Kjøkkenrenovering i Birkenes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Frese bankplate

4760BIRKELAND

Har kjøpt nytt kjøkken på IKEA Har fått en benkplate som er litt for lang. Den må kuttes i den ene enden. Skal sammenkobles 90 grader på en annen benkplate. Trenger en Benkeplatejig.

Utskiftning av kjøkken, vinduer, ytterdører, gulv og rehab. av vegg

4760BIRKELAND

1. Gulv: Ønsker å skifte gulv i både stue, innergang og på kjøkken (inkl. gulvlister) - ca. 55m2 gulvareal 2.Kjøkken: Nytt kjøkken vil bli bestilt/kjøpt fra IKEA og vi ønsker hjelp til montering av dette. Ifbm. dette ønsker vi rehabilitering av veggene på kjøkkenet og avblending av en stk. innerdør (forutser at det blir noe arbeid i tak ettersom ventilator fjernes). Flislegging mellom under- og overskap. Noe el. arbeid (stikk og lysbrytere må flyttes). Vi kommer selv til å stå for demontering av gammelt kjøkken 3. Vinduer: Ønsker å skifte ut 3 stk vinduer (alle på gatenivå) 4. Terrassedør og ytterdør Ønsker å skifte ut en stk dobbel terrassedør og en stk. ytterdør Noe av arbeidet regner vi med kan startes med en gang (skifte av vinduer, terrassedør og ytterdør). Ønsker å komme i kontakt med en ansvarlig part som kan stå for hele jobben og gi en pakkepris på hele jobben.

Renovering av bad og kjøkken

4760BIRKELAND

Renovering av to bad og et kjøkken. Bad:Hakke opp fliser og legge nye varmekabler. Nye fliser gulv og baderomsplater på vegg. Ny innredning og dusjkabinett / badekar. Rive vegg og gjøre lite kott til en del av badet. Kjøkken: Rive deler av vegg.

restaurering av kjøkken

4760BIRKELAND

&Oslash;nsker &aring; f&aring; restaurert kj&oslash;kken. <br/>

kjøkken

4760BIRKELAND

&Oslash;nsker &aring; f&aring; pusset opp kj&oslash;kken.<br/>