Terrasse/Platting i Notodden

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Terrasse/Platting i Notodden

NYKÅS SERVICE AS

NYKÅS SERVICE AS HOLDER TIL I NOTODDEN. -Jobber med restaurering hytter & hus utvendig å innvendig. -Tak restaurering med alt. -Mindre tilbygg & garasjer veranda og med grunnarbeid. - Utgraving av Hyttepilarer muring & forskaling. Les mer om oss her: https://www.facebook.com/Nyk%C3%A5s-Service-As-106903887734371/ Ta kontakt her eller på TLF:94843057. Så blir vi enig om en dag befaring. Mvh Thomas ved Nykås Service AS

Juni 2020

Terrasse og terassedør på hytte, Breiset, Notodden kommune

"Veldig fornøyd med det fine arbeidet og kontakten underveis med løsningsforslag til det bedre."
E
Einar Forberg
NYKÅS SERVICE AS
Siste registrerte jobber

Terrasse

3681NOTODDEN

Hei, vi har holdt på med drenering og ordnings i hagen, vi har nå vært i ferd med å begynne å bygge terrassen. Men vi innser at vi trenger litt hjelp sånn at det går litt fortere. Vi skjønner jo at det er vinter nå, men vi lurer likevel litt på hva du/dere tenker ift pris og tid. Det er mulig å komme å se på det slik at det er lettere å gi et overslag.

Varandaen og platting

3683NOTODDEN

Har revet en varandaen på bakgrunn av drenering under varandaen. Ønsker å bygge ny varandaen og platting i tillegg. Varandaen må ha en trapp ned til plattingen som blir ca 5 trinn. Det er ca. 20m2 varandaen og plattingen er ca. 30m2. Befaring av området er ønskelig. Vedlikeholdsfri materiale er ønskelig. Kan innhente tilbud på dette selv.

Takoverbygg inngangsparti + utebod

3680NOTODDEN

Vi vil gjerne få bygd et takoverbygg og utebod ved inngangspartiet på hytten vår. Totalt takoverbygd areal vil bli ca. 2.5x4.5 meter, og av dette vil utebod utgjøre ca 2.5x2.8m. Vi vil også bygge en platting under det takoverbygde arealet. Se gjerne vedlagte skisser og ta kontakt for mer detaljert informasjon.

Bytte vindu, lage terrasse

3691GRANSHERAD

Vi ønsker terrasse på hytta, ca 3x8 m. Flatt terreng. Trapp på en side. Vi ønsker å bytte til større vindu på en vegg i stua. Bilvei helt frem.

Sette opp gjerde og platting i hage

3681NOTODDEN

Trenger oppsett av gjerde på ca. 18 meter med port til steintrapp og oppsett av platting på ca. 3x3 meter. Gjerdet må settes opp på steingrunn i varierende terreng.

Slipe terrassegulv 44m2

3684NOTODDEN

Ønsker å slipe/pusse terrassegulv, 44 m2. Det er mest sannsynlig beiset med ordinær husbeis.