Terrasse/Platting i Horten

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Terrasse/Platting i Horten

Nylands Snekkertjenester AS

5.0 (3)

Nylands Snekkertjenester AS er en liten bedrift som er flyttet fra nord Norge til Tønsberg. Jeg tok fagbrev som tømrer i 2004. Startet enkeltmannsforetak i 2014 og drev det frem til 2021. Da startet jeg AS.Jeg utfører det meste av mindre oppdrag. Jeg er opptatt av kvalitet og punktlighet. Det viktigste for meg er at kunden er fornøyd.

Okt. 2023

Legge platting

"Hyggelig og dyktig! Vel utført arbeid etter avtale. En liten misforståelse på lengde av rekkverk, men det ble løst i vår favør uten ekstra kostnad. Anbefales på det sterkeste."
T
Thomas Alexander
Borre
Nylands Snekkertjenester AS

EVKÅ BYGG SERVICE AS

Vi er en bedrift med fokus i kvalitet. Med våre innovative løsninger og tette samarbeid med kunden oppnår vi de beste resultater.EVKÅ bygg servive AS er et håndverksbedrift som ble etablert i 2019.Vi setter service og kvalitet svært høyt, men vet at også pris er viktig for dere som kunde. Hos oss kan du være trygg på at jobben blir fagmessig utført, i henhold til kontrakt, krav og forskrifter - til avtalt tid og prisVi tar oppdrag i hele Vestfold,Drammen og Oslo.Våre langvarige kundeforhold og r...

Se mer
Juli 2023

Bytte terrassebord på 2 terrasser

"Proffe folk. De ble ferdig med jobben før avtalt tid. Vi skulle egentlig fikse materialer selv, men da vi fikk trøbbel med det ordnet de opp for oss med en gang. Kommer sannsynligvis til å bruke dem igjen til andre oppgaver senere."
L
Lina Thu
Horten
EVKÅ BYGG SERVICE AS

Vestfold Vaktmestertjenester AS

4.9 (11)

Vi er en liten bedrift som utfører alt av vedlikehold av hus og hytter. Maling, klippe plen/busker/trær, snømåking, renovering inne og ute, ettersyn av hytter ol.Andre oppdrag utføres på forespørsel.

April 2023

Legge nytt terrassegulv

"God kommunikasjon fra start til slutt. Som kunde ble jeg tatt på alvor og fikk det slik jeg ønsket, med råd og tips underveis. Positiv og lyttende, holder avtaler. Profesjonelt utført. Avtalt pris ble etterfulgt. Kan anbefales. :)"
M
Mette
Horten
Vestfold Vaktmestertjenester AS

ERGA BYGG OG ANLEGG AS

April 2023

Renovere uteplass

"Vi har renovert uteplass. 60-70 kvm terrasse med innebygd jacuzzi! Erga Bygg og anlegg AS har fulgt godt opp. Bra på pris, dyktige folk med supert resultat. Lette og kommunisere og samarbeide med. Gir råd, tar imot forslag underveis med et smil. Anb..."Se mer
R
Rikke Cecilie
Åsgårdstrand

Olav Tandberg - Din Lokale Vaktmester

Din lokale vaktmester er lokalisert på Tolvsrød, utenfor Tønsberg, og tar på seg små og mellomstore jobber i området Færder, Horten og Tønsberg. Vi er her for å hjelpe deg med det meste og legger stort vekt på god gjennomførelse, uansett oppdrag! Vi er et rimelig, godt og lokalt alternativ. Snekkerarbeide: - Terrasse/platting/rekkverk - Utskifting av dører/vinduer - Legge gulv - Bytte kledning - Utebod - Lettvegger Hus og hage for privatpersoner, borettslag, sameier og velforeninger: - Plenk...

Se mer
Aug. 2022

Legge terassegulv

"God kommunikasjon underveis, raskt og bra utført jobb og billig i pris."
E
Eli Kristin
Horten
Olav Tandberg - Din Lokale Vaktmester

MIDGARD MUR AS

Besøk gjerne vår Facebook side for mer informasjon ved å benytte linken nedenfor: https://www.facebook.com/Midgardmur/?ref=bookmarkseller skriv @midgardmur i facebook søkefeltet.

Mai 2022

Bytte terrassebord

"Fikk lagt nytt terrassegulv med kompositt, trapper og rekkverk. De utførte alt fra riving og fjerning av alt det gamle, på en ordentlig ryddig måte. Dyktige håndverkere som har gjort et imponerende flott arbeid. Samarbeidet og kommunikasjon har var u..."Se mer
J
Jane
Horten
MIDGARD MUR AS

Johnsens Byggservice AS

Vi er en bedrift med 2 ansatte som tar oppdrag fra Asker i nord til Skien i sør. Vi er fleksible, og alle er norske, slik at dialogen går lett. Vi har alle forsikringer og papirer i orden . Vi holder tett dialog under prosessen og gir hele tiden råd underveis om det skulle være nødvendig. Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale. Vårt mål er at kunden skal være fornøyd, og har derfor tett dialog slik at det ikke blir misforståelser.

Juli 2022

Rammeverk til platting

"Veldig bra!"
E
Elin
Horten
Johnsens Byggservice AS

TERJE ELLEFSEN AS

4.9 (23)

Mai 2021

Forarbeid for å legge betong heller

"Perfekt utført arbeid til avtalt tid og avtalt pris. Anbefales!"
A
Alf
Skoppum

SVEINS GARDEN

Grunnen til at vi skiller oss ut i det vi gjør er enkel: Sveins Garden utfører kvalitetsarbeid. Vi legger hele vår sjel i arbeidet. Hver jobb vi utfører, gjør vi like mye for oss selv, som for kunden. Spør oss til råds! Vi kommer gjerne hjem til deg for å hjelpe med å planlegge din hage, og husk at vinteren er en fin tid å forberede til våren.Se gjerne på våre omtaler på Mittanbud.no eller ta en titt på vår hjemmeside: http://www.sveinsgarden.com/Velkommen skal du være.

Feb. 2021

Gjerde og Terrasse

"Kjempefornøyd med arbeidet! Svein utarbeidet en god og gjennomtenkt plan før arbeidet startet og det er tydelig at han brenner for å levere et godt resultat. Kommunikasjonen underveis var upåklagelig og takket være Sveins kunnskaper, endte vi opp med..."Se mer
H
Håvard
Horten
SVEINS GARDEN

VECO AS

Vi påtar oss det meste innen tømrerarbeid. Alt fra små oppdrag, til store totalentrepriser. Dette utfører vi mest av: - Tak og fasadeoppgraderinger med fokus på energibesparende tiltak - Tilbygg - Garasjer og driftsbygninger- Bad - Omgjøringer og ombygging av lokaler Vi kan hjelpe til med hele prosessen, alt fra idéer, tegninger, søknadsprosess og utføring. For å kunne tilby deg som kunde, best mulig hjelp med ditt prosjekt, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss så tidlig i prosessen som...

Se mer
Okt. 2020

Oppsett av bod/hagestue byggesett fra Maxbo

"Det ble ikke byggesett da Veco kom med en flott ide til til hagestue i hjørnet av tomta - diamantformet Topp utørelse meget profesjonelt og flotte folk. Anbefales"
A
Ann Kristin
Åsgårdstrand
VECO AS
Siste registrerte jobber

Legge platting

3184BORRE

Vi har revet opp plattingen bak huset, og trenger hjelp til å legge en ny. Det er ca 35 kvm.

Renovering av balkong og platting

3179ÅSGÅRDSTRAND

Ønsker pris på renovering av balkong med terrasse/platting som er oppført under denne. Det skal også være tetting under balkong med takrenne. ønsker komplett pris inkl. materialer og fjerning av avfall Balkong ca 10.5 kvm. Platting under skal være ca 25 kvm - ( ca. 3x 8,5m). Eksisterende platting er ca 17 kvm. Rekkverk på balkong skal være liggende lekter / spiler. Det skal ikke være rekkverk på platting under men med levegg mot nord. Se forøvrig bilder

Membran på nesten flatt tak 11 m2 i Horten

3189HORTEN

Utvendig bod med nesten flatt tak ca 2,4 x 4,6 m. Har revet gammelt og lagt nytt tak. Trenger god membran før jeg legger terrassegulv oppå.

Sliping og impregnering av betongplatting

3180NYKIRKE

c.30 kvm utvendig betongsåle, som tidligere var flisbelagt, ønskes slipt og impregnert. Noen hakk må fylles. Fliser er fjernet og det aller meste av flislimet er også borte. Ca. 0-3 millimeter med flislim er igjen på deler av sålen, men alt grovarbeidet er gjort.

Rehabilitering av eksisterende platting/terasse

3186HORTEN

trenger faglig kompetanse til Rehabilitering av eksisterende platting/terasse. Må vatres opp med helling bort fra husvegg se bilder. Gamle dragere må av mye råte , nye settes på. Ny bord plank.

Platting med jordspyd

3189HORTEN

Hei. Jeg ønsker pris på selve konstruksjonen til platting i tillegg til bygge en trapp ved et spa som skal henge sammen med plattingen. Det må også settes noen jordspyd, vil jeg tro. Jeg har noen materialer, men må sikkert plusse på. Selve legging av terrassebord, trenger du ikke å gjøre. Fint om du kan ta en titt og komme med et uforpliktende tilbud.