Terrasse/Platting i Harstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Terrasse/Platting i Harstad

MVD BYGGETJENESTER AS

Skal dere pusse opp hele huset, eller bare fornye deler av det? Vi vil vi være en god sparringspartner på ideer og løsninger! Bedriften gjør alle typer oppdrag som totalentreprenør til mindre prosjekter. Vi tar gjerne en uforpliktende prat om ditt prosjekt.?

April 2022

Renovering terrasse

"Var litt "skeptisk" til ett litt ukjent firma. Hørte litt med folk som kjente til dem og som ga Michel og co gode skussmål 👍 Vi fikk ordnet ny uteplass med 2 tak, spilegelender og selve platten. For å si det sånn så angret vi ikke, god pris, god k..."Se mer
J
Johnny
Harstad
MVD BYGGETJENESTER AS

MOBAKK BYGG OG EIENDOM

Vi har fokus på fornøyde kunder, for oss er det viktig at våre kunder får det de er lovet til den prisen som er avtalt. Vi overfakturere aldri uten at det er avtalt med kunde på forhånd.

Mars 2021

Skifte kledning, dører og vinduer, samt etterisolering

"Vi brukte firmaet til å skifte kledning, etterisolere, skifte vinduer og dører, samt legge terrassedekke (inkl. skifte ut en trapp) og installere kanaler til ventilasjonsanlegg. Vi er veldig godt fornøyde med resultatet og kvaliteten på alt arbeidet,..."Se mer
M
Marius
Harstad
MOBAKK BYGG OG EIENDOM

GWR TEAM

Vi setter kvalitet, hurtighet ,- og gir deg en god pris på alle typer arbeid. Vi har kunden hele veien i hovedfokus.

Juli 2021

Bygge levegg og blomsterkasser

"Vi brukte GWR Team til å bygge en levegg og blomsterkasse, og vi er utrolig fornøyd. Vil helt klart anbefale GWR Team til andre som vil ha gjort arbeid."
T
Thomas
Harstad
GWR TEAM

HARSTAD MULTISERVICE AS

5.0 (5)

Harstad Multiservice AS er ett nyoppstartet firma med 2 ansatte.Fagbrev som tømrer/motormekaniker.Vi utfører det meste av restaurering og vedlikehold på hus å hage.Mindre nybygg som garasje, uthus, naust og hytte.Utfører service og vedlikehold på hageredskaper, båt og mindre maskiner.Behjelpelig med det meste.

Juli 2020

Gjenoppbygging av veranda/platt.

"Jobb utført til avtalt tid og pris. Godt utført arbeid. Bruker gjerne Harstad Multiservice AS igjen."
J
Jan Erik
Harstad
Siste registrerte jobber

Veranda og platting

9405HARSTAD

Bygging av veranda og platting. Medfølger bilde fra verandadør og tegning med mål.

Ny terasse

9403HARSTAD

Fjerning av rester av gammel terasse samt oppbygging av ny.

Sliping av terrasse

9404HARSTAD

Har brukt terrassebeis med farge, og ønsker å få det slipt bort, slik at terrassen kan oljes

Bygge platting

9415HARSTAD

Vi ønsker et pristilbud på å få bygd en platting ink materiell og arbeid Plattingen skal være ca 6m bred og 7m lang, uten rekkverk

Bygging av platting/terrasse 3m over bakkenivå mellom garasje og hus. Justering av garasjetak.

9403HARSTAD

Det skal bygges en platting/terrasse mellom hus og garasje 3m over bakkenivå med tatt dekke slik at rom under terrassen kan benyttes til psrkering/lagring. Takutstikk og vinkel på garasje må endres. Terrassen festes i garasje og hus. Ca 3m bredde og 8 m lengde.

Lage platt av komposittbord

9430SANDTORG

Vi gir opp jobben som hobbysnekkere! Tiden strekker ikke til og vi innså at vi har lagt feil, det lille vi har fått lagt. Så vi skal skru opp det som er lagt til nå, også ønsker vi prisoverslag og tidsbruk til å legge ut hele platten. Den er ca 40kvm. Vi stiller med alt av materialer selvfølgelig.