Terrasse/Platting i Kristiansand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Terrasse/Platting i Kristiansand

Holm Co-bygg

Hei, Vi er en bedrift med store ambisjoner, og har mange erfaringer i bransjen og kan vise til referanser. Les om oss her:?https://www.instagram.com/accounts/login/?next=%2Fholmcobygg%2F&source=omni_redirect Vi tar helst på oss små og mellomstore oppdrag. Alt fra boder, halvtak, sette opp vegger, gulvlegging, oppussing av leiligheter. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp. Med vennlig hilsen. Holm Co-Bygg, Fabian Holm. Telefon: 944 28 687 Epost: holmco.bygg@gmail....

Se mer
Okt. 2023

Bygge/sette opp gjerde/levegg på terrasse

"Gjorde en utmerket jobb og veldig fornøyd med kommunikasjon og pris. Fabian kom med gode løsningsforslag og var åpen for ønskede endringer underveis Absolutt å anbefale!"
T
Tor Lohne
Kristiansand s
Holm Co-bygg

Ørjan Aamodt Hjelpemann

Hei Jeg tilbyr alt fra håndverkertjenester, teknisk hjelp, møbelkonstruering og mer. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp. Med vennlig hilsen. Ørjan Aamodt Tel: +47 909 45 597 Epost: broogbygg@gmail.com

Okt. 2023

Ferdigstilling av fasade

"Godt utført arbeid."
B
Birk Leo
Kristiansand s
Ørjan Aamodt Hjelpemann

JH.BYGG AS

Hei!Vi har over 25 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser.Vi har veldig bred kompetanse, og kan utføre alt fra maling, sparkling, gipsing, riving, renovering, rehabilitering, oppussing, flislegging, vinduer/dører, verandaer, trevirke og mye mer.Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål, trenger hjelp eller lignende.Med vennlig hilsen.JH.bygg as

Sep. 2023

Bygge platting, liten trapp og vindskjerm på hytta, samt sette opp grunnmursplater

"God kommunikasjon og godt arbeid. Leverte på avtalt tid og kost med høy kvalitet på arbeidet. Anbefales på det varmeste."
G
Geir
Søgne
JH.BYGG AS

CHRO AS

Vi er et firma med 3 ansatte fra Kristiansand som driver med oppussing og utvikling av eiendom. Grunnen til at vi tar på oss jobber på Mittanbud er for å spare opp egenkapital til å kunne drive med egne eiendomsprosjekter. Hele gjengen er målbevisste, og vi skal gjøre alt i vår makt for å fortjene en 5-stjerners tilbakemelding!

April 2023

Ta opp planker og legge dem på igjen

"Utrolig effektivt jobbet fra begynnelse til slutt. Det ble lagt ny terrasse på rekordtid- akkurat slik jeg ønsket. Kjempebra kommunikasjon underveis. Jeg bruker dere veldig gjerne igjen!"
J
Janne
Søgne
CHRO AS

KVARSNES BYGG & MONTERINGSTJENESTER

Kvarsnes Bygg & Monteringstjenester har lang erfaring innen tømrerfaget. Med tiden har vi valgt å spesialisert oss på nybygg og renovering. Vi utfører i tillegg, tilbygg, garasjer, våtrom til mindre oppdrag som for eksempel. legging av parkett, utskifting av vinduer, omlegging av tak og lignende. Våre tømrere tilbyr profesjonelle snekker tjenester for våre kunder. Både privat og mot næringslivet. En snekker hos oss lytter til dine behov og ønsker -samtidig som de veileder deg til gode løsninger...

Se mer
Mars 2023

Bytte fra vindu/dør til skyvedør på terrasse

"Kvarsnes har vært god på kommunikasjon og ryddighet under hele oppdraget. Han ordnet alt som måtte gjøres og resultatet ble veldig bra. Vil anbefale til andre!"
K
Kevin
Kristiansand s
KVARSNES BYGG & MONTERINGSTJENESTER

GREAT MUR AS

4.7 (3)

Great Mur As er 5 generasjon murer og har god erfaring og leverer alt innen baderom,peiser fasader, støttemurer, såler, plater på mark, trapper og diverse betongkonstruksjoner. Great Mur As er en seriøs bedrift som leverer det meste innenfor murer- og betongfaget. Vi har mange års erfaring innenfor våre fagområder.? Vi utfører små og store oppdrag både for entreprenører og for private oppdragsgivere. ?Vårt primærområde er sør Norge men vi utfører også oppdrag over hele landet.

Feb. 2023

Terrasse, balkong, støttemur og hagestue

"Flinke folk og bra arbeid!"
H
Heidi
Kristiansand s
GREAT MUR AS

SØRLANDET VAKTMESTER AS

5.0 (15)

Des. 2022

Platting og vt montering/bygging av drivhus

"Vi har hatt mange ulike håndverkere hos oss opp gjennom årene, og vi har lyst til å krysse av "kjempebra" på : a)Kvalitet på arbeidet, b)Kommunikasjon underveis,c) Pålitelighet , d) ryddighet, og e) avtalt pris til avtalt arbeid. Og for å si det som ..."Se mer
I
Ingrid
Kristiansand s
SØRLANDET VAKTMESTER AS
Siste registrerte jobber

hey

4618KRISTIANSAND S

bygge 21 kvm med terassebord i lik utseende som nåværende asap rask betaling og tips kem vet

Lage skillevegg og legge trassebord.

4656HAMRESANDEN

Ønsker lage skillevegg mellom meg og naboen og å legge platting over mitt område.

Vinterhage på veranda

4647BRENNÅSEN

Ønsker pristilbud på bygg av vinterhage på veranda

Fullføre påbegynt rekkverk og terrassevask før salg av bolig

4637KRISTIANSAND S

Skal selge bolig og trenger å få fullført noen arbeider på huset før fotografen kommer i slutten av uke 49. (ca 7. desember) Deloppgave 1: Fullføre rekkverket for terrassen. Det gjenstår ca 13-14 m rekkverk av liggende spiler som vist på bildet. Ønsker at alt treverk, inkl. lekter, males med 2 strøk før de monteres. Deloppgave 2: Huset har 4 terrasser på til sammen ca 100 m2. Det er en del svertesopp og grønske. Disse må vaskes uten bruk av høytrykkspyler. For å bevare overflaten.

Støttemur i stein (eller betong)

4658TVEIT

Vi søker en entreprenør for å jevne ut en del av hagen vår og bygge en støttemur i stein (eller betong). Se bildene for å følge forklaringen nedenfor! Hagen vår ligger ved siden av en bekk som leder regnvann til en elv under Topdalsveien. For å minimere forstyrrelser i bakken ønsker vi å lage en ny senket hage (grønn linje på bildene) som er omtrent 50 cm eller to trinn lavere enn den eksisterende hagen. Overgangen starter fra den nye steinmuren på 0,5 m x 3 m, markert med "røde linjer på bildene." Den eksisterende hagen vil trenge en støttemur som måler omtrent 1m x 8m for å støtte hageområdet bak drivhuset. I tillegg vil en hovedmur på omtrent 3m x 25m langs bekken være nødvendig for å støtte den nye senkede hagen, markert med "grønne linjer på bildene." Noen trinn kan være nødvendig for å nå Topdalsveien fra det nye området. Spesifikke krav: De nivellerte "grønne linjene" må være stabile og godt komprimerte. Bruk av fiberduk under den nye jorden er obligatorisk. Mindre nivelleringsarbeid rundt drivhuset er nødvendig. En septiktankrør (bare røret) under det nye området, markert med blå linje på bildet. Byggingen av hovedmuren skal ikke forstyrre bekkens funksjon. Beskyttelse av den eksisterende trerekken er essensiell. All verktøy og utstyr må tilgjengeliggjøres via Topdalsveien for prosjektet. Overholdelse av kommunale godkjennelser, lokale forskrifter og byggestandarder er obligatorisk, samt overholdelse av alle nødvendige forskrifter.Tidligere erfaring med lignende prosjekter er nødvendig. Forventer at arbeidet starter så snart som mulig. Du kan få tilgang til området for inspeksjon når som helst gjennom Topdalsveien.

Bygge ny platting

4623KRISTIANSAND S

Hei. Jeg har revet en gammel platting og har behov for en dyktig fagmann som kan bygge ny. Det er kun bærekonstruksjonen som står igjen, men den er gammel og er støp på leka blokker som står i jord. Dette kan jeg fjerne, og da gjenstår det kun litt jordmasse som jeg skal kvitte meg med. Avfallshåndtering kan jeg ta meg av.