Terrasse/Platting i Nesbyen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Terrasse/Platting i Nesbyen

AJ Snekker og Maler Justinas Puronas

Vi er et nyetablert foretak som jobber med snekkertjenester, malertjenester og hyttevedlikehold.Fokuset vårt er i hovedsak på vedlikehold av hytter, men vi er åpne for andre oppdrag også. Justinas PuronasDaglig lederAJ Hytte46 37 72 98

Mai 2022

* Fortsatt ledig: Utvidelse av terrasse

"Veldig fornøyd med AJ. Kom raskt på befaring en søndag og leverte tilbud som avtalt. Fornuftig pris. Fullførte med god kvalitet og godt innenfor avtalt tid. Da dette var på en hytte, var det veldig bra med god informasjon underveis med meldinger og..."Se mer
G
Geir
Vollen
AJ Snekker og Maler Justinas Puronas

PINKA BYGG AS

I already had over 12 years of experience with construction and renovation in a Norwegian company before i decided to start for myself.As you can see on my profile, my customers are happy with the services i provide. The most important thing for me is that every customer is 100% satisfied with the job.I always offer a free inspection so i can write a good offer.Give me a call or send me an e-mail for a nice chat.

Sep. 2020

* Fortsatt ledig: Terrasse - utvidelse og bytte platting

"Meget fornøyd med Pinka Bygg. Solid kvalitet og mange gode tips underveis. God dokumentasjon/oppfølging med bilder og annet når vi bo 15 mil unna."
E
Erik
Nesbyen
PINKA BYGG AS

BUSKERUD ENTREPENØR MANTAS TAMASAUSKAS

Sep. 2018

Bygge 2 plattinger og sette inn verandadør

"Jobben ble nøye gjennomgått på stedet, gode forslag kom på bordet og pris ble gitt. Det har vært god kvalitet på både tilbakemeldinger underveis og det ferdige resultatet. Rask og nøye jobbing. Komunikasjon på engelsk, men det gjør jo ikke noe. V..."Se mer
T
Tom
Nesbyen
Siste registrerte jobber

Bygge platting

3540NESBYEN

Trenger hjelp til å bygge en platting på hytta. Ca 20 kvadratmeter. Pga høydeforskjell må det også støpes påler.

Sette inn dør, vindu og bygge platting

3540NESBYEN

Det skal settes inn en terrassedør og vindu i badstue og bygges en terrasse på ca 30 kvm med trappetrinn. Er deg er oppdrag du kunne tenke deg?å Kan startes på høsten.

Platting på hytte

3540NESBYEN

Hei Trenger å få bygget platting ved inngangsparti på hytte. Ca 10-15 m2. Hytta ligger en halvtime fra Nesbyen (Hallingdal). Vi er opptatt av god kvalitet på leveransen.

Noen som vil ha snekker oppdrag?

3540NESBYEN

Vi skal bygge en platting på ca 17 kvm, sette inn-lage en terrassedør og et nytt vindu i badstuen. Mulig vi må ha at er lite overbygg over inngangsdøren. Jeg har bilder, mål og mer informasjon for dem som er interessert.

Bygge platting-sette inn vindu og dør mm.

3540NESBYEN

Skal bygge på et platting, sette inn en terrassedør og et vindu ekstra i langvegg. Det er hytta på fjellet. Enkle tilgang på både vei, strøm, etc. Moderne hyttefelt.

Bygge platting, sette inn dør og vindu mm

3540NESBYEN

Skal bygge en platting i forlengelse den vi har til ca 20-25 kvm ekstra. Sette inn en verandadør i veggen (veggen må åpnes) og et vindu (ingen vindu der nå) i badstuen på hytta. Er fleksibel på når jobben kan startes på. Se bilder.