Kjøkkenrenovering i Nordre Follo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Montering av intergrerte hvitevarer + skjære i kjøkkenplate

1405LANGHUS

Montering av integrerte hvitevarer i kjøkken. Benkeplaten i kjøkkenet må skjæres i for å lage plass til induksjonstoppen. Videre skal ovn plasseres, og integrert kombiskap, samt oppvaksmaskin monteres.

Diverse småjobber i leilighet

1406SKI

Jeg trenger hjelp til følgende i min leilighet i Ski: *Sette inn ny pakning rundt ytterdør for å hindre trekk *Stramme opp kjøkkeninnredning. Forsterke grunnlag for hengsler/dører og forsterke skuffer *Bistå ved bytte av kjøkkenkran Ønskes utført så snart som mulig. Adresse: Myrvegen i Ski.

Oppussing av liten leilighet

1400SKI

Utleie leilighet sentralt i Ski; ca 68m2 totalt. 3 rom og kjøkken, Sparkling og maling av alle rom vegger og tak, samt legging av nytt gulvbelegg. I tillegg bytte av kjøkkenbenkeplate

Ferdigstille Norema kjøkken

1423SKI

Vi trenger hjelp med ferdigstilling av Norema kjøkken. Se bilde vedlagt for hvordan kjøkkenet ser ut nå. Det som må gjøres er: - Kutte og sette på gulvlistene - Montere fronter på kjøleskap og 2 frysere - Kutte og montere foring mellom fryser og vegg - Kutte og montere foring for å dekke sprekk mot hjørneskap - Kutte og sette på dekkside på overskap (mot stue) - Kutte og montere baldakin under skapene og frese ett spor til ledstripe og stikkontakt over vask (har 2m aluminium skinne klart) - Feste ny kjøkkenhette (frese plass i baldakin) Alle fronter, baldakin, kjøkkenhette, diverse fester m.m. er i hus. Ønsker også pris på å legge subway fliser på 2.6 kvadratmeter flate, 2 vegger over kjøkkenbenk, dersom dere også gjør dette?

Bygge nytt kjøkken

1413TÅRNÅSEN

Har kjøpt kjøkken fra ikea, arbeidet går ut på bygge opp det nye kjøkknet Ønsker start på jobb så fort som mulig. Kom gjerne på befaring.

Kjøkkenmontering

1410KOLBOTN

Har et kjøkken med litt smårusk igjen. Det trengs å fores i et hjørne, samt mellom vegg og kjøleskapsmodul. Deretter må benkeplate kuttes og tilpasses. I tillegg har vi et skap med ventilator som må skiftes. Ventilatoren er kun koblet til med stikkontakt og det er ikke behov for elektriker.