Ansvarlig kontrollerende - Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Ferdig Attest for Leilighet Kirkegata 19, 6004 Ålesund.

6004ÅLESUND

Jeg trenger en ferdig attast på en leilighet som ble ferdig bygget i 2006. Utbygger gikk konkurs og det ble ikke gitt ferdig attest på leiligheten. Jeg har det meste av dokumentasjon tilgjengelig for prosessen men trenger noen med fagkompetanse til og følge opp dette. Leiligheten er i Boretslaget Kirkegata, Ålesund. . Ønsker å motta et pris estimat før vi setter igang prosessen.

Energirådgiver

6006ÅLESUND

Vi har et hus fra 60 tallet på ca 180m2 over 2 plan + kjeller. Ber derfor om pris fra en autorisert energirådgiver for å kartlegge tilstanden på boligen (inkludert termografering), gi den et energimerke og lage en plan med tiltak som vil redusere energibruken.

* Fortsatt ledig: Måle og sjekke fuktskader i utebod

6013ÅLESUND

Har noen fuktskader på uteboden som var der før jeg kjøpte. Vil vite hva som kan gjøres og om det f.eks går på forsikring/sameiet.

Energirådgivning

6008ÅLESUND

Ønsker tilbud på energirådgivning for å planlegge energieffektivisering av enebolig fra 50-tallet. Vi ønsker å renovere bolig ved å etterisolere tak og vegger, bytte ut samtlige vinduer og installere balansert ventilasjon. Vi ønsker å søke Enova om støtte til energieffektivisering av bolig. Energirådgiver må være godkjent iht. krav fra Enova.

Doffin - Hekkingen fyrstasjon - Restaurering av bolig og fyrlykt

6025ÅLESUND

Prosjektet går ut på restaurering av bolig med fyrlykt etter pågående lekkasje i tak over lengere tid. Det skal legges nytt taktekke både på bolig og lyktehus. Innvendig må store deler av 2. etasjen restaureres grunnet fukt og råteskader.

Doffin - Anskaffelse - Prosjekt, ombygging Spjelkavik ungdomsskole, 2019

6025ÅLESUND

Ålesund kommune innbyr med dette til konkurranse om ombygging av lærerarbeidsplasser ved Spjelkavik ungdomsskole. Entrepriseform: Generalentreprise

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud