Terrasse/Platting - Bardu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Rekkverk rundt markplatting

9360BARDU

Ønsker rekkverk med en grind rundt markplatting. Blir ca 25meter, 80 eller 90cm høy. Enten med liggende spiler eller bord.

Oppgradering av bygningskropp enebolig

9360BARDU

Vi ønsker å oppgradere vårt enebolig, som er et Systemhus fra 1982. Vi har mål om å få et bedre inneklima og redusere energiforbruket, samt å få et overbygg på forside. Vi har gjennomført energirådgivning med tanke på å få støtte fra Enova, og har kommet frem til at vi ønsker følgende tiltak: -Økt isolering utvendig + vindtetting. Dagens isolering er på 15 cm, men vi er usikker på om vi ønsker å øke med 5 eller 10 cm. Ønsker en vurdering på dette. Å øke med 10 cm vil også kreve forlening av takutstikkere og taket fra dagens utforming. -Bytting av de fleste vinduer. En ytterdør ønsker vi å bytte ut med vindu. Vi er interessert i PVC-vinduer og vil gjerne høre om erfaringer med dette. -Balansert ventilasjon. Dette har blitt sterk anbefalt av energirådgiver, men vi ønsker å finne noen med kompetanse på dette for å sørge for at systemet blir lagt opp så effektiv som mulig. -Overbygg fremre del av fasade. Her ønsker vi platting og bod på venstre side av inngangsdøra, samt tak over hele lang siden. Andre oppgaver som vi har behov for: -Snøsikring på tak. Om det er mulig å få dette gjennomført av samme aktør, hadde det vært supert. -Ny pipehatt og feierplatform Ta gjerne kontakt for befaring/møte. Vi kan også sende bilder av huset, bilder av tegninger og info fra energirådgivning om ønskelig.

Bygge en platt på fremsiden av huset

9360BARDU

Ca 12m lang og 3 meter ut fra huset, er gress under delvis så må legges stoppere for at dette ikke skal gro gjennom også.

Grus/pukk/singel ønskes kjøpt

9360BARDU

Hei, Jeg skal legge platting og trenger grov grus, pukk eller singel. Ønskes levert på Setermoen.

Bygge terrasse

9360BARDU

Bygge en terrasse på ca 25-30kvm. Skal også skiftes 7 innvendige dører.

Siste evalueringer
Bygge terrasse

De er veldig flink,jeg anbefaler dem

Des. 2018
Z

Zait om ARCTIC VEDLIKEHOLD ALSYS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud