Skal du bygge terrasse eller platting i Asker?

Når du skal få bygget terrasse eller platting i Asker, vil du på Mittanbud finne flinke snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort! Legg ut jobben, få tilbud fra flere snekkere og velg den du liker best.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge terrasse eller platting i Asker?

Når du skal få bygget terrasse eller platting i Asker, vil du på Mittanbud finne flinke snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort! Legg ut jobben, få tilbud fra flere snekkere og velg den du liker best.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste jobber tilknyttet terrasse og platting i Asker

Trapp: Rive gammel og bygge ny

1396BILLINGSTAD

Vi har en betong/leca trapp som er helt håpløs. Ønsker den revet og deretter bygge en trapp i tre som står i stil med resten av vårt hus/platting.

Tett veranda tak, med takrenner og taklys

3475SÆTRE

Ønsker tetting av veranda som går over inngangsparti og bod. I tillegg undertak klargjort for elektrisitet for led belysning. Totalt areal er som skal tettes er va 23m2. I tillegg legges det 20m2 med terassebord i inngangspartiet.

Støpe platting og legge fliser ute

1390VOLLEN

Ønsker å fjerne fliser på gammel trapp, og støpe fundament (fjerne blomsterbedet på bildet). Fundamentet er 4-5 m2? Ønsker å utvide avsats foran inngangsdør.

Enkel treplatting

1387ASKER

Størrelse ca 4 x 6 meter. Ingenting fancy. Bare erstatte gammel treplatting.

Platting med trapp foran hus og bakside hus

3470SLEMMESTAD

Ønsker å få bygget en platting på forsiden av huset som har trapp opp til inngangsdøren. Ca 110cm dyp og ca 7m bred. Komprimert masse så kan muligens legges rett på leca. Baksiden av huset ønsker jeg ca 4x8m størrelse. Ca 50cm ned til fjell. Liten trapp opp til terrassedør.

Bygging av terrasse + andre snekkeroppgaver både innvendig og utvendig

1386ASKER

Jeg trenger hjelp til å bygge en terrasse på ca. 16 m². I tillegg trenger jeg hjelp til utvendige småjobber som å montere lister rundt vinduer, fikse hjørnekasser og nedløp, samt hulltaking for ventilasjon i yttervegg. Det er også behov for innvendige snekkerarbeid. Arbeidet skal utføres i hele uke 30.

Siste evalueringer
Terrasse

Etterrettelig, kom når de skulle, utførte arbeidet til avtalt tid. God kommunikasjon før og underveis. Brukte kontrakt, som forplikter begge parter. Fleksible på endringer som oppstod underveis. De bygde en terrasse på 100m2, veranda samt en pergola. Kan anbefales. Hilsen Erik

Mai 2024
E

Erik Haug om FANDLA BYGG AS

Billingstad
Legge ny plank på plattingen

Hyggelige og arbeidsomme flinke karer. Plattingen min ble veldig fin og jeg er veldig fornøyd med den!

Mai 2024
G

Gry om JONAS REMEIKA BYGG SERVICE

Vollen
Bygge platting

Leverte på tid og med god kvalitet

Mai 2024
P

Petter om BYGG TOM NAVARRO

Asker
Puss/slip og beis av terrasse på bakkeplan

Pent og ryddig. Ikke ble søl. Behagelig fremferd

Mai 2024
K

Knut om Rendekor Cathrine S. Evensen

Vollen
Terrasse trapp

Flott arbeid. Kvalitet. Og gode snekkere. Vi vil bruke de igjen.

Mai 2024
B

Benedicte om SNEKKER OG TØMRER AS

Asker
Terasse og platting ca 80m2

Veldig fornøyd med kvalitet og pris

Mai 2024
A

Anders om BYGG OG MALERSERVICE AS

Borgen
Bygge platting

Veldig fornøyd med arbeidet. De utførte jobben som avtalt. Det var bra kvalitet på arbeidet, effektive og ryddige. Jeg kan trygt anbefale Luca og gjengen.

Mai 2024
V

Veronika om Oslo Renovering Luca V/gabriel

Asker
Bygge terrasse 28m2

Jobben ble utført meget effektivt på kort tid. Kvaliteten var veldig bra. Troy var en veldig hyggelig og ærlig mann og sier ikke nei til utfordringer i jobben. kvaliteten og prisen var så bra at halvparten av sameiet ba ham for å bygge terrassen deres. Jeg vil garantert ringe ham tilbake for flere jobber.

April 2024
A

Amin Hossein om Durant AS

Tiller
Reparasjon membranduk under terrassebord

Bra utført arbeid til rett tid og god kommunikasjon underveis.

April 2024
J

Jo om Bad og Bygg Drammen AS

Nesøya
Legge nye terrassebord på eksisterende platting og terrasse (Slemmestad)

Jeg brukte Mur og Puss og Hali med hyggelige og pålitelige Nikolai og hans dyktige kollega. De har bygd ny platting og lagt nye terrassebord på en stor uteterrasse, samt toppbord på rekkverk og gjort en malejobb på en veldig høy vegg innendørs. Alt arbeidet ble gjort kjempeeffektivt. De to jobbet nesten konstant, og var ekstremt effektive. Kommunikasjonen med Nikolai i forkant og underveis var eldig bra. Han er pålitelig, presis og hyggelig og svært åpen for tilbakemeldinger - blant annet når jeg ønsket å endre en liten detalj i etterkant. Terrassebordene ble lagt helt etter regelboka, og ikke feil slik en her inne hevdet. Prisen var blant de bedre. Og de ryddet pent etter seg. Anbefales!!!

April 2024
J

John Anders Johnskareng om MUR OG PUSS HALI

Slemmestad
Terrasse 4 enheter. 4enheter 480 cm x 150 cm

God kommunikasjon under hele prosessen.

Mars 2024
A

Anne om NB Bygg AS

Borgen
Bygge utetrapp

Veldig bra utført arbeid til en god pris!

Feb. 2024
S

Stian om SN Construction AS

Fjerdingby