Kjøkkenrenovering i Tromsø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjøkkenrenovering i Tromsø

BYGG & EIENDOMSSERVICE

4.8 (10)

Aug. 2023

Skifte vinduer og litt annet

"Gjorde ett bra arbete med bra kommunikation under tiden."
D
David
Tromsø

9000 Bygg AS

5.0 (8)

9000 Bygg er et lite firma som ønsker å satse lokalt på renovering og mindre byggkonstruksjoner. Firmaet har 4 ansatte hvor en er lærling. Velger du 9000 Bygg lover vi å yte service fra første stund og gjøre alt vi kan for at du skal få det som du ønsker i prosjektet om det er lite eller stort.

Mai 2022

Totalrenovering av kjøkken i enebolig, Tromsø

"Godt arbeid, ryddig, rask respons, god kommunikasjon, faglig dyktig. Kommer til å bruke dem igjen, hvis de har tid. Anbefales! Mvh Elin"
E
Elin
Tromsø
9000 Bygg AS

RELA BYGG AS

Vi i Rela Bygg AS utfører det meste innen snekker- og tømrertjenester- Innredningsarbeid i alle typer bygg- Bygger og monterer ulike typer trekonstruksjoner- Arbeid med utvendig tak og vegg- Tilbygg- Forskaling- Avretting- Oppsetting av innvendige vegger- Isolering- Platekledning/panelering- Montering av dører og vinduer- Kjøkken- Gulv- BelistningKontakt oss i dag for en gratis og og uforpliktende befaring!

Feb. 2022

Lektering og innvendip isolering av kjøkken

"Awesome company, came on short noticed and did the job perfectly. Walls are straight and warm again!"
S
Sonny
Bodø
RELA BYGG AS

ALL-TJENESTE AS

All-tjeneste – vi leverer alt innen renhold- vaktmester- og vedlikeholdstjenester til fornøyde kunder dag etter dag. Vi har bred kompetanse og erfaring innen renhold og service. I tillegg til vaktmester og renhold tilbyr vi også automatservice og matterservice.Med andre ord er vi leverandør av en hyggelig arbeidsplass og et trivelig miljø.

Juni 2021

Kjøkken

"Alt arbeidet utført av fagfolk med peiling og erfaring. Super fornøyd med sluttresultatet. Akkurat som avtalt. Bruker dem gjerne igjen ved en annen anledning. Anbefales! -Espen"
E
Espen
Tromsø
ALL-TJENESTE AS

TROMSØ VÅTROM OG RENOVERING AS

Tromsø Våtrom og Renovering AS er en lokal Mesterbedrift med over 35 års erfaring innenfor rør og snekkertjenester. Vi har erfaring både fra utførelse, byggeledelse og prosjektledelse. Våre ansatte innehar kompetanse og erfaring som er relevant innenfor de fagområder vi dekker, herunder også fagbrev, i tillegg har vi Rørleggermester og Tømrermester blant våre ansatte. Vi er også sentralt godkjent innenfor våre fagområder. Som en bedrift som spesialiserer seg på våtrom, innehar vi alle sertif...

Se mer
Nov. 2019

Bytte av mellom 22 og 26 varmtvannsberedere og installasjon av 29 lekkasjevakt

"God kommunikasjon underveis. Prosjekt ble gjennomført på pris og avtalt tid."
A
Aleksander
Tromsø

ROXEL TEKNISKE AS

leveranser. - Prosjektering - El. installasjon - Sanitær - Varmeanlegg - Kjøleanlegg - Ventilasjonsanlegg - Sprinkleranlegg - Støvsugeranlegg - Brannalarmanlegg - Internkontroll - Styresystemer - Energieffiktivisering

Mars 2019

Renovering kjøkken

"Løsningsorientert og effektiv"
S
Stian
Tromsø
ROXEL TEKNISKE AS

CEILING MASTER FRANKO ALASSAF

Juli 2018

Oppussing kjøkken, gang og stue.

"Franko er en hyggelig og dyktig snekker. Han kom med gode ideer under befaringen som vi benyttet oss av. Arbeidet gikk ut på å riv en vegg, legge gulv (stue, kjøkken og gang), sette opp gips vegger, sparkle vegger, legge tak (stretch tak)og sett inn ..."Se mer
C
Charlotte
Tromsdalen

ROTARY BYGG AS

Rotary Bygg AS består av 8 dyktige og ordentlige håndverkere. Vi har over 15 år erfaring innen bygg- og anleggsbransjen. Vi utfører alt innenfor totalrenovering av hus/tømmerarbeid, blikkenslager og tak, mor og betongarbeid, rørleggerarbeid, elektriker, maling, montering av dører og vinduer, gipsplater, parkett, bygging av bokhyller, samt bad og våtrom. Vi vektlegger god kvalitet i arbeid, er serviceinnstilt og tilbyr den beste løsningen til en god pris for våre kunder. Vi har kun 5/5 stjerner...

Se mer
Des. 2016

Renovering av stue/ kjøkken/ mellomgang

"Oppdraget var omfattende og bestod i sin helhet av total renovering av nesten hele 1 etg i vårt hus, inkludert bytte av vinduer/skyvedør med skifte av kledning, isolering med tilhørende arbeid. Videre legging av fliser i yttergang/ mellomgang, gipsin..."Se mer
A
Arthur
Tromsø
ROTARY BYGG AS

4VEGGER AS

Hei. Vi er en liten bedrift i Tromsø som vil bistå med det du trenger hjelp til. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat. Mvh Dan Kalseth

April 2016

Helrenovering av kjøkken

"Kjempefornøyd med jobben som er gjort i fbm helrenovering av kjøkken, inkl skifting av vindu og gulv. Veldig fleksibele, løsningsorienterte og ikke minst hyggelige folk. Jobben er utført til avtalt tid og pris."
K
Keren
Kvaløysletta
4VEGGER AS
Siste registrerte jobber

Skifte av hengsler på innebygget kjøleskap

9104KVALØYA

Hengslene på kjøleskapet er i ferd med å bli ødelagt. Stor belastning over tid og de trengs å byttes og nye må på plass og justeres/tilpasses.

Oppmåling av kjøkken før bestilling av nytt

9007TROMSØ

Trenger noen med erfaring fra kjøkken-installasjon til å måle opp et relativt lite kjøkken (1 vegg, ca 3m lang). Trenger gode, nøyaktige mål da det ikke vil være mulighet for å dobbeltsjekke før bestilling av kjøkken.

Rørlegger - Flytte kjøkken.

9022KROKELVDALEN

Flytte plass på kjøkkenet og et soverom. Rommene er vegg i vegg. Avløp og vann må flyttes fra eksisterende kjøkken til det nye. Fra tilknytningspunkt og påtenkt kjøkken er det ca 4 m.

Kjøkkenbenk

9015TROMSØ

Vi ønsker å skifte kjøkkenbenk og vask/kum inkl armatur. Benken er 195+40 med en ordinær komfyr som skiller de to delene. Det er ønskelig med heltre benkeplate og en enkelt kum. Ønsker pristilbud på materiale og arbeid. Ønsker også at prisen inkluderer en utskifting av avløpsrør fra kum og vaskemaskin.

Ny Kjøkkenbenk og veggfliser/Kitchen board

9010TROMSØ

Hei! Jeg er på utkikk etter noen som kan fikse oss en ny kjøkkenbenk og flikser. Vi gjerne gjøre det billigst mulig, og kan eventuelt kjøpe inn alt vi trenger selv.

Oppføring av kjøkken

9020TROMSDALEN

Vi skal renovere kjøkkenet og skal sette opp ny kjøkkeninnredning. Det er ett relativt lite kjøkken med to store og to mindre skuffeseksjoner, fem skap, vask og integrerte hvitevarer (kjøleskap, ovn/steketopp, ventilator, mikro og oppvaskmaskin). Kjøkkenet er estimert levert/leveringsklart mot slutten av september (20.09 +/- 5 dager). Det skal i utgangspunktet ikke gjøres noen større endringer på ventilasjon og V/A, men må tilpasse strømuttak og ledninger. Det er ønskelig at dette gjøres så snart kjøkkenet blir levert, men det kan diskuteres videre hva som skal gjøres i detalj hvis det er problemer med å tilpasse oppdraget til den tiden. Det er mulig vi kan selv ta demontering og bortkjøring av det gamle kjøkkenet, eventuelt montere ferdig skap.