Skal du bygge terrasse eller platting i Lørenskog?

Når du skal få bygget terrasse eller platting i Lørenskog, vil du på Mittanbud finne flinke snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort! Legg ut jobben, få tilbud fra flere snekkere og velg den du liker best.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge terrasse eller platting i Lørenskog?

Når du skal få bygget terrasse eller platting i Lørenskog, vil du på Mittanbud finne flinke snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort! Legg ut jobben, få tilbud fra flere snekkere og velg den du liker best.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet terrasse og platting i Lørenskog

Ny terrasse

1475FINSTADJORDET

Har i dag en terrasse på 380*770 cm Jeg ønsker å skifte bord å utvidet til 480*770 cm pluss trapp og skillevegg. Terrassen ligger i dag 40 cm over bakkeplan. Ønsker også sette opp hage paviljong

Bygge terrasse

1470LØRENSKOG

Støpe og bygge terrasse på ca. 2,5 meter x 10 meter (ca 25-30 m2). Terrassen trenger også gjerde/rekkverk, samt 2-3 trappetrinn. Det er helning der terrassen skal legges.

Pussa opp og bygge terrassen større.

1472FJELLHAMAR

Har en terrasse på 12 x 2.8 meter i dag. Vill pussa opp den med nye terrassebord, nytt glass rekkverk i front, nytt rekkverk av tre på siderne og bygge den større 5 x 2.2 m.

Planlegging av ny terrasse og hage.

1470LØRENSKOG

Vi pusser opp kjedehus i Lørenskog som er bygget i 1984. Huset har en liten L formet hage på ca 60kvm som er omringet av thuja hekk fra alle de tre sidene, og terrasse på ca 40kvm. Vi trenger hjelp med å planlegge ny terrasse og få mest mulig ut av en liten hage. Arbeid utfører vi selv men trenger innspill til hageplan, dvs. geometri av terrasse , prinsipper for lyssetting, terreng og bruk av eksisterende vegetasjon i hagen, og kanskje spesifikk planteplan.

Rive nåværende terrasse og legge en ny terrasse

1462FJELLHAMAR

Vi ønsker hjelp med å fikse baksiden av huset hvor hagen er, med å fjerne eksisterende terrasse og legge en ny terrasse og område. Nåværende terrasse som er bygd u terrassebord er slitt og skjev, se vedlagte bilder. Vi vurdere og ønsker å gjøre følgende: ALTERNATIV 1: - rive nåværende terrasse - legge steinheller/flisheller på bakkeplan som går kant i kant med gresset. - Bygge 2 trapper ned fra huset og eksisterende terrassedører i kompositt terrassebord. ALTERNATIV 2: - rive nåværende terrasse - Bygge ny terrasse av terrassebord (gjerne kompositt), enten i nåværende høyde eller på bakkeplan som da går kant i kant med gresset. - Bygge 2 trapper ned fra huset og eksisterende terrassedørrer i kompositt terrassebord. Nåværende terrasse måler ca 4 x 8 meter. Ønsker gratis og uforpliktende befaring. Det er ønskelig med snarlig oppstart om mulig. Vi holder til på Fjellhamar i Lørenskog.

Ny platting og inngjerde hage

1473LØRENSKOG

Utvide platting inkludert riving av gammel platting. Samtidig som å sette opp gjerde i Hagen.

Siste evalueringer
Platting på gressplen

Godt fornøyd med AR Bygg og Betongservice as.

April 2023
R

ROBIN om AR BYGG OG BETONGSERVICE AS

Rasta
Beising og maling

Proffe folk som gjorde en meget god jobb.Nøyaktige og presise i alt fra oppmøte til gjennomføring

Nov. 2022
g

glenn marius om MALING-BYGG SERVICE VAICEKAUSKAS

FJELLHAMAR
Bygge platting, gjerde og levegg

Veldig fornøyd med arbeidet utført rundt bygging av platting, gjerde og levegg. Kommer til å benytte meg av deres tjenester igjen, om det dukker opp flere byggeprosjekter.

Nov. 2022
T

Thomas om TSM TRASCA

Rasta
Bygge terrasse rundt jacuzzi

Utførte arbeid med god kvalitet og effektivitet. De punktene som jeg ønsket forbedret etter ble ordnet opp i raskt. God kommunikasjon under veis.

Okt. 2022
D

Daniel Nils om MUR OG PUSS HALI

FJELLHAMAR
* Fortsatt ledig: Utvide terrasse, på fjell

Bra jobb, i tide

Sep. 2022
U

Urban om Oslo Bygg Og Interiør Pieszczek

Rasta
Bytte av kledning, vinduer og nytt inngangsparti

Devin og hans kompanjong byttet all kledning, vinduer og takrenner, samt bygget et helt nytt inngangsparti på vårt hus på Lørenskog sommeren 2022. Arbeidet ble nøye utført, med en svært høy grad av profesjonalitet og fokus på kvalitet. Kommunikasjonen underveis var god, tidsbruken som estimert og prisen i tråd med tilbudet. Alt i alt kunne vi virkelig ikke vært mer fornøyd med jobben de har gjort. Devin og hans kompanjong var pålitelige, hyggelige og ekstremt faglig dyktige. Resultatet ble over all forventning og Devin og hans firma anbefales varmt videre fra vår side :)

Sep. 2022
J

Jonas om Dev Bygg AS

LØRENSKOG
* Fortsatt ledig: Ny terrasse

Veldig godt fornøyd med jobben som ble utført. Har allerede booket inn ny jobb hos han. Anbefales!

Aug. 2022
J

Jørn om PRIMA OPPUSSING MILEWSKI

Rasta
Rekkverk

Tusen takk for å prioritere vårt lille oppdrag. Vil anbefale Solid Handverkservice AS, alt ble ordnet fra A til Å! Dyktig tømrer!

Aug. 2022
N

NORIN om Solid Handverkservice AS

FJELLHAMAR
Bygge lett tak over terrasse.

Kvalitet på arbeidet

Aug. 2022
M

Mahaindran om OSLO FASADE AS

Finstadjordet
Utvidelse av platting

Veldig enkel og effektiv kommunikasjon. Arbeid utført til avtalt tid og pris!

Juli 2022
A

Arunthan om TSM TRASCA

Lørenskog
* Fortsatt ledig: Rive og bygge ny terasse

Andrei og hans ansatte møtte opp til avtalt tid og la ned en grundig og god jobb. Det var utfordringer underveis (pga fundamentet mitt) som de ordnet raskt oppi. Kommunikasjonen var god hele veien oh de ble ferdig ca 5-6 dager før avtalt frist. Kvaliteten på arbeidet er veldig høyt og prisen var veldig konkurransedyktig. Jeg anbefaler Andrei Ciobanu Service til alle som ønsker kvalitetsarbeid til huset sitt.

Juli 2022
H

Håvard om ANDREI CIOBANU SERVICE

Fjellhamar
Snekre pergola med tak

Godt utført arbeid (pergola) og punktlig. Fleksibel og løsningsorientert når vi gjorde noen endringer underveis.

Juni 2022
E

Elisabeth om Oslo Bygg Og Interiør Pieszczek

LØRENSKOG