Terrasse/Platting i Melhus

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Terrasse/Platting i Melhus

LINAS BYGG SERVICE LINAS MOTUZAS

Okt. 2022

Trapper og platt.

"Veldig fornøyd med jobben som er utført! Kom raskt på befaring og jobben startet bare kort tid etter. Hadde god dialog hele veien ved eventuelle spørsmål, og hadde veldig gode løsninger. Ellers veldig ryddig av seg og jobben er meget godt utført! �..."Se mer
M
Martin
Korsvegen
LINAS BYGG SERVICE LINAS MOTUZAS

HUGDAL OG KRISTOFFERSEN BYGGSERVICE DA

Hei, vi er ett snekkerfirma med 3 ansatte. Asbjørn, Håvard og Erlend. Vi utfører det meste av snekkertjenester om du skal pusse opp hus/leilighet, eller skifte tak etc. Firmaet består nå av 2 lærlinger og en fagutlært. Om du trenger hjelp til å pusse opp din bolig, skifte tak, påbygg på hus, terrasse, rekkverk, gjerde etc. Så ikke vær redd for å ta kontakt på tlf - 983 62 032. Vi gjør jobben tilpasset etter kunden, og leverer ett bra resultat.

Juli 2022

Ny levegg og rekkverk terrasse

"Var raskt på plass for en befaring og pristilbud. God oppfølging både før og under selve jobben. God kvalitet på utført arbeid. Anbefales."
T
Tore
Melhus
HUGDAL OG KRISTOFFERSEN BYGGSERVICE DA

TOR EVERTH ASPVIK

Vi utfører det meste innen bygg, men også betongarbeid, som muring, støttemurer, vegger, dekker osv.

Mars 2022

Renovere veranda

"Bra utført arbeid."
E
Elise Toombs
Heimdal
Siste registrerte jobber

Bygge terrasse hytte Oppdal

7224MELHUS

Snekker til bygging av terrasse på hytte Oppdal - før vinteren. 25 m2 i L-form.

Glassrekkverk på takterrasse

7227GIMSE

Har en takterrasse uten rekkverk. Skal ha glassrekkverk. Toppmontert. Bredde i bunn: 3896mm (treverk til treverk) Bredde i topp: 3830mm (blikk til blikk) Høyde på venstre side: 966mm Høyde på høyre side: 976mm Se bilde for litt mer forståelse av jobb.

Trapper og platt.

7212KORSVEGEN

Ca.9 kvm platting med trapp i normal høyde ved inngangsparti, samt ca. 70kvm platting på mark. Hele området et ferdig avrettet og alle materialer bortsett fra skruer er innkjøpt. Trapp ved inngangsparti skal gå ned på platting på mark. Skal også bygges en trapp ved verandadør.

Tre trapp

7224MELHUS

Ny trapp til terrasse med rekkverk (med grunnarbeid)

Planere og legge plen

7224MELHUS

Vi skal rive halve terrassen da vi tenkte å gjøre dette om til ei gressplen. Under terrassen (tror vi) at det er steinmasse. Uansett er det fiberduk over dette. Vi ønsker ønsker gresssplen over dette. Området er ca. 2,5m x 9m. Hva vil dette koste inkludert all type jord som må over, selve gresset, leggingen og planeringen? Forstår at det nok er sent på året og kanskje må vente til høsten, men vil gjerne få noe estimat og firma å forholde meg til slik at det kan bli planlagt når det er mulig å gjennomføre.

Terrasse

7236HOVIN I GAULDAL

Det skal være ca 50 kvadratmeter. Verandadør er 85 høy fra bakken