Planlegger du å renovere kjøkken i Ålesund?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Ålesund. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken i Ålesund?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Ålesund. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering i Ålesund

Bytting av vindu, dør og kjøkken.

6006ÅLESUND

Jeg ønsker et prisoverslag på følgende jobb: - Bytting av soveromsvindu og badvindu. Begge vinduene skal være i PVC materialet med 3 - lags glass og hvit ramme. Soveromsvinduet skal også ha lyddemping og solskjerming. Jeg har funnet passende vinduer hos sparevinduer.no. - Bytting av utgangsdør/branndør og eventuelt baddør. Utgangsdøren skal også ha Yale Doorman kodelås. Begge skal være hvitfarget. - Bytting av kjøkken. Jeg har hatt tegnetime med Elkjøp og har kommet frem til en kjøkkenløsning jeg gjerne vil få på plass. I tillegg skal det legges nytt gulv, nye lister i gulv og tak og jeg skal også fornye veggene med enten panelvegg eller gipsplater. Jeg vil nevne at jeg har lån hos Husbanken. Deres behandlingstid er på ca tre måneder, så jeg ønsker et prisoverslag som jeg kan vise til i søknaden.

Kitchen wall plater

6014ÅLESUND

Trenger dyktig håndverker for å lime på nye kitcen wall plater mellom benk og kjøkkenskap.

Male kjøkken og bytte kjøkkenplate

6006ÅLESUND

Vil male kjøkkenet som allerede er der og evt bytte kjøkkenplaten med en ny

Rive vegg til kjøkken og installere kjøkkenøy

6016ÅLESUND

Åpne opp veggen inn til stuen og montere kjøkkenøy.

Nytt gulv og montering av kjøkken

6003ÅLESUND

Leilighet i 4. etasje i bygård i Ålesund. Vi ønsker å komme i kontakt med snekker for: - Riving og bortkjøring av gulv - Legge nytt gulv - Riving og borkjøring av eksisterende kjøkken - Montering av nytt kjøkken (samme sted/løsning) -- Soverom 7 kvm. -- Gang 2 kvm. -- Stue/kjøkken 24 kvm. Arbeidet må kunne påbegynnes i april 2024 og ferdigstilles ila. et par uker. Nærmere oppdragsbeskrivelse med målsatt plantegning og bilder sendes til interesserte bedrifter.

Oppussing av kjøkken samt bytting av vindu, branndør og sikringsskap

6006ÅLESUND

Jeg har i tre år nå ønsket å komme igang med oppussing i deler av leiligheten og har fått anbud en del ganger tidligere. Dessverre har det blitt vanskelig med å få lån, så da har oppussingsplanene blitt nødt å settes på vent. Nå er jeg klar for å prøve en gang til og også denne gang trenger jeg en ca pris på hva det vil koste å utføre jobben jeg ønsker. Ettersom jeg søker lån hos Husbanken, kan det ta tid å få svar på om søknaden om lån blir innvilget eller ikke. Jeg ønsker derfor å få en prisoversikt på hva alt koster tilsammen. Dette er det jeg ønsker: Kjøkken: Fornye gulv, vegg og listverk i gulv og tak. Montere ny kjøkkeninnredning. Dette blir enten Ikea eller Keo Kjøkken. Her må jeg også ha elektrikere for å koble til hvitevarer, samt fikse nye stikk kontakter. Jeg trenger også rørlegger for å montere ny vask og oppvaskmaskin. Gang: Bytte inngangsdør/branndør og sikringsskap. Soverom: Bytte vindu i 3 lags ( helst med svart karm). Dersom jeg kan få nok lån, ønsker jeg også å bytte gulv, montere liggende panel på to vegger, fikse ødelagt renoveringstapet og installere taklys. Dette er ikke en hovedprioritet, men et ønske. Bad: Bytte vindu til 3 lags.

Siste evalueringer
Ferdigstille kjøkken før montering

Kjempefornøyd med jobben som ble utført. Effektiv og god kvalitet på arbeidet. Anbefales videre!

Nov. 2021
S

Silje om FRANTZVÅG SNEKKERSERVICE

Ålesund
Fjerne og frakte bort lite kjøkken, Ålesund

God kommunikasjon. Svært behjelpelig. Kan fint anbefales.

Sep. 2021
M

Mariann om FRANTZVÅG SNEKKERSERVICE

Ålesund
Fikse litt på kjøkkendører som er skjeve

Jobben ble veldig godt utført.

April 2021
S

Svein Erik om JONG BYGG JAN DE JONG

Skodje
totalrenovering av leilighet

Er svært fornøyd med arbeidet de har utført. Jeg fikk detaljert tilbud på alt som skulle gjøres. De klarte å holde seg til avtalt tidsskjema og pris (stort sett). Det var god kommunikasjon underveis, jeg kunne diskutere med Konrad ulike løsninger, han var tilgjengelig på telefon og mail allerede i planleggingsfasen. Han kom med faglige råd og anbefalinger som var nyttige både pris og kvalitetsmessig. Han kooridnerte de andre håndverkene (elektriker og rørlegger), så det var ikke unødvendig venting underveis og jeg slapp å ringe hit og dit for å få dem til å komme. Kvaliteten på arbeidet er topp. Anbefales på det sterkeste

Juni 2020
K

Karolina om KD BYGGSERVICE KONRAD DEBSKI

Ålesund
* Fortsatt ledig: Renovere kjøkken stue og gang

Fantastisk flotte håndverkere som har gjort en meget bra jobb. Alltid blide og hyggelige. Kom presis og gjorde jobben innen tidsfristen. Anbefales på det sterkeste.

Aug. 2019
J

Joseph om MIROSLAW MYSZKA RENOVATION

Ellingsøy
Skifte verandadør pluss 7 små vinduer

Jobben ble greit utført. Småproblemer i etterkant fikset på dagen

April 2019
D

Dagfinn om ULS BYGG AS

Ålesund
Oppuss kjøkken, gulv,tak,vegger,el opplegg

Raske og effektive, kvalitet på det de gjør. Anbefales

Mars 2019
K

Knut Håvard om Vadseth Bygg

Ålesund
Renovering av hus fra 1969

Renoverte hele huset mitt. Jobbet raskt og effektivt. Var det noen feil, ble dette rettet opp på og ordnet. Behjelpelig med å styre prosjektet og med småting som dukket opp. Holdt tider og avtaler.

Sep. 2018
R

Ronny om SULA BYGG AS

Ålesund
Oppusing: nytt kjøkken innredning, installering av hvitevarer, skifting av vinduer og skifting av planker på vegg, gulvlegging, skifting av tak

Effektiv, presis og ordentlig. Får jobben unnagjort på en ryddig måte og er hyggelig. Har fått gjort snekker arbeid, nytt tak, nytt gulv på kjøkkenet, skifting av vinduer, dører og bordbekledning utvendig. Anbefales på det sterkeste!

Aug. 2017
C

Charmaine Jay om GJØSUND BYGG & MALING AS

Ålesund
* Fortsatt ledig: Tak og vegg i forbindelse ved skifte av kjøkken

Faginteriør gjorde et godt arbeid med renovering og flislegging av mitt kjøkken. De var reale og ryddige og samarbeide med. Det er et firma som jeg ikke har noe betenkeligheter å benytte meg av igjen.

Okt. 2012
J

Jorunn om BOLIG OG VÅTROM AS

Birtavarre