Skal du bygge terrasse eller platting i Skien?

Når du skal få bygget terrasse eller platting i Skien, vil du på Mittanbud finne flinke snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort! Legg ut jobben, få tilbud fra flere snekkere og velg den du liker best.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge terrasse eller platting i Skien?

Når du skal få bygget terrasse eller platting i Skien, vil du på Mittanbud finne flinke snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort! Legg ut jobben, få tilbud fra flere snekkere og velg den du liker best.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Utvalgte snekkere som kan bygge terrasse og platting i Skien
AM Mur og Betong AS logo
AM Mur og Betong AS
Postboks 212, 1620 Gressvik
5.0(97)
Topprangert

Om bedriften

AM Mur og Betong AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Halden, Moss, med 4.96 av 5 stjerner fra 97 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med AM Mur og Betong AS

SBYGG AS logo
SBYGG AS
Frogner Ring 74, 3715 Skien
4.9(90)
Topprangert

Om bedriften

SBYGG AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Porsgrunn, Skien, Siljan, med 4.87 av 5 stjerner fra 90 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med SBYGG AS

VEGG OG GULV logo
VEGG OG GULV
Reise 3, 4790 Lillesand
4.9(74)
Topprangert

Om bedriften

VEGG OG GULV har utført flere jobber fra Mittanbud i Risør, Grimstad, Arendal, med 4.92 av 5 stjerner fra 74 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med VEGG OG GULV

PRO PARKETTSLIPERI AS logo
PRO PARKETTSLIPERI AS
Grindveien 8, 1640 Råde
4.8(200)
Topprangert

Om bedriften

PRO PARKETTSLIPERI AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.83 av 5 stjerner fra 200 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med PRO PARKETTSLIPERI AS

Lolands Bygg Og Renovering AS logo
Lolands Bygg Og Renovering AS
Kodalveien 440, 3243 Kodal
4.8(89)
Topprangert

Om bedriften

Lolands Bygg Og Renovering AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Drammen, Lier, Bamble, med 4.84 av 5 stjerner fra 89 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med Lolands Bygg Og Renovering AS

Vis flere selskaper
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste jobber tilknyttet terrasse og platting i Skien

Ny Platting

3744SKIEN

Rive gammel (3,0 x 11,0), utvide grunnarbeid slik at ny måler 4,0 x 11,0. Arbeid ønskes tilbud på, nødvendige materialer holdes selv.

Oppgradering av innkjørsel

3712SKIEN

Ønsker å drenere rundt huset, samt ny innkjørsel med tydelig skille til gress og «sti» rundt den ene veggen til uteplass/balkong. Ønsker også en liten platting/uteplass ved inngangspartiet. Er usikker på om vi skal gå for asfaltering og noe brostein, eller hva som lønner seg. Vi vurderer også garasje m/ carport. Akkurat nå er det grus med mye ugress, i tillegg til at plenen flytter seg innover i gårdsplassen. Ønsker overslag på pris og tidsperspektiv på dette. Og om det er noen deler av det man kan gjøre selv.

Legge 36 m2 platting.

3733SKIEN

Legge ramme for gulvet oppå eksisterende ramme. Legge 36 m2 PVC terrassebord. Montere PVC rekkverk, 8 meter. Montere PVC levegg, 6 meter. Alle materialer blir levert på plassen.

Gårsplass

3742SKIEN

Bor i skien på gulset Trenger en som kan gjøre en del små jobb hos meg som følgende Skiferstein beleg som er låsnet trenegs å fikses Male en terasse og vegen , terrasen er på 6 meter Male en veg i huset

Platting i stein

3718SKIEN

Vi ønsker oss pris på "platting/terrasse", i en kvadrat (nesten) mot hushjørnene inne i en L, cirka 26 m2. Vi trenger pris på Rigg Masseutskiftning Skifer i korning og kantstein / Alternativt å i stedet selv legge skiferflis Vi ønsker pris på ekte skifer, men også pris på skiferflis i korning?

Legge flisheller (justerbare ben) på flere terrasser

3728SKIEN

Vi har 3 terrasser som vi ønsker å legge fliser på. Vi tenker oss 2 cm tykke flisheller på støtteben. Størrelse er tenkt til 60cm x 60 cm. Underlaget er asfaltpapp. Det er en (standard) helning på terrassene for å sørge for at vannet renner ut. Det som er viktig for oss er at det skal bygge minst mulig i høyden nær en skyvedør. Derfor bør det benyttes så små støtteben som mulig her som samtidig tillater litt ujevnheter i asfaltpappen. Terrasse 1 er på ca 39 kvm og er L formet Terrasse 2 er på 48.2 kvm og er firkantet (ca 4.1 x 11.8) Terrasse 3 er ca 45 kvm og er firkantet (ca 3.8 x 11.8) Disse arealene er ørlite større enn flisleggingsarealet da det er mellom 5 og 10 cm takrenne ytterst mot terrasse kanten. Dette er på langsidene og utgjør ca 0.5 kvm pr terrasse. Kun for informasjon, og arealene over kan benyttes til prising. Vi ser på fliser til ca 500kr pr kvm ink mva, og vi kan stå for innkjøp og transport av fliser og støtteben til terrassene om dette er ønskelig. Det forventes at det ferdige resultatet oppleves stabilt, rett og fint, og uten opplevde lokale høydeforskjeller.

Siste evalueringer
Bytte terrassegulv

Kjempefornøyd med arbeidet som AR Bygg utførte. Raske og effektive. Anbefales på det varmeste.

April 2022
J

Jorunn om AR BYGG, VERBICKAS

Skien
Ny terrasse

Vi kan anbefale dette selskapet. Fint gjennomført arbeid, til avtalt tid og pris. Vi bruker gjerne dette firmaet igjen. 😀👍

April 2022
N

Nils-petter og Wenche om AR BYGG, VERBICKAS

Skien
Rampe til terrasse

Gjelder bygging av rampe til terrasse, for enklere adgang for barnevogn, rullestol etc. Gjennomfører etter avtale. Lett å få tak i. Fleksibel i forhold til ønsker som kommer underveis. Kvalitet i alle ledd. Svært fornøyd med sluttresultatet. Anbefales!

Feb. 2022
J

Jarl-Magnus om Vaktmester Per AS

Skien
Bytte noe kledning og vinduer ++

Veldig hyggelige & pålitelige. God kommunikasjon og informasjon både på forhånd og underveis i arbeidet. Effektive og nøye, vi ble kjempe fornøyd med resultatet. Anbefales!

Okt. 2021
S

Silje om TÆL AS

Skien
Fjerning av masser, legge nye masser

Godt arbeid til akseptabel pris

Sep. 2021
O

Odd om KARLSENS HAGESERVICE

Skien
* Fortsatt ledig: Utvendig trapp og rampe i Lundegata i Skien

Stafa AS gjorde en super jobb. Ryddige, hyggelige folk. Proft utført til avtalt tid og gode priser. Jarle Lundgreen, Skien

Sep. 2021
J

Jarle om STAFA INVEST AS

Skien
Rive og legge ny papp

Hyggelig og flinke fagfolk, meget fornøyd med resultatet.

Juli 2021
E

Even om CITY TAK OG BLIKK V/ ANDERSEN

Skien
Platting

Veldig fornøyd med ny platting.😃 pålitelige , nøye og grundige. Anbefales på det varmeste 😁

Juni 2021
N

Nina om AR BYGG, VERBICKAS

Skien
Platting rundt svømmebasseng

Jeg er så fornøyd med at Lex tok jobben. Han er en kjempe hyggelig mann og gjorde jobben helt etter avtale. Han kom med forslag underveis, slik at jobben ble gjort på best mulig måte. Selv om jobben tok mye mer tid enn hva jeg trodde, ferdigstillte han prosjektet og jobbet sent for å få det gjort. Anbefaler Lex på det varmeste og vi vil helt klart bruke han igjen!! :)

April 2021
T

Taran om BYGGEFIRMA POUTSMA

Skien
Bygge ny terrasse

Flinke og hyggelige folk. Fullførtearbeidet flere dager før avtalt tid. Kvaliteten på arbeidet er veldig bra, og vi anbefaler dem videre!! Må bare passe på underveis at de husker smådetaljer i arbeidet som avtalt :)

April 2021
T

Tahira om AR BYGG, VERBICKAS

Skien
Forsterke del av terrasse

Skulle forsterke del av en terrasse. Fikk gratis befaring, og takket ja til tilbudet. Jobben ble utført effektivt og ryddig. Veldig fornøyd :)

Aug. 2020
K

Kjetil om KJETIL SOLLID

Skien
Terrasse

Kom til avtalt tid og gjorde en utrolig god jobb med å bygge en terrasse på over 100 m². Alt til en meget god pris. Anbefales!

Aug. 2020
M

Magnus om SBYGG AS

Skien