Terrasse/Platting - Gol

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Fundament til terrasse/platting

3550GOL

Hei Jeg skal bygge terrasse/platting på hytta på golsfjellet og trenger hjelp til fundamenteringen.

Legge ny platting

3550GOL

Jeg ønsker å legge en ny platting på hytta.

Grunnarbeide og legging av skifer ca. 18 m2

3550GOL

Fjerning og bortkjøring av torv som ligger i platting området og forberedelse for tilførsel av riktig masse(r) under heller Graving av liten grøft for Ø50 mm trekkerør for el-bil lader fra hushjørnet til eksisterende lade påle Installasjon av Ø50 mm trekkerør Fylling av masse(r) evt. duk og frost sperre grus/sand for underlag til heller Dekke til trekkerør trase utenfor «platting» Legging av snaut 18 m2 bruddskifer – for eksempel «Skiferbrudd Oppdal mellomstor mørk» ca.30 mm. Kvalitetssikring av arbeidet

Reparere skadet plastrør under bakken(Terrasse)

3550GOL

Terrassen og platting må fjernes samt trapp opp til øvre del. Deretter må det graves ned langs grunnmuren ned til rør. Røret blir så byttet gjennom veggen, og så fylles det på med singel rundt røret, og deretter lagt på platting. Jeg ønsker en entreprenør som kan ta seg av alt fra å fjerne terrassen og platting(for å komme til rørene), grave, fikse rørskaden og deretter bygge opp terrassen igjen(slik den er) med nye materialer. Det er varmekabler i rørene.

* Fortsatt ledig: Nytt rekkverk på terrasse og legge flisheller på terrasse

3550GOL

Det gamle rekkverket må rives. Nytt rekkverk må settes opp og beises. Det må skiftes vindskier. Det må legges fliseheller på gulvet. Oppstart 1 september.

Bygge ca 80m2 platting og trapp.

3550GOL

Platting og trapp ved inngangsdør til ny hytte. Grunnarbeid. Arealet er relativt flatt, med et lite område hvor der er noe høydeforskjell.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud