Terrasse/Platting i Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Terrasse/Platting i Ålesund

Vadseth Bygg

Vadseth Bygg er en lokal byggmester med lang fartstid i bransjen. I samarbeid med deg, og dine ønsker, finner vi den beste løsningen for ditt prosjekt! Vi utfører alle mulig snekkeroppdrag! Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale.  

Okt. 2023

Platting på ca 5 kvm

"Monterte levegg og platting. Kjempeflott arbeid."
E
Elisabet
Ålesund
Vadseth Bygg

PBV AS

4.8 (21)

Okt. 2023

Montering av terrasse

"Benyttet PBV AS til bygging av terasse/platting i 198x48. Meget fornøyd med arbeidet som ble gjort:)O Lett og kommunisere med, profesjonelt gjennomført prosess. Benytter de garantert på neste prosjekt også!"
T
Thomas
Ålesund
PBV AS

Randis Bygg As

5.0 (3)

Randis Bygg AS er et nylig stiftet firma, men vi har 12 års erfaring i bransjen - vi kan også vise til referanser om ønskelig!?Vi gjør det meste innen tømring, både større og mindre prosjekter- Nybygg- Tilbygg- Renovering- Oppussing- Takarbeid- Kjøkken- Gulvlegging?Og mye mer!?Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!?

Sep. 2023

Markterrasse

"Arbeidet ble utført til avtalt pris og tid på en meget prosfesjonell måte. Effektiv og hyggelig."
S
Staale
Ålesund

Bygg- og Eiendomsservice AS

Hei,Vi er nye på Mittanbud, men har nærmere 15 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser.Vi utfører alt fra verandabygging, pergola, hagestue, kjøkkenmontering, oppussing, vaktmestertjenester og vedlikehold.Ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål eller trenger hjelp.Med vennlig hilsen.Bygg- og Eiendomsservice ASTelefon: 995 89 040 / 992 42 642

Sep. 2023

Bygging av terrasse

"Superfornøyd med hele prosessen fra befaring, planlegging og til ferdig arbeid. Utrolig ryddig, effektiv, og super kommunikasjon hele vegen. anbefales på det sterkeste."
S
Sunniva Jeanett
Ellingsøy

Skandinterior AS

www.skandinterior.noVi pusser opp, eller bygger nytt, i Ålesund og omegn. Med kundens glede som vår motivasjon stiller vi opp og finner den rette løsningen for dine utfordringer.For å kunne tilby deg den beste oppussing -, interiørdesign - og bygge - opplevelsen har vi et godt samarbeid med flere ledende aktører, slik som Optimera, ByggTorget, Mall proff, Flisekompaniet og andre. Slik får vi de rette materialer til den gode prisen for ditt prosjekt og behov.Vi tilbyr deg en rekke tjenester for b...

Se mer
Aug. 2023

Riving av eksisterende veranda og bygge opp igjen med til-tak

"Dyktige folk som gjorde en kjempejobb med riving og tilpassing av til-tak plater."
G
Gunnar
Ålesund
Skandinterior AS

HAAGENSEN AS

Utfører de fleste arbeider innen bygg og anlegg, som graving, brøyting, transport og snekkerarbeid. Faglærte og stolte håndverkere. Sammen med kunden er vi opptatt av å finne de beste løsningene og levere høy kvalitet i arbeidet. Kombinert med moderne maskiner og utstyr gir dette oss gode forutsetninger for å kunne levere produktet du ønsker.

Juni 2023

Terrasse og levegg

"God kommunikasjon underveis samt fint arbeid å fullført jobb 😀 Kommer til å bli masse jobb i tiden fremover for Haagensen as"
H
Hallvard
Ålesund
HAAGENSEN AS

ANDERSSON CONSULT

Vi er et mindre byggefirma med 16 års bransjeerfaring.Vi har solide samarbeidspartnere for å kunne levere en totalpakke til deg som bruker.Ingen jobb er for liten eller stor og vårt hovedmål er å levere kvalitet til avtalt tid og pris. Ta kontakt for uforpliktende befaring og tilbud.

Mai 2023

Bygge terasse

"Bygget 90m2 terrasse. Veldig fornøyd. God kommunikasjon. Anbefales👍"
F
Filliph
Ålesund
ANDERSSON CONSULT

KD BYGGSERVICE KONRAD DEBSKI

Nov. 2022

Lage levegger + utvide plattingen+ lage trinn ned til plen fra plattingen

"Kd Byggservice bygget 2 nye levegger med dør til hagen. Forlenget treplattingen, laget ett trappetrinn ned til plen, og rekkverk. Jeg kom med ønsker underveis, og det var ingen problem! Er veldig fornøyd med arbeidet og sluttresultatet!"
R
Randi
Ålesund
KD BYGGSERVICE KONRAD DEBSKI

IVANOV SMALLJOB

Welcome to Ivanov Smalljob. I have been working in Norway from 2011. I have smart and fast ideas for the customer. I can make many wooden constructions: Terraces Fences Balcony or balcony extension Carport Garage Windows mounting, doors,garage doorsInside work Parquet Gypsum, and more. Contact us today to help whit your project. Regards Ivanov

April 2022

Platting og innsynsvegg

"Veldig fornøyd med jobben han gjorde med å legge ny terasse og sette opp spilevegg. Pålitelig, effektiv, ryddig og hadde god kommunikasjon underveis. Bruker han igjen gjerne igjen! :)"
m
Monica christin
Ålesund
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Bygging av rekkverk

6011ÅLESUND

Ønsker å få bygget rekkverk til en terrasse på ca 20 kvm. Har sett for meg spiler som går på tvers.

Innglassing

6009ÅLESUND

Innglassing av veranda fra gelender og opp mot overbygg av verandaen De er ca 11 meter totalt 2 kort vegger og en frontvegg. Bør besiktes først. Mvh Bjørn ta helst kontakt via SMS 994 78 672 da jeg hører litt dårlig.

Montering av terrasse

6019ÅLESUND

Hei, Ønsker tilbud for montering av platting 50kvm

Platting på ca 5 kvm

6015ÅLESUND

Vil bygge platting på ca 5kvm foran inngangsparti, og montere levegg oppå plattingen, på 180cm ×180cm mellom garasje og hus.

Platting

6006ÅLESUND

Etter drenering rundt huset, vil vi ha en platting foran huset med en trapp ned til underetasjen. I tillegg en trapp ned fra altanen på andre sida.

Bytte verandadør, vinduer, bordkledning lokalt på balkong og renovere balkongdekke

6008ÅLESUND

Balkong må renoveres. Balkongdør, vinduer og bordkledningen lokalt på balkongen byttes. Terrassedekke må omtekkes og legges med vedlikeholdsfritt underlag. Ett takbeslag må også utbedres. Vinduer målt inn i foring: Bredde: 142,5cm Høgde: 175,5cm Dør målt inn i foring: Bredde: 85cm Høgde: 205,5cm