Terrasse/Platting i Bamble

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Terrasse/Platting i Bamble

NVA BYGG AS

4.9 (17)

Med bred erfaring og fagkompetanse kan du stole på at NVA Bygg får jobben kvalitetsmessig gjort til avtalt tid.

Juni 2023

Snekker til bygging av platting med levegg og pergola

"Flott utført jobb i henhold til avtale og pris."
G
Gry Hilde
Drammen
NVA BYGG AS

JOHANSEN ØST BYGG OG VEDLIKEHOLD

4.5 (24)

Vi i øst bygg og vedlikehold har fokus på at hver jobb skal utføres fagmessig og profesjonelt. Vi har lang fartstid innenfor bygg og vedlikehold og vi stiller med kunnskaper om hvilke materialer huset ditt fortjener og må ha i ett norskt klima, hvordan gjøre jobben slik at arbeidet møter kravene og vi stiller alltid med konkurrerende priser. Vi setter deg som huseier og ditt hjem først. Ta kontakt for en hyggelig prat, for å avtale befaring eller hvis du har spørsmål. Fagkunnskap gir trygghet.

Juni 2023

Skifte av levegg

"Hyggelig folk som utførte jobben raskt. Veldig fornøyd."
S
Silje
Stathelle
JOHANSEN ØST BYGG OG VEDLIKEHOLD

AR BYGG, VERBICKAS

4.8 (140)

Sep. 2022

Bytte terrassebord på hytte

"Jobben ble gjort raskt, til avtalt pris og med høy håndtverkmessig kvalitet. AR bygg anbefales; hyggelig, rask og profesjonell."
P
Per Christian
STATHELLE
AR BYGG, VERBICKAS

TEAM TELEMARK EIENDOM AS

Team Telemark Eiendom AS utfører mindre grunnarbeider, masse utskifte, mindre stein og mur arbeider, legging ferdigplen samt trearbeider ifob terrasse plattinger mm. Har gode referanser og gir ryddige tilbud og HMS settes høyt. God kommunikasjon med kunden settes høyt og vi bestreber oss alltid til holde avtalene som er inngått.

Mai 2021

Terrasseplatting

"Terrasse med fundamentering. Kvaliteten på arbeidet er meget bra Kommunikasjonen underveis var spesielt bra. Vi vurderer TTE som pålitelige og effektive. Vi er også fornøyd med prisen. Etter oppdaget ryddet de pent opp. De er profesjonelle og hyggeli..."Se mer
A
Anne-Berit
Stathelle

TÆL AS

TÆL AS er en lokal miljøbevisst totalentreprenør for profesjonelle og privat aktører og utbyggere. TÆL AS har som målsetning å være førstevalget til kunder som har fokus på rett kvalitet, til rett pris levert til rett tid. TÆL AS har i sin stab byggmestere og ingeniører med meget god kompetanse, opparbeidet så langt tilbake som 1989. Referanseportefølje består av leilighetskomplekser, næringsbygg, rehabilitering og større sandwichbygg.

Mars 2020

Anneks

"Arbeidet er gjennomført i god kvalitet. Kommunikasjonen har vært god og avtaler har blitt holdt."
J
Jørn
STATHELLE
TÆL AS

VILEON BYGG AS

Mai 2019

Bygge platting

"Bedriften utførte en bra jobb, punktlig og effektiv. Hyggelig snekker."
L
Liv Marit
Stathelle
VILEON BYGG AS

DIN HÅNDVERKER ALBERT MAKOLLI

Vi har lang erfaring med : Flislegging, Membran, Avrettnig, Gipsmøntering , Gipsdekorasjon , Sparkling , Maling inne - ute . Henviser til galleriet, hvor man ser våre resultater. Vi jobber for å oppnå gode resultater ved at vi tilbyr god arbeidskvalitet og at kundene våre anbefaler oss videre til andre. Vi har pågangsmot til å være serviceinnstilt til en hver tid, og skape hyggelige omgivelser.

Sep. 2018

Vask, gulvlegging og maling

"Kunne ikke vært mer fornøyd med Albert. Gjorde alt som avtalt og litt til Kom med forslag til forbedringer og gjorde sitt for at resultatet skulle bli best mulig. Anbefales!"
H
Henning
Oslo
DIN HÅNDVERKER ALBERT MAKOLLI

TELEMARK EIENDOMSSERVICE AS

Eksempler på tjenester: Utvendig bolig: - Taktekking ( takstein , shingel , takplater mm. ) - Etterisolering - Skifte av kledning - Skifte av vinduer og dører - Betongsaging - Innsetting av nye vinduer og dører Innvending bolig: - Plassbygde møbler ( Senger , skap , hyller , kjøkken ) - Himling ( panel , takess mm. ) - Vegger ( panel , gips mm.) - Gulv ( heltre gulv, laminiat , parkett , vinyl ) - Avretting - Innvendig etterisolering På eiendom : - Trefelling - Betongarbei...

Se mer
Juni 2017

Bygge konstruksjon og platting rundt hus! Både bakke nivå og i høyde

"Kjempe service, jobb utført til avtalt tid og kost."
T
Tom Andre
Stathelle

BYGGSERVICE 123 AS

Din visjon, virkelighet ved vårt arbeid Byggservice 123 er et byggefirma med bakgrunn fra Litauen, som har kommet godt inn på det norske marked. Vi utfører både nybygg, tilbygg, renovering og så rørleggingstjenester : - Snekring ( Nybygg / Tilbygg / Renovering ) - Murarbeid (flislegging med fliser, granitt, skifer og blendingsstein) - Malingsarbeid (utvendig, innvendig malingsarbeid og tapetsering) - Rørleggingsarbeid Hvorfor velge oss? Vi søker alltid å gi kunden det beste ved å levere g...

Se mer
Sep. 2013

Oppbevaring av ved.

"Granitt Smijern og Bygg gjorde en utmerket jobb med å bygge et skjul til oppbevaring av ved for oss. De var utrolig raske og effektive og resultatet ble kjempeflott!! Prisen ble også som lovet! Heidi Angelika Scott, Herre"
H
Heidiangelika69
Herre
BYGGSERVICE 123 AS
Siste registrerte jobber

Platting på skrått fjell

3970LANGESUND

Ønsker oppført platting ca. 35 m2 med trapp.

Støpe platting søyler og forstøtningsmurer i Betong

3961STATHELLE

Hytte, Ønsker å bygge/støpe platting i betong rundt hele Hytta. Adresse: Sandvika, 3961 Stathelle

Bygging av terrasse

3970LANGESUND

Forlengelse av eksisterende terrasse i mur. Den nye terrassen skal være i treverk. Ca. 2,40 m over bakken. Mål: ca. 2, 30 x 5 m. Søylefundamenter er ferdig støpt, og bærematerialet og terrassebord, er innkjøpt, så jobben innebærer kun snekkerarbeid.

Platting

3962STATHELLE

Snekre platting. Ca 50-60 kvm. Må lektes med 2’4 Vi har topp borda.

Sliping av toppdekke på 20 år gammel platting

3967STATHELLE

Platting og diverse trapper skal slipes ned til friskt treverk. Har tidligere vært behandlet med terrassebeis. Ca 50 m2 areal.

Terrasse

3965HERRE

Terrasse med bakkekontakt på ca. 4x4 meter.