Skal du bygge terrasse eller platting i Moss?

Når du skal få bygget terrasse eller platting i Moss, vil du på Mittanbud finne flinke snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort! Legg ut jobben, få tilbud fra flere snekkere og velg den du liker best.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge terrasse eller platting i Moss?

Når du skal få bygget terrasse eller platting i Moss, vil du på Mittanbud finne flinke snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort! Legg ut jobben, få tilbud fra flere snekkere og velg den du liker best.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet terrasse og platting i Moss

fikse terassen.

1523MOSS

deler av terassen har ikke gulv. skal legges ny gulv der.

Liten platting med justering av trapp

1538MOSS

Hei! Vi ønsker en liten platting utenfor kjøkkendøra vår. Den skal ligge på mark (markterasse). Vi ønsker også dagens trapp kuttet noe, da den er veldig bred, og det vil da bli mer plass til platting.

Rette opp skjev terrasse

1570DILLING

Rette opp skjevt terrassegulv enklest mulig. Eventuelt også forsterke fundament.

Platting

1536MOSS

Ønsker pris på å sette opp en platting på ca 3,5m*3,5m. Det er i skrått terreng med jord/fjell, behov for støping.

Legge nytt bjelkelag + 2 forankring av søylediagram. Så raskt som mulig.

1596MOSS

Legge nytt bjelkelag terrasse. Inkludert nye forankringer med søylesko. (2. stk)

Terrasse - papp med riktig fall

1532MOSS

Lagt på nye terrassebord, men opplever nå at vann blir stående fast på pappen som er under. Ønsker å få gjort det på nytt med riktig fall

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Påbygg av veranda/platting

De holdt avtaler og var raske og effektive. Grei pris 😊👍

Jan. 2023
T

Torgunn om RAMPI SNEKKER AS

Dilling
Ombyggiing av platting

Jobben ble profesjonelt utført - firmaets representant var fremoverlent og profesjonell på befaring, effektiv og fleksibel i gjennomføring og med en god pris. Jeg kan sterkt anbefale HL1 Norge som en håndverker!

Nov. 2022
M

Mats om HL1 NORGE AS

Moss
Legge platting

Litt Dyr ,,,,men veldig flink Punktlig . Proff . Tømrer.

Sep. 2022
T

Turid E om PROFFBYGG ØST AS

Moss
Male hus utvendig + bytte et vindu

Fikk utført vask og maling av tak og vegger utvendig. De satte også på blikk på takbord og vannbrett. Og byttet et vindu. Veldig fornøyd med jobben. God kommunikasjon hele veien. Effektive og god kvalitet på jobben de utførte.

Sep. 2022
L

Lisa Kristine om TROSVIK BYGGSERVICE AS

Moss
Lage ny terrasse. Råde kommune.

Ivan som hadde denne jobben gjorde en fantastisk jobb. Absolutt å stole på. Bra kommunikasjon underveis. Lagde terrasse i to plan. Løsningsorientert. Kan absolutt anbefale HL1 videre etter dette.

Sep. 2022
P

Per Magnus om HL1 NORGE AS

Oslo
Terrasse

Meget hyggelig, rask og flink. Kan virkelig anbefales.

Juni 2022
K

Karin om TMA BYGG AS

Moss
Terrasse og levegg

Vi fikk lagt en større terrasse, arbeidet ble startet til avtalt tid og avsluttet før tiden grunnet effektivt arbeid. Underlaget var i utgangspunktet krevende. Ved avslutning ble de små detaljene tatt hensyn til. God kommunikasjon underveis. Vi kan absolutt anbefale å bruke HL1 Norge AS, vi vil komme til å benytte han til andre prosjekter som er hos oss.

Mai 2022
K

Kristin om HL1 NORGE AS

Moss
Beise terrasse og balkong

Veldig bra!

Mai 2022
T

Thomas om NORDENS GRUPPEN AS

Moss
Fjerne platting og bortkjøring

Flott service, rask leveranse og punktlig som avtalt. Hyggelig og flinke til å svare opp underveis. Kan absolutt anbefales!!

April 2022
P

Per om Ajt AS

Dilling
Bygging av terrasse med glassgjerde

Dette er 2.gang vi bruker TJ-Bygg AS på våre prosjekter. De leverer hver gang og er lett å ha med å gjøre. Veldig løsningsorienterte karer med mye erfaring innenfor sine fag. Jeg gleder meg til vår/sommer når denne terrassen kan endelig tas i bruk. Stå på gutter! Takk for utmerket service, vi kommer til å bruke dere igjen!

April 2022
T

Thomas om TJ-BYGG AS

Dilling
Avretting og flislegging terrasse

Arbeidet besto i å skape fall og fliselegge utvendig terrasse. Arbeidet ser bra ut og ble utført nøyaktig og profesjonelt. Har vært en del ikke helt tilfredsstillende kommunikasjon. Blant annet ble det gitt et tilbud først som det var gjort feil beregninger i. Han erkjente feilen, men ville ikke stå for tilbudet. Ny pris var fremdeles billigst, så beholdt leverandøren.

Nov. 2021
E

Einar om BG Tjenester Goscik

Rygge
Drenering, oppussing av kjeller

Bra gjennomført i et utfordrende terreng. Løsnings orientert, god service og kommunikasjon gjennom hele prosjektet!

Okt. 2021
N

Nanette om Stolt Eiendomsservice AS

Moss