Terrasse/Platting i Kvinesdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Frakt av møbel

4485FEDA

Jeg trenger å få fraktet en trebenk med målene 140x50x30 fra Feda (et sted mellom Kristiansand og Stavanger) til Oslo medio august. Benken skal være med på en designutstilling.

Ønsker å få bygget en terrasse.

4480KVINESDAL

Ønsker å få bygget en terrasse på ca 12 kvm , i 2 etasje.

Ønsker å få bygget en terrasse.

4480KVINESDAL

Ønsker å få bygget en terrasse på ca 12 kvm i 2, etasje.

Liten saunahytte

4480KVINESDAL

Skal bygge en liten saunahytte i skogkanten ved bekk. Ca. 4 x 3 meter, pluss en terrasse utenfor, ca. 2 x 4 m. Hytta må være godt isolert. Innvendig med brisker å sitte på. Kan ligne på bildet vedlagt. Ønsker et stort vindu og en dør på ene kortveggen. Jeg er interessert i å komme i kontakt med håndverkere som kan tenke seg å gi et anbud på bygging av dette oppå et ferdig fundament.

Montere glassrekkverk på terrasse

4473KVINLOG

Montering av 11m stolpefritt glassrekkverk på terrasse! Trenger muligens stilas

Renovering av carport og terrasse

4480KVINESDAL

VI har en terrasse og en carport som trenger renovering, det har blitt bygget skjevt, og det er ikke tett. Dette er en 2 mannsbolig, så jeg legger ut info om hele bygget. Terrassen er ca 65 kvadratmeter, hvor omtrent 8 meter av det er inntil bygget med terrassedør til begge leilighetene. Garasjen er bygget med sponplater innvendig og det må byttes da det har mottatt store vannskader, taket i garasjen er dekket med metallplater som skulle sørget for fall av vann til avløp, dette er ikke tilfellet, platene er lekk, og feil satt på. Det lekker vann inn i garasjene og til bodene som er på terrassen og i garasjen. Terrasseplankene er dårlige og må byttes ut, det ubehandlet materialer. Vi ønsker da å tette dette på best mulig måte, og få det til å se bra ut igjen, ønsker oversikt på hvor mye dette vil koste, har fått et tilbud fra et taktekker firma som vi syns er ufattelig dyrt.