Terrasse/Platting i Trysil

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Terrasse/Platting i Trysil

TRYSIL VAKTMESTERSERVICE AS

Selskapet har vært i drift i 5 år, men våre ansatte har flere års erfaring fra tidligere og gjør jobber av høy kvalitet. Vi er en total leverandør av alle typer håndverkere, Anleggsgartner, prosjektering. Ingen prosjekter blir for store eller små for oss. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat rundt ditt prosjekt.

Aug. 2023

Utbedring og ev utvidelse av terrasse på hytta

"Jeg er veldig fornøyd med alt ved denne jobben. Firmaet var pålitelig og holdt avtaler, prisen var fornuftig og arbeidet ble gjennomført effektivt og raskt med flott resultat. Service og informasjon underveis var også upåklagelig!"
H
Henning
Jordet
TRYSIL VAKTMESTERSERVICE AS

Bjønn Service AS

Bjønn Service er et nyetablert firma som tilbyr vaktmester- og servicetjenester til private, hytteeiere og bedrifter i hele Trysil. Vi har også underselskapet Trysil Vedsalg, som produserer, selger og leverer ved hele året. Aktuelle oppdragsområder kan være: - Mindre snekkeroppdrag - Enkle anleggsgartnertjenester inkludert: trefelling, matjord, plenklipping og steinlegging - Utvending og innvendig vedlikehold - Vaktmestertjenester i din bolig eller på hytta - Snørydding - Grunnarbeid og gravi...

Se mer
Juli 2020

Bygge ny terrasse på hytte i Trysil

"Bra utført jobb, men dårlig fremdrift til tider"
G
Glenn
Trysil
Bjønn Service AS

KC BYGGMANN KRISTAPS CEKULS

* Ombygging,* Påbygg,* Restaureringer,* Alt i snekkerarbeider,* Lafteprodukter,* Tak,* Terrasser,* Vinduer,* Restaurering av laftebygg

Juni 2021

Fullføre terrasse rundt hytta

"Her var alt meget bra. Jeg har anmodet han om ytterligere hjelp."
P
Per Olaf
VESTBY
KC BYGGMANN KRISTAPS CEKULS

DINTAK AS

DinTak - ikke bare tak. Bygge og annlegsnæringen (takkteking, legge om belegningsstein, montere og demontere STILLAS, snekkering, betong, maling, flisleging, dreneringssystemer, graving, riving, og andre tjenester.)Welcome to my page, if interested in something just contact me.Right now mostly interested in all jobs with stillas, roofing and path stones laying, concreting. About stillas, I can give the best quality services with the lowest prices for big and small projects around Hamar (100% low...

Se mer
Aug. 2021

Bygge terrasse - 4m x 10m

"Veldig bra utført jobben, god spørsmål, ideer og samarbeid gjennom hele prosess. Sterk anbefales."
K
Kevin
Oslo

ROSTILLE BYGG OG SERVICE

5.0 (5)

Driver et enkelt manns foretak, hvor jeg utfører alt av småjobber til større prosjekter.Har erfaring fra snekker arbeid, massivtre montasje, element montasje, service arbeid innen bygg, og blåse isolering.

Juni 2020

Fornyelse av terrasse - Hytte i Trysil

"Veldig bra! Jobben ble gjennomført med høy kvalitet, og alle detaljer utført som avtalt. Jobben ble ferdigstilt til avtalt tid, ingen overraskelser underveis. Daniel Rostille er pålitelig, og var nøye med daglig billed-dokumentasjon. Alt fint ryddet..."Se mer
T
Tom
Kolbotn
ROSTILLE BYGG OG SERVICE
Siste registrerte jobber

Platting i Trysil

2420TRYSIL

Jeg ønsker å få bygget en platting på omtrent 6,5 ganger 2,3 meter utenfor min leilighet i Trysil sentrum. Underlaget er steinheller.

Ønsker pris på utvidelse av terrasse (Ca 10m2)

2420TRYSIL

Hei, I forbindelse med innkjøp av utendørs badstue og kuldekulp ønsker jeg å få utvidet måværende terrasse med ca 10m2 for å få plass til dette, Jeg ønsker derfor en pris på dette ink materialer + evt timespris for å sette sammen en modulbasert badstue. Jeg mottar også gjerne pris på hva det vil koste å bygge en utendørs badstue på can 4-6 M2 dersom det er aktuelt for oppdragstager.

12 kvm platting

2420TRYSIL

Fullføre graving, avretting med grus/heller. Bygge platting og liten levegg.

Skifte gulv etc på terrasse

2430JORDET

Hei. Jeg trenger å få skiftet terrassegulv på en hytte. Samt nytt rekkverk og rive en del av terrassen som ikke skal erstattes. Ønsker tilbud på hele jobben, fra riving til bortkjøring.

Utbedring og ev utvidelse av terrasse på hytta

2430JORDET

Vi har en eldre og sliten terrasse på hytta som vi ønsker å utvide og utbedre, mange av gulvplankene begynner å bli morkne og må skiftes. Terrassen er ca 3x8 meter med rekkverk. Vi ønsker oss en større platting, men uten rekkverk.

Maling/beising av terrasse og rekkverk

2420TRYSIL

Ønsker å få malt/beiset ubehandlet terrasse og rekkverk. Terrasse i impregnerte bord, ca 66m2. Rekkverk er ikke impregnert, type stående villmarksbord. Antar ca 25m, må males/beises på begge sider.