben utført av medhjelpere som ikke var engasjert av oss. Disse jobbet på oppdrag fra E.A Montasje. Det "datt" inn folk som skulle gjøre sin del, om det var kjøkkenmontering eller snekkerarbeid. Det var til tider flere "kokker" her, og dertil skjedde det også noen feil, som kunne skyldes at kommunikasjon gikk gjennom flere ledd.

Nov. 2018
I

Ingrid om EMIL ANDREASSEN MONTASJE

Ridabu
Oppussing tomanns bolig, Olav Aukrustsgate med overtakelse 20 oktober 2017

Jojobyggservice fremstår som imøtekommende, tilgjengelig og kunnskapsrike. Der de mangler kompetanse henter de inn fra sitt nettverk av håndtverkere. De tilbyr "alt" innen snekring/muring/flislegging og arbeiderne har stått på :) Det jeg kan sette fingeren på, er noe avvik knyttet til fremdriftsplan og dokumentasjon. Dette har dog ordnet seg! Elektrisk og rørarbeid ble gjennomført av GK elektro/rør. Alle tre firmaene kan trygt anbefales!

Sep. 2018
F

Frank Tore om JOJO BYGGSERVICE AS

Hamar
* Fortsatt ledig: Totalrenovering av rekkehus

HåndverksSpesialisten har totalrenovert vårt rekkehus, inkludert bygging av helt nytt bad og kjøkken. Er veldig fornøyd med å ha valgt HåndverksSpesialisten, med Jacek som prosjektleder. De er prisbevisste på materialer, kommer med gode råd, kommer når de skal, veldig flinke og effektive, og ikke minst trivelige folk. Hele prosessen var veldig ryddig, og jeg anbefaler HåndverksSpesialisten på det sterkeste.

Des. 2016
A

Anders om HAANDVERKSSPESIALISTEN ISMENA HIACYNTA FRANCUZ

Hamar
Rehabilitering av kjøkken og maling av trappeoppgang

Fantastisk utført jobb på alle områder! Meget ryddige å forholde seg til, og overholdt alle tidspunkter og avtaler til fulle. Jobben ble estimert til 3 dager, som til slutt viste seg å stemme 100%. Jeg kommer til å benytte meg av Lium Byggservice ved fremtidige prosjekter, og har ingen problemer med å anbefale denne bedriften på det varmeste.

April 2013
J

Jørn Ove om Lium Byggservice

Hamar