Terrasse/Platting - Hamar

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Terrasse/Platting i Hamar

DINTAK AS

DinTak - ikke bare tak. Bygge og annlegsnæringen (takkteking, legge om belegningsstein, montere og demontere STILLAS, snekkering, betong, maling, flisleging, dreneringssystemer, graving, riving, og andre tjenester.)Welcome to my page, if interested in something just contact me.Right now mostly interested in all jobs with stillas, roofing and path stones laying, concreting. About stillas, I can give the best quality services with the lowest prices for big and small projects around Hamar (100% lower prices warranty than 2 biggest stillas building companies in Hedmark)While its winter all snekering jobs inside also sparkling, maling, flisslegging.

Se mer

Terassegulv ca 20 kvm

"Veldig godt utført arbeid og god kommunikasjon underveis. Anbefales!"
M
Merete
Hamar, Sep. 2023

Hamar Bygg & Graving AS

Vi er nye på Mittanbud, men har 10 års erfaring i bransjen. Vi gjør det meste innen bygg og graving - Graving - Drenering - Renovering - Oppussing - Veranda og terrasse - Vindu og dør - Kjøkken - Gulvlegging Og mye mer! Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Se mer

Terrasse 33m2

"Bygde terrasse. Nøye, effektive og arbeidsomme. De kom med forslag til gode løsninger underveis og var hele tiden oppfatt av at kunden skulle bli fornøyd. Resultatet ble veldig pent. Anbefales."
T
Torleif
Hamar, Juni 2023

ANDERS MOSTUE EIENDOM AS

vi er et lite firma som driver med rehabilitering samt noe mindre oppdrag på nybygg , garasjer, carport, påbygg, Vi har samarbeid med alle nødvendige fag i en byggeprosess.

To porter i tre, platting og pergola

"OK pris. Hyggelige og dyktige folk. Veldig god dialog underveis og ferdig til avtalt tid"
T
Tor Anders
Hamar, Mai 2023

Odal Bygg & Fasade Akselsen

Vi er et bygde firma som holder til i Nord-Odal.Har god erfaring innen bransjen gjennom 15 år.Vi tror at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus.Det er svært viktig for oss å holde det vi lover, både når det gjelder oppgitte priser, avtalt leveringstid, og kvalitet på utførelsen av arbeidene.Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.Gratis befaring!

Se mer

Platting utenfor hytte, Vangsåsen

"De gjorde fin jobb med enkel platting utenfor hytta mi. God kommunikasjon underveis, og bra resultat. Litt surr med en nøkkel til en bom jeg ennå ikke har fått igjen, så litt å gå på når det gjelder orden. Men ellers en god erfaring."
Y
Yngvill
Oslo, Jan. 2023
Odal Bygg & Fasade Akselsen

HAMAR BOLIGBYGG AS

Vi har sentralgodkjenning for ansvarsrett etter Plan og Bygningsloven som ansvarlig utførende innen tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 1. At vi er sentralt godkjent er en kvalitetsordning som innebærer at vi har kompetanse, erfaring og systemer som er tilpasset vår aktivitet i byggenæringen. Dette betyr at vi kan dokumentere at vi har: - Riktig kompetanse og erfaring fra fagområdet - Kvalitetssikringsrutiner - Betalt skatter og avgifter ?Er du usikker på om firmaet du ønsker å bruke til ditt oppdrag er sentralt godkjent, kan du sjekke det ut på denne nettsiden: https://sgregister.dibk.no/ I dette ansvarsområder inngår arbeid knyttet til våtrom som f.eks. alle relevante arbeider som inngår i oppføringen av bygning som omfattes av godkjenningsområdet, f.eks. montering av produkter og membranarbeider (fukt, radon) mm. Betongarbeider og murarbeider for småhus i tiltaksklasse 1, montering av produkter, bygningselementer, taktekkingsarbeider og membranarbeider (fukt, radon) mm. Om vi ikke har den nødvendige kompetansen som skal til for å gjennomføre ditt prosjekt innhenter vi den gjennom vårt nettverk. Vi skreddersyr ulike løsninger etter deres behov og samarbeider tett med andre håndverkere for å oppnå et fullverdig resultat. Vi er opptatt at dere som kunder får den absolutte høyeste kvalitet, uavhengig av prosjekt! Vår oppgave er å levere effektive løsninger som sørger for nye innovative løsninger, samtidig som vi tar vare på den tradisjonsrike byggeskikken.

Se mer

Skifte terrassebord

"Godt utført arbeide, ryddig fremtreden og gjennomføring."
A
Aleksander
Løten, Sep. 2022
HAMAR BOLIGBYGG AS

HÅNDVERKER RINGEN AS

Snekre enkel platting.

"Ok pris, kom som avtalt, god kommunikasjon underveis, godt utført arbeid. Og fleksible og hyggelige. Anbefales."
E
Eva Johanne
Fjellstrand, Juni 2022

TOR-INGE THORKILDSEN

4.8 (33)

Vi påtar oss små og (mellom)store oppdrag innen tømring og snekring. Vi utfører også enkle oppgaver innen muring, støping og flislegging. Her er noen eksempler på hva vi kan tilby: - Tilbygg - Garasjer og carporter - Utskifting av dører og vinduer - Garasjeporter - Terrasser - Parkett- og laminatgulv - Montering av kjøkkeninnredning - Etterisolering og utskifting av kledning - Generell innvendig og utvendig oppussing VI HAR FOKUS PÅ KVALITET

Se mer

Gjøre om bod til soverom og bygge stor treplatting til underlag drivhus

"Veldig bra og hyggelig håndtverker"
H
Hanne
Hamar, Jan. 2022
TOR-INGE THORKILDSEN

HARDFØR BYGG AS

4.5 (2)

Ny tretrapp og platting inngangsparti. Nye skjerm/levegger terrasse.

"Arbeid utført etter avtale. Raskt og greit etter avtalt tid."
B
Bjørg
Hamar, Sep. 2021
Siste registrerte jobber

Bygge garasje med takterrasse

2322RIDABU

Bygge ny garasje med takterrasse. Det skal være dobbelgarasje og bod, treningsrom og kontor. Har tegninger fra arkitekt som kan sendes.

Restaurere utvendig trapp

2317HAMAR

En utvendig tretrapp på Hamar trenger fornying.

Bygge platting

2322RIDABU

Ønsker bistand til å bygge en platting på 22-25 kvm. Plattingen skal være i tilknytning til terrasse, og underlaget er flatt gress. Ønskelig med pris inkludert materialer. Send gjenre en melding om dette er en jobb for deg.

Terassegulv ca 20 kvm

2315HAMAR

Oppdraget består i å legge nytt gulv på terassen, med trapp.

Oppgradere inngangsparti på rekkehusleilighet

2316HAMAR

Eksisterende tretrapp og platting ved inngangsparti må fjernes og erstattes med nytt. Ønsker hjelp til å se løsninger.

Montering av pergola på terrasse

2319HAMAR

Montering av pergola på terrasse

Siste evalueringer
Renovere terrasse

Renovering av terrasse og bygging av spansk trapp med avfasede hjørner. Hyggelig og god kommunikasjon i forkant og underveis. Utmerket utført arbeid. Meget god pris. Anbefales.

Juni 2021
E

Einar om TOR-INGE THORKILDSEN

Hamar
Bygge terrasse med tak

Bygging av terrasse med takoverbygg. Så langt jeg kan vurdere er jobben godt og pent utført, og til avtalt pris. Jobben tok litt lenger tid enn forespeilet, men det var pga et uhell og mye kulde. Greie folk og god dialog underveis. Anbefales.

Feb. 2021
E

Erik om HAMAR BOLIGBYGG AS

Ridabu
Sette opp bod, platting og levegg på hytte ved Hamar

Jobben besto av å sette opp bod og platting ved en hytte. Arbeidet ble utført i henhold til forventet pris og tidspunkt. Arbeidet er svært godt gjennomført. Etter råd fra Tor-inge ble boden lagt i flukt med hytten og fikk samme utforming og stil. Estetisk sans er spesielt viktig når arbeid må utføres uten at oppdragsgiver er tilstede. Jeg er godt fornøyd med jobben og vil absolutt anbefale Thor-inge.

Juli 2020
G

Gorm om TOR-INGE THORKILDSEN

Ingeberg
Bygge terrasse rundt basseng.

Han har fulgt opp arbeidet på en meget god måte. Han har vært lydhør og samarbeidsvillig i forhold til løsninger. Hyggelig og imøtekommende samt pålitelig. Fast pris og holdt avtale.

Juni 2020
A

Asgeir om GJENOPPBYGG MEKETA WELDEHANA URGESA

Hamar
Terrasse - nytt rekkverk og dekke

Bra resultat innen avtalt tid til en god pris.

Mai 2020
M

Mads om DINTAK AS

Bodø
Nytt vedlikeholdsfritt terrassegulv

Riving av gammel og bygging av ny terrasse. Faglig dyktige og ryddige folk. Veldig effektive og hyggelige. Vi hadde god kommunikasjon og arbeidet ble gjort til tiden som ble avtalt. I tillegg veldig fornøyd med prisen også. Anbefaler dem på det sterkeste.

April 2020
M

Marianne om HAMAR BOLIGBYGG AS

Ingeberg
Snekring av terrasse + pergola/utestue

Supre folk. God dialog underveis og bra resultat.

April 2020
A

Anders om TOR-INGE THORKILDSEN

Hamar
Bygge lite overbygg samt platting forran inngangsdøren

Flott jobb, gjort til en fornuftig pris. Vil absolutt benytte igjen!

Nov. 2019
M

Mari om BOLIGSERVICE NILS-FREDRIK JOHANSEN

Hamar
Bygge 70kvm platting, mindre platting og gjerde

Jeg er VELDIG fornøyd med arbeidet utført hjemme hos meg, hvor det ble bygget to plattinger og et gjerde. Da både resultatet og prosessen med Viggo underveis. Bedriften er veldig opptatt at jeg skal bli fornøyd som kunde. Jeg måtte i evalueringen krysse av hva jeg var mest fornøyd med - som var vanskelig. Jeg var veldig fornøyd med alt! Kvaliteten på arbeidet, pris mot kvaliteten, kommunikasjon underveis, ryddighet, pålitelig og profesjonalitet. Ingen tvil om hvem jeg skal ringe neste gang jeg skal ha noe håndverkerarbeid utført i hjemmet. Anbefales på det sterkeste!

Juli 2019
K

Kenneth om ASV BYGG & SERVICE AS

Ingeberg
* Fortsatt ledig: Maling av stor terrasse - rekkverk og gulv.

Flink, flittig og god kvalitet på jobben. Litt kommunikasjonsvansker, da norsken hans er så som så. Men ellers storveis

Juni 2019
A

Anne Kjersti om DANIEL ZIELINSKI BYGG

Hamar
Bytte av platting

Martin har bygget en fantastisk fin platting til oss. God kommunikasjon gjennom hele perioden, kommer med konstruktive forslag til hvordan få best mulig sluttprodukt. Fornuftig pris også! Kommer helt klart til å benytte meg av Alfa byggetjenester i fremtiden.

Mai 2019
B

Bjørn K om ALFA BYGGTJENESTER

Hamar
Veranda

Pent og solid arbeid og byggeplassen ble holdt ryddig! Lite minus at snekkerne ikke kunne lese innsendt beskrivelse av jobben, men det ordnet daglig leder raskt opp i. Hyggelige snekkere og alt ble gjort til avtalt tid og pris.

Nov. 2018
R

Roar om VR Skog Og Byggservice AS

Ridabu

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud