Skal du bygge terrasse eller platting i Lier?

Når du skal få bygget terrasse eller platting i Lier, vil du på Mittanbud finne flinke snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort! Legg ut jobben, få tilbud fra flere snekkere og velg den du liker best.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge terrasse eller platting i Lier?

Når du skal få bygget terrasse eller platting i Lier, vil du på Mittanbud finne flinke snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort! Legg ut jobben, få tilbud fra flere snekkere og velg den du liker best.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet terrasse og platting i Lier

Bygging av platting og utestue

3410SYLLING

Ønsker å få bygd en platting på 36 m2 (600 x 600 cm). Plassen er ferdig gravd og gruset. På plattingen ønsker vi en utestue på 24 m2 (400×600 cm). Det skal settes inn en verandadør på kortvegg og to skyvedører på 250 cm hver på en langvegg. Verandadør og skyvedører at alt kjøpt inn.

Fundamentering av terrasse/utestue

3405LIER

Vi har en utestue som ikke er fundamentert og nå siger. Den har vært støttet opp med noen Lecablokker av tidligere eier, men nå henger den i løse luften og har begynt å sige. Vi ønsker å støtte den opp så den ikke siger lenger.

Liten terrasse

3410SYLLING

Jeg har noen skiffer plater og ønsker en terrasse c. 2,5x3x5 i engelskstil»crazy paving» - brudd stykker med sement midtimellom. Må være frostsikker.

Bygging av 2 terrasser

3414LIERSTRANDA

Bygging av to terrasser

Søppelskur m/tak

3425REISTAD

vi er 2 boenheter med 2x standard løsning av avfalls beholdere fra Lier kommune. Ønsket lengde er ca 450cm, bredde 95 cm med tak på ønsket søppel skur Underlaget den skal stå på er asfalt. Kan fint få pris på byggesett som vi henter selv Legger ved bilder av standard løsningen fra Lier kommune som vi har dobbelt av hos oss i vedlegg. Samt bilde av hvordan det ser ut hjemme hos oss :P

Rehabilitere mur, skifte ca 10 bord på yttervegg, samt bygge ny terrasse og trapp

3404LIER

Pusse og male grunnmur etter utgraving på grunn av planering. Skifte ut og male ca 10 ytterbord som ikke ble skiftet i forrige runde. Bygge ny terrasse og trapp på ca 50 kvm. Den forrige ble revet på grunn av fjerning av oljetank.

Siste evalueringer
Fjerne og legge nytt terrassegulv

Jobben ble utført etter avtale. God kommunikasjon underveis. Ryddig og ordentlig. Dette var første gang jeg brukte Mitt anbud. Anbefales på det varmeste.

Juni 2022
S

Siri Merete om ALFA OMEGA ENTREPRENØR AS

Lierskogen
Platting

Veldig nøye og service innstillt! Inkluderer meg i jobben og viser meg underveis noe bedre løsninger enn det jeg selv hadde tenkt. Jobbet veldig effektivt. Ryddet alt av materialet med seg før de dro. Jeg anbefaler han på det sterkeste. Blir å ringe han om jeg trenger noe mer hjelp.

Mai 2022
G

Gunn-Karin om BBT Szczepowski

Lier
Terrassegulv - fjerne terrassebord

Veldig fornøyd med Danila Bygg. Rev gammel terrasse og satte opp ny, ca 50 kvm med pilarer. God kommunikasjon underveis, for det meste på engelsk med norske faguttrykk. Veldig hyggelige folk, jobbet effektivt og raskt og med et resultat jeg er veldig godt fornøyd med. Kontrakt og fastpris fungerte som det skulle. Vil ikke nøle med å bruke Danila Bygg igjen. Anbefales.

April 2022
M

Morten om DANILA BYGG AS

Tranby
* Fortsatt ledig: Riving av pergola og platting

Veldig ryddig. Effektive og sorterte også avfallet underveis. La til side materialer jeg ville bruke til gjenbruk

Feb. 2022
E

Eva om KOSICKI BYGG

Lier
Maling og snekring

Topp stemning.

Feb. 2022
O

Ole om SNEKKER OG TØMRER AS

Lier
Bygge terrasse som L bokstav

Bedriften er å stole på. Leverer innen avtalt tid. Bra kvalitet på arbeid og grei kommunikasjon underveis.

Aug. 2021
J

Jenny om PROMO BYGG ALEKSANDRS OVCARENKO

Sandefjord
Oppgradere uteplass, platting.

Jobbeb ble utført innen avtalt tid. Godt gjennomført. Flotte karer!

Aug. 2021
L

Leo om PROMO BYGG ALEKSANDRS OVCARENKO

Drammen
Oppgradere uteområde og bygge platting

Vår familie er fornøyd med jobben til Promo Bygg. God kommunikasjon, jobben vår gjort innen avtalt tid. Fikk en flott uteplass hvor vi kan kose oss og ha gjester.

Aug. 2021
H

Helen Erika om PROMO BYGG ALEKSANDRS OVCARENKO

Hommersåk
Fjerne gammel platting/terrasse

Pålitelig, effektiv, og flink.

Mai 2021
B

Bente om GUDMUNDSSON HAMRER

Tranby
Ny terrasse/platting

Fantastisk utført arbeid! Utrolig dyktige håndverkere, serviceinnstilte, lette å kommunisere med og jobber utrolig raskt og effektivt. Kommer til å bruke de igjen.

Mai 2021
C

Christian om PREMIUM ENTREPRENØR AS

Tranby
Bytte membran på takterrasse ifm liten lekkasje

Ga en oversiktlig fastpris. Kom tidligere enn avtalt da jeg spurte om det var mulig. Jobben ble gjort raskt og effektivt og resultatet ser veldig bra ut. Byttet en 35 år gammel membran på takterrasse og la nytt terrassegulv oppå.

Jan. 2021
T

Thomas om RAZMAS BYGG AS

Drammen
Plattinger og levegg

Bygde to plattinger og to levegger, samt kledde igjen inngangspartiet. Grei å forholde seg til. Holdt avtaler og var innafor det vi avtalte på pris. Kan anbefales.

Juli 2020
O

Ole om AAS KVALITET AS

Lierskogen