Terrasse/Platting - Alstahaug

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Oppussing av liten bolig, bygging av terrasse.

8860TJØTTA

Har et lite hus på Tjøtta som trenger oppussing. Er en liten lekkasje i taket som må fikses raskt. Trenger ny himling i et lite rom. Innsettelsen av terrassedør som jeg har. Sette inn et nytt vindu. Trenger ny terrasse ute. Om økonomien strekker til er det en del andre ting jeg og gjerne skulle fått gjort i tillegg men det må eventuelt diskuteres på stedet.

Vindu, dør og terrasse

8800SANDNESSJØEN

Skifte ut eksisterende vindu samt sette inn dør ved siden av. Bygge terrasse utenfor dette, 6 x 2,5 m. Er i 1.etg over sokkel.

Diverse snekkerarbeid

8804SANDNESSJØEN

Vi ønsker å flytte en trapp på en veranda samt skifte ut rekkverk på veranda og to plattinger ( totalt ca 20m ). I tillegg ønsker vi å skifte et vindskibord samt et bord under en takrenne. Befaring kan avtales om ønskelig.

Skifte rekkverk, dekke på altan

8800SANDNESSJØEN

Hei. Ønsker nytt dekke samt rekkverk på altanene vi har. Samt hjelp til å se hvordan man kan utnytte plass bedre. Og bygge en platting foran huset. Og ønsker mulighet for vedlikeholdsfritt dekke og rekkverk. Totalt er det ca 65-70 kvm med dekke. Mvh Ole Bach

Terrasse

8800SANDNESSJØEN

Ønsker tilbud på bygging av ca 60kvm terrasse.

Siste evalueringer
Skifte rekkverk, dekke på altan

Godt utført jobb. Tok lengre tid enn planlagt pga vansker med å skaffe materialer, og utfordringer i byggeprosjektet. Bra på pris og nøye utført arbeide. Er pålitelig og til å stole på. Kan anbefale han som snekker.

Juli 2020
U

UNKNOWN om MILAN KLEIN

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud