Skal du bygge terrasse eller platting i Eidsvoll?

Når du skal få bygget terrasse eller platting i Eidsvoll, vil du på Mittanbud finne flinke snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort! Legg ut jobben, få tilbud fra flere snekkere og velg den du liker best.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge terrasse eller platting i Eidsvoll?

Når du skal få bygget terrasse eller platting i Eidsvoll, vil du på Mittanbud finne flinke snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort! Legg ut jobben, få tilbud fra flere snekkere og velg den du liker best.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet terrasse og platting i Eidsvoll

Platting i tre 2 stk 3x5m

2070RÅHOLT

Trenger tilbud på bygging av to terrasse plattinger i impregrenert tre, størrelse er 3x5m. Det må støpes/lages ordentlig underlag med grus og betongplate under hvert hjørne og på midten i fronten da det skal monteres en hagestue på plattingen. Begge plattinger er i samme borettslag på Furuset.

Støp terrasse i betong, 2 stk, ca. 2,5 m x 6 m i størrelse.

2070RÅHOLT

Støping av to terrasser i betong på Furuset i Oslo. Bredde: 6 m Dybde: 2,5 m Kan også gi pris på terrasse i tre.

Snekre platting

2080EIDSVOLL

Jeg har allerede platting men ønsker tilbud på å bygge på denne. Tenker å bygge den ut ca 10-12m2. Trenger hjelp til å hente materiale og har ikke vinkel sag eller særlig utstyr.

Ca. 40 kvm terasse.

2070RÅHOLT

Ønsker pristilbud på ca. 40 Kvm terasse. Arbeid skal utføre på Råholt.

Utvide terrasse + spilevegg

2070RÅHOLT

Ønsker å utvide terrassen foran dør til bod, og sette opp spillevegg i enden. Utvidelse av terrasse blir noe lavere enn eksisterende på grunn av dør, og ca 3x3 meter i areal pluss et lavt fundament. Eksisterende er i ubehandlet furu. Veggen skal være en type spillevegg lik de som eksisterer i nabolaget, se bilder. Den skal være ca tre meter lang, kanskje opp mot fire siden vi vurderer å lage et hjørne. Høyden skal være ca 1.50-2.0m, no lavere i enden enn inn mot husvegg. Ønsker tilbud på hele jobben, inkludert materialer og arbeidet. Gjerne spesifisert med anslått materialbehov og pris på dette.

Bygging av platt og montering av benkeplate inne i anneks

2072DAL

Hei. Vi var så fornøyd med dere sist så vi lurte om dere har kapasitet til et lite oppdrag. Det skal bygges en liten platt som skal kobles på eksisterende platt. Ca 11 kvm. Så skal det monteres en benkeplate inne i annekset som ble isolert sist.

Siste evalueringer
Rette opp skjev terrasse og steintrapp

Kom til avtaletiden . Flinke

Sep. 2021
R

Reidun om SPECTRA ENTREPRENØR AS

Eidsvoll
Arkitekt\teknisk tegning av tak-utstikk over platting

God oppfølging underveis også etter.

Mai 2021
M

Magnus om PROSJEKTKONTROLL SØR AS

Råholt
Plante hekk, legge plen, snekre platting

Er veldig glad for at vi valgte Eidsvoll Anlegg Stefan Labuschagne til å gjøre jobben for oss. Det var kvalitet på arbeidet, god og hyggelig kommunikasjon underveis, ryddighet og profesjonalitet i gjennomføringen. Prisen var også god, sett i forhold til andre vi var i kontakt med. Anbefales på det varmeste.

Feb. 2021
C

Cato om EIDSVOLL ANLEGG AS

Dal
Bygge ny terasse

Jan Enderud har for oss bygget en terrasse med levegger. Arbeidet er dyktig utført av en dyktig snekker som vet hvordan han skal løse utfordringer underveis. Godt humør og gode forslag ved ulike problemstillinger. Resultatet er vi veldig fornøyd med og ble utført til en grei pris. Han jobber raskt, effektivt og er nøye i jobben sin.

Okt. 2020
T

Tore-Andre om ENDERUD JAN

Eidsvoll
Bygge terrasse / Platting

Utrolig pliktoppfyllende, effektive, nøye, lett å kommunisere med. Anbefales på det sterkeste.!

Juli 2020
E

Emil om SDS BYGG AS

Eidsvoll
Terrasse

Godt fornøyd med ny terrasse. Den ble raskt og effektivt bygget, og ble som jeg ønsket.

Mai 2020
J

Jannicke om RECO BYGG OG SKADETEKNIKK AS AVD JESSHEIM

Minnesund
terrasse med overbygg og planering av uteområde

Stal-Net har gjennom hele prosessen vært meget profesjonelle, som var en av grunnene jeg valgte dem. Overbygget og terrassen er blitt meget pen og solid. Kommunikasjonen har vært på engelsk som har fungert bra. De har vært raske og arbeidet nøysomt.

Aug. 2015
R

Ragnhild V om STAL-NET AS

Eidsvoll
Bygging av terrasse/platt, tilbakesetting av gjerde

Jeg er veldig godt fornøyd med Ullensaker Bygdeservice, både i forhold til befaring, tilbud og oppfølging av "organisator" Peter, og ikke minst den gode håndverksmessige kvaliteten på snekkerarbeidet. Disse karene kan sitt fag! Anbefales!

Sep. 2014
M

Marit om ULLENSAKER BYGDESERVICE SA

Dal
Renovere veranda som er bærende for tak.

Jobben ble gjort på en solid måte, innenfor avtalt tid. Hardtarbeidende, seriøse og flinke til å kommunisere underveis. Skiftet også bærebjelke i krypkjeller, jekket opp hytta. Gjorde mer enn forventet. Fastpris. Anbefales! Disse vil vi bruke igjen!

Juli 2014
J

Jarle om DEKOBYGGESERVICE AS

div snekker arb

Et firma som setter nøyaktighet høyt Er tømmrer selv og satt dette bort, og valgte helt klart det riktige firmaet til å gjøre jobben Trivelige folk anbefaler de på det sterkeste

Juni 2013
s

svend om COUCHERON BYGG AS

Bøn
Bygge ut markterasse

Gjorde en særdeles god jobb. Anbefales på det varmeste.

Juli 2012
G

Gunnar om Romerike Profilering AS