Terrasse/Platting i Sør-Fron

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Bygge en platting ink inngangsparti

2647SØR-FRON

Trenger utskifting av dør, trappeinngang, og en platting ved siden av. Plattingen vil gå inntil husveggen og ut mot terrenget, skal sam kjøres med inngangspartiet. Tipper en platting på ca 4x3, men trenger nok en befaring før avgjørelse.

Platting på grunn.

2647SØR-FRON

Lage en platting på bakken ca 5,5 m lengde, 3,5 m bredde. Har materialer Jeg har en som skal grave og planere litt så det blir enklere med høyder. Bruker 10 cm leca (liggende) rett på bakken med filtduk som jeg har imellom. 2 ‘’ * 4 ‘’ som ligger oppå leca.

Lage rekkverk på hytte i Gålå fjellandsby

2646GÅLÅ

Vi har hytte oppført i 2021 der det er behov for rekkverk for terrasseplatting og ved inngangspartiet. Har tegninger for rekkverket.

Terasse på hytte på fjellet

2647SØR-FRON

Ønsker å få oppført en terasse på hytte på fjellet. Mål: 7m x 3,5m(vest) + 4mx3,5m(sør) Terrassen skal bygges i vinkel på sør og vestvegg. Det er helt flatt på sørsiden og skrånende terreng på vestsiden med et fall på ca 50-70 cm. Terrassen skal ha rekkverk og en levegg mot nord.

Utvide terrasse

2646GÅLÅ

Utvide terrasse. I dag 14 m2 terrasse langs en vegg. Skal utvides og etableres rundt hjørnet til neste vegg, med nybygd terrasse 36 m2.

Bygge ut eksisterende platting.

2646GÅLÅ

Det er allerede en liten terrasse/platting som ønskes å bygge ut;