Ansvarlig kontrollerende - Kristiansand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Søknad Om Bruksendring Av Loftetasje

4631KRISTIANSAND S

Jeg ønsker å få godkjent loftsetasjen til utleie. Loftet er innredet med Soverom, bad/våtrom, kjøkken, stue og tilhørende bod. Loftet ligger i 3. Etasje i en 4-mannsbolig med en kjeller som utnyttes til lagringsplass/bod. Loftet har egen inngangsdør fra trappesjakt i fellesareal. Ønsker pris på arkitektur/tegninger, prosjektering/brann prosjektering og byggesaksbehandling. Jeg har planer om å utføre eventuell bygningsarbeid selv ettersom jeg er utdannet tømrer. Men om dette skulle bli en hindring kan jeg overlate dette til en ansvarlig utførende. Det foreligger lite informasjon om loftet fra tidligere eier om hva som er godkjent ift. utleie. Men jeg kan oversende tilstandsrapport og bilder til den som ønsker å ta på seg jobben. I første omgang ønsker jeg en befaring for å se på hvilke muligheter som eventuelt kan gjøres for å få leiligheten godkjent.

Støyrapport

4630KRISTIANSAND S

Trenger en støyrapport i forbindelse med en næringseksjon som skal søkes omgjort til bolig. Ligger i rød sone så må sendes en støyrapport til kommunen. Hva vil noe sånn koste?

Tilbygg

4640SØGNE

Ønsker og få hjelp til: 1) Bygge et tilbygg for 50 kvm i første og 50 Kvm for andre etasje. 2) Bygge et dobbel garasje til 50 kvm ved siden av andre tilbygget med funky tak slik at kan taket brukes som terasse. Trenger en firma som har sentral godkjenning og kan være ansvarlig søker til kommunen.

Uavhengig kontroll lufttetthet og våtrom

4628KRISTIANSAND S

Hei Skal bygge påbygg over garasje på ca 100 kvm. (bygget over garasjen står alerede) Hvorav badet er på ca 10kvm Trenger en som kan stå for uavhengig kontroll av våtrom og lufttetthet Tegninger og søknad skal sendes til kommunen. Men mangler bare det. Ønsker pris på det. .

Energirådgiver søkes

4614KRISTIANSAND S

Vi bor i en leilighet i blokk fra 1957. Vinduene på den ene sida av leiligheten blei bytta i 2012. Vinduene på den andre sida blei bytta sist på 80-tallet. Dører og isolering er fra byggeåret. Vi ønsker dermed energirådgivning for å vurdere tiltak som feks å bytte de gamle vinduene og dørene, etterisolere ytterveggene, tetningslister mm. Sameiet vi bor i har avtale med entreprenør som bytter dører og vinduer Energimerking fra 2019: rød E.

Statiker

4642SØGNE

Jeg har en bolig som er oppført 2012, kjøpt 2013 Oppført i tre etasjer ( hybel/kjeller, 1 etasje og 2 etasje/loft Gulvet i hovedetasjen, (1 etasje) er gulvet fra utbygger byttet år 2014, 2015 og år 2016 da det ble lagt flyt sparkel over hele, oppå spon gulvet 2019/2020 har det komme svikt i gulvet, det ‘’ disser ‘’ når man går på det. I denne anledning trenger jeg en Statiker til å komme med beregning uttalelse om jobben er utført i trå med tek 10 bestemmelsene Utbygger Aamodt bygg AS vil ikke utbedre reklamasjonen Boligen er på adresse: Vedderheia , 4642 Søgne

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud