Terrasse/Platting i Oppdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Terrasse/Platting i Oppdal

Oppdal Servicetjenester Sandberg

Jeg er spesialist på skjøtefrie takrenne-systemer, og liker bygging av terrasser. Etterisolering, bytte bordkledning, og annen renovering er også innen mitt fagfelt. Ingen jobb er for liten, men mange er for store. Undertegnede har siden starten på 2000-tallet drevet eget foretak innen byggebransjen, og til tider med flere ansatte. Fokuset har vært nybygg og restaurering for privatmarkedet. I dag driver jeg kun for meg selv, men med innleie av kollegaer ved behov. Fokuset er flyttet til oppdrag...

Se mer
Sep. 2023

Terrasse

"Profesjonell gjennomføring og ryddig prosess ved endring/utvidelse av terrassen på hytta vår. Sterk anbefaling av Oppdal Servicetjenester."
J
Jostein
Trondheim
Oppdal Servicetjenester Sandberg

KAM BYGG AS

April 2020

* Fortsatt ledig: Skifting flatt tak over garasjen ca 110m2

"Bra utført jobb."
K
Kenneth
Trondheim
Siste registrerte jobber

Terrasse

7340OPPDAL

Utvidelse av eksisterende terrasse med ca 40 kvm. Ekstra fundamentering på deler av prosjektet. Ønsker hjelp til fundamentering og bjelkelaget. Legger gulv platting selv.

Markterrasse/platting

7340OPPDAL

Ønsker pris på legging av platting . Se tegning. Kan legges på pukk, se tegning. Noe utkraging på deler av terrassen. Jordanker/spyd? Naboterrasser er lagt rett ned på pukken/på klosser/betongheller -ingen rekkverk -areal ca 39 m2 -Nedfelt gitterrist utenfor inngang, se tegning -kumlokk markert på tegning, må ha inspeksjonsmulighet. -skrudd (rustfri/syrefast) ikke spikring -impregnert terrassebord, klasse K2 ok da vi ønsker holde kostnader nede. Spesifiser i tilbud. Kan få både pris med og uten material. M2-pris.

Oppsetting av terrasse

7340OPPDAL

Oppsetting av terrasse på hytte. Total terrasse areal er ca 60 m2. Mål kortside: ca. 7.5m *2.5m Mål langside ca. 9.5m* 3.5m Arbeidet ønskes utført vår / tidlig sommer 2023. Hytten ligger på Oppdal. Tilbudet skal inkludere alt av materiale og arbeidskraft for å ferdigstille en terrasse.

Bygging av terrasse i andre etasje - hytte Oppdal

7340OPPDAL

Jobben består i å utvide eksisterende terrasse i andre etasje med ca. 80 cm bredde og ca. 6 meter lengde. Utvidelsen av terrassen må hvile på søyler inn mot vegg. Rekkverk og gulv må være i lik utførelse som eksisterende rekkverk og gulv. Tiltaket krever søknad fra fagkyndig firma med ansvarsrett. Tiltaket er for øvrig godkjent på årsmøte i Sameie som hyttene er en del av. Årsmøte ble avholdt tidligere i år. Nabovarsel må være inkludert i tilbudet. Vi ønsker oppstart snarest. Se vedlagte bilder.

Bygge Terrasse/platting

7340OPPDAL

Ønsker å få bygge platt rundt hytta i front som strekker seg ned til inngansdøra,hytta er i Stavåvegen 72 på oppdal.Skissen som ligger som vedlegg viser hvordan det er tenkt og noen bilder ifra utenfor hytta.Ta gjerne kontakt ved interrese.

Utbygging terrasse

7340OPPDAL

Hei Ønsker å utvide terrasse ved hytta på Oppdal. Det er totalt ca 40kvadrat. Noe fundamentering