Kjøkkenrenovering i Time

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjøkkenrenovering i Time

Vaktmester Dominik Maga

Aug. 2023

Fjerne gammelt kjøleskap

"Hyggelig og effektiv mann som får jobben gjort. Anbefales på det sterkeste!"
M
Magnus
Bryne

Myhre Montering

Myhre Montering er et enmannsforetak drevet av meg Thomas Myhre. Har tidligere drevet som bonde på Østlandet samtidig som jeg snekret og monterte kjøkken. Har nå startet opp igjen med montering av kjøkken og eventuelt andre oppdrag innen oppussing. Jeg er veldig opptatt av detaljer og mitt mål er at du som kunde skal ville bruke meg til neste jobb også. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat! Se @Myhremontering på Instagram for bilder av jobber jeg tidligere har utført.

April 2021

Kjøkkenrenovering.

"Veldig bra utført jobb,ivrig,tillitsfull og super kvalitet.) Anbefales sterkt👍"
G
Geir Jone
Bryne
Myhre Montering

SVELA TØMRERTJENESTER AS

Svela Tømrertjenester as er ett firma med 16 års erfaring, vi utfører det meste innen trekonstruksjon alt fra små til store prosjekter som følger: - Nybygg - Påbygg - Rehabilitering - Baderom - Terrasse - Kjøkken - Vaktmester tjenester - Asbest Vi bestreber oss alltid på å være konkurransedyktige på både pris og kvalitet i alt arbeid vi utfører. Vi gir også en garanti på både produkt og utført arbeid. Målet er å kunne gi deg akkurat det du vil ha og at du skal være en tilfreds kunde. Ta gje...

Se mer
Juni 2020

Lage hull i vegg og montere rør til kjøkkenvifte

"Fikk jobben gjort raskt og ordentlig. Anbefaler gjerne."
E
Egil
Bryne
SVELA TØMRERTJENESTER AS

THORGEIR GUNNARSSON

4.4 (18)

Jeg har lang erfaring innen tømrer- og snekkerbransjen som f.eks. med oppussing av bolig, montering av kjøkken, parkett ofl. Jeg tilbyr en uforpliktende gratis befaring med gode tilbud. Jeg kan gi rådgivning ved oppussing av boliger og valg av materialer. Jeg setter stor vekt på kvalitet og nøyaktighet i mitt arbeid. Fornøyde kunder er det viktigste for min bedrift.

Aug. 2019

Bytte parkett i leilighet + benkplate lite kjøkken

"Thorgeir gjorde en svært god jobb med å bytte ta bort gammel parkett og legge ny. Han byttet også benkeplaten på kjøkken samt at han byttet baderomsmøbler. Vi er veldig godt fornøyd og kan trygt anbefale Thorgeir."
O
Olav
Kvernaland
THORGEIR GUNNARSSON

Byggmester Røgenes & Co AS

Ett godt etablert byggfirma på Bryne. Vært i faget i over 30 år. Alle ansatte fra Jæren.Alt innen nybygg,bad,tak,gulv,renovering osv.Ingen jobb er for liten.Du finner oss også på Facebook og www.rogenes.no

Jan. 2019

Innvendig oppussing / renovering

"Vi valgte Røgenes basert på befaring, pris og underleverandører. De utførte en renovering med god kvalitet og vi er veldig fornøyde med resultatet. Vi ønsket å ha en kontaktperson gjennom prosessen og Røgenes tok denne oppgaven på en god måte. Det va..."Se mer
L
Leiv Arild
Kvernaland
Byggmester Røgenes & Co AS

Søyland Bygg AS

5.0 (5)

Aug. 2016

Renovering pauserom

"De gjorde en god jobb"
M
Markus
Bryne
Søyland Bygg AS

DJ BYGG DZIUBAK

5.0 (21)

- Det tilbyr følgende byggetjenester: - Rekonstruksjon - Rehabilitering av bygninger bygging - Innvendig maling og tapetsering - Ekstern maleri - Legging fliser og steiner - Montering av møbler - Liten hage arbeid Jeg har fem års erfaring i bygningen i Norge og attester fra fornøyde kunder. Jeg tilbyr en trygg og bevisst arbeid i en gunstig pris.

Okt. 2015

Parkett og kjøkken

""Med hjertet i halsen" valgte jeg DJ BYGG DZIUBAK til å gjøre jobben hos meg med skifting av gulv og kjøkken. Det var absolutt ingen grunn til uro, jobben og mere til ble utført på en meget ryddig og tilfredstillende måte :) Dette er en mann og firma..."Se mer
E
Elin Mildri
Voll
DJ BYGG DZIUBAK

JADARHUS BYGG AS

Om oss TOTALLEVERANDØR AV REHABILITERING OG ENEBOLIGER Jadarhus har lang erfaring i å rehabilitere, modernisere, samt å utvikle spennende løsninger når det gjelder tilbygg og påbygg. I tillegg leverer vi store og små arkitekttegnede boliger der kunden selv har tomten. Vi har egen teknisk avdeling, arkitekt og energirådgiver. Vi kan skreddersy tiltak for alle typer boliger. Våre kunder er både private huseiere, profesjonelle aktører, borettslag og boligbyggelag. Våre fagfolk kan sørge for at e...

Se mer
April 2014

Nytt kjøkken inkl ombygging av vaskerom mm

"Veldig godt fornøyd med kvaliteten på utført arbeid. Ikke helt på samme nivå ang. oppfølging og prosjektgjennomføring"
H
Hallvard
JADARHUS BYGG AS
Siste registrerte jobber

Fjerne gammelt kjøleskap

4344BRYNE

El-kjøp Klepp leverte nytt kjøleskap hos min mor og skulle ta med seg det gamle i retur. Det gamle kjøleskapet står bom fast! Med 2 mann klarte dei ikke å rikke det. Jeg har selv prøvd med brekkjern/spett og det rikker seg ikke i det heletatt. Kjøleskapet er ikke skrudd fast, det er ikke integrert og står på 4 føtter på fliser. Når jeg prøver å bevege det ser jeg at veggplaten til venstre også gir etter så det er muligt at det har satt seg fast på en eller annen sær måte. Kjøleskapet må muligens skjæres i biter/demonteres for å fjernes og dette har jeg ikke kompetanse til mtp gass/væske som er i det. Kommer heller ikke til strømledningen på baksiden så det står med strøm på. Kjøleskapet kan leveres gratis hos enhver elektrokjede så det blir det minste problemet. Jobben er i Rosselandsvegen 25, 4344 Bryne.

Ferdigstilling av kjøkken

4344BRYNE

Skap er montert. Trenger justering av skap og dører, montere foringer i hjørner og gulv. Fjerne gammel benkeplate og montete/skjære til ny. Noe enkelt listverk vindu.

legge til kjøkkendeler til det allerede eksisterende

4355KVERNALAND

vi har et lite kjøkken i kjelleren som må utvikles ved å ha flere skap, komfyr og kjøkkenventilator . elektrisk kabelplugg til komfyr og montering av oppvaskmaskin er deler av arbeidet. vi ser etter en svært økonomisk løsning.

Rive ned kjøkkenplater osv.

4355KVERNALAND

Eg ønsker noen som kan ordne kjøkkenet for meg.Hadde opp noen plater på kjøkkenet for en god stund siden mn så har de begynt å løsne så da vil eg heller få de fjernet også bare male over det etterpå.Dette er den veggen som er mellom Benkeplaten på kjøkkenet og kjøkkenskapene.

Sliping av benkeplate på kjøkken

4340BRYNE

Benkeplater i eik (lengder 173 og 240 cm, i vinkel) på kjøkken. Innfelt platetopp og nedfelt vask. 12 år gammel. Hele kjøkkenbenken behøver renoveres, og spesielt et svimerke ved platetopp må slipes bort. Bilder kan oversendes. Har valgt med kategori for "gulvsliping" også., med det er kun benken det dreier seg om her. Sliping er relevant, -ikke gulv.

Flytte kjøkken

4355KVERNALAND

Vi ønsker vurdering og pris på å flytte kjøkkenet til stuen som ligger vegg-i-vegg. Konkrete ting jeg vet må gjøres: - demontere dagens kjøkken og flytte - remontere kjøkkeninnredning - flytte varmepumpe da den i dag står der kjøkkenet skal stå - legge gulv der dagens kjøkken har stått - det må etableres strøm og rør (Tilgang til «gulvet» via tak i kjelleren under) Ta kontakt for befaring! :)