Terrasse/Platting i Tønsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Terrasse/Platting i Tønsberg

AH Bolig og Hytter AS

Hei, Vi er nye på Mittanbud, men har mange års erfaring i bransjen og viser gjerne til referanser. Vi i AH bolig og hytter as utfører alt av tømrer arbeid, total renovering av bolig og bad. Målet vårt er tilby våre tjenester til hyggelige priser slik at alle kan få råd til å oppfylle sine ønsker og drømmer. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp. Med vennlig hilsen. Asif Haseez / AH Bolig og Hytter AS Telefon: 47758336

Nov. 2023

Montere kledning og beliste vinduer

"Flott gjennomført, møtte til riktig tid, og holdt pris de tilbydde, veldig fornøyd, god kommunikasjon underveis. Anbefales"
S
Svein
Barkåker
AH Bolig og Hytter AS

ERGA GRØNTMILJØ

Hei! Vi er nye på Mittanbud, men har over 25 års erfaring i bransjen og kan stille med referanser. Vi har bred kompetanse og utfører alt av stenarbeid, mur, trapper, granitt, asfalt, gravejobber, drenering, vann og avløp og er spesialister innen sanering, riving og deponering. Vi disponerer både gravemaskiner, lastebiler og har dermed stor kapasitet og bra med utstyr. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp. Med vennlig hilsen. Flemming Erga Telefon: 483 06 497

Sep. 2023

Terrasse ca. 8.5 x 4.5 m

"utført som avtalt"
L
Lars Kristian
Tønsberg
ERGA GRØNTMILJØ

HANSEN GRAVING OG TRANSPORT

Jeg Jon Erik Hansen har lang erfaring med alt innen gravearbeider. Jeg startet med dette i 1989 og etablerte mitt eget firma i 1998. Har med dette utført det meste innen bransjen. Innehar sentral godkjenning og ADK 1 sertifikat så kan med dette utføre alt av rørlegging utendørs og frem til innvendig stoppekran. I senere tid har jeg også inngått ett samarbeid med min sønn som er tømrer. Hans erfaring som tømrer er 10 år.

Juli 2023

Platting 6.5x5.5m med grunnarbeid

"Graver var rask og effektiv og gjorde godt arbeid. Veldig løsningsorientert! Snekkerarbeidet ble raskt og effektivt utført."
C
Chris Müller
Tønsberg

ROSIA EIENDOMSERVICE AS

4.8 (14)

Vi er seriøst og profesjonelt byggefirma, og har rundt 30 års erfaring i byggebransjen - er glade i både små og større jobber. Vi utfører: - Renovering - Oppussing - Tilbygg - Flislegging - Veranda og terrasse - Takarbeid - gulvlegging - Våtrom - Bad - Maling Og mye mer Vi har fokus på kvalitet, presis utført arbeid og gode kundeopplevelser i våre oppdrag.? Gratis befaring.Kontakt oss gjerne på tlf 98050997 eller email rolandsini@yahoo.no for en uforpliktende prat om jobben.

Juli 2023

Skru opp/montere Pergola

"Veldig hyggelig og pålitelig. Bra utført jobb på vår pergola."
M
Morten
Tolvsrød
ROSIA EIENDOMSERVICE AS

A&I MALERFIRMA AS

4.2 (6)

Mai 2023

Slipe terrassegolv

"Møtte opp til avtalt tid."
A
Anita
Tolvsrød
A&I MALERFIRMA AS

Hamborgs Snekkeri AS

Vi i Hamborg’s Snekkeri er et lokalt snekkerfirma fra Tønsberg - Stiftet i 2002 av Torgeir Hamborg. Vi har engasjerte snekkere som dyrker sin interesse for tømrerfaget og å hjelpe våre kunder å få en bedre bolig. Våre kunder befinner seg i Vestfold og Telemark - Hovedsakelig i Tønsberg og på Nøtterøy, men også i Sandefjord og Horten. I dag er vi 12 ansatte, hvorav 1 lærling, og vi har kontorlokaler på Gressbanen i Tønsberg. Vår forkjærlighet ligger i å rehabilitere og oppgradere hus, hytter,...

Se mer
Okt. 2022

Markterrasse

"Meget pålitelige og dyktige folk. Gjør jobben til avtalt tid og konkurranse-dyktig pris. Grundig og skikkelig solid arbeid!"
M
Marius
Tønsberg
Hamborgs Snekkeri AS

AV Byggservice AS

Aug. 2022

Reparasjon av terrassegulv

"Bytting av terrassebord utført på kort varsel. Kommunikasjon, kvalitet på arbeidet og pris var veldig bra."
P
Peter
Oslo

ARTURAS VYSNIAUSKAS

4.3 (3)

Juni 2022

Støpe Søyler og en terrasse platting på 4x9 m

"Er fornøyd med jobben som er utført."
K
Kirsten Marie
Vear
ARTURAS VYSNIAUSKAS

Per Abrahamsen A/S

Per Abrahamsen A/S er et firma som holder til i Sandefjord og ble stiftet i 2000. Vi er et lite og effektivt firma med 2 ansatte og en fast innleid. Vi driver mest mot privatmarkedet hvor vi bl.a. utfører tilbygg, rehabilitering, terrasser, garasjer og vanlig oppussing av eneboliger etc. Vi bistår også med utarbeidelser av tegninger/ søknader til kommunen. Vi er kreative og finner som regel gode løsninger sammen med våre kunder. Vi samarbeider med mange andre dyktige håndverkere i Sandefjord og ...

Se mer
Juli 2022

Terrassearbeid

"Godt utført håndverk. Veldig fornøyd med resultat"
M
Morten
Tolvsrød
Per Abrahamsen A/S
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Montere kledning og beliste vinduer

3157BARKÅKER

Montere kledning og beliste vinduer, riving er utført, ferdig lekta for panel.

Montering av drivhus 12m2

3178VÅLE

Vi trenger hjelp til montering av drivhus. Willab Garden 12 m2. Underlag ferdig og består av platting og skifer. Noe avretting må påregnes.

Platting ca 24 kvadrat

3152TOLVSRØD

Ønsker hjelp med begynnelse av en platting , få ting i vater m.m. Resten kan jeg gjøre selv.

Platting

3153TOLVSRØD

Ønsker pris på platting i hagen ut fra eksisterende markterrasse. Plattingen skal være ca 4*6 meter i trykkimpregnert trevirke slik som eksisterende markterrasse. Enkelt å gjøre grunnarbeid siden det er et tynt lag med jord under gressplenen.

Skrape/male/skifte

3117TØNSBERG

Terrasse/balkong. Rekkverket må skrapes og males, noen bord bør skiftes ut. Garasje. Skrape, male, ev skifte ut mønebord. Ev ny platting bakkeplan. Prisoverslag

Legge skifer på støpt plate

3124TØNSBERG

Ca. 30 m2 uteplass som skal legges skifer på. Jeg har skiferen og limet.