Ansvarlig kontrollerende - Fredrikstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Fasaden har fått sprekker

1639GAMLE FREDRIKSTAD

Trenger en befaring av byggmester ( fagmann) å vurdere om den skal rives eller trenger en reperasjon

Ansvarlig kontrollerende av (Egen boenhet)

1617FREDRIKSTAD

byggeprosjekt avsluttes skal det kontrolleres av en uavhengig part. Dette er jobben til den som er ansvarlig kontrollerende på byggeprosjektet. Først skal sjekke at byggeprosjektet stemmer overens med planene og tegningene som var prosjektert. Skal også sjekke at all dokumentasjon foreligger og er korrekt, og at bygget er oppført i henhold til byggetillatelsen som ble gitt. Send søknad til komunnen for godkjening av egen boenhet, og der etter sende søkneder til og sekjonere eiendommen.

Oversikt over bærende vegger

1605FREDRIKSTAD

Vi skal pusse opp hus på 180kvm. I den forbindelse trenger vi å ha oversikt over bærende konstruksjon i huset slik at vi ikke river feil vegger.

* Fortsatt ledig: Vifte på bad har sluttet å virke.

1671KRÅKERØY

Viften må kontrolleres og eventuelt byttes.

Igangsettelsestillatelse

1614FREDRIKSTAD

Har godkjent bruksendring og må nå få godkjent igansettelsestillatelse. Bygget ble bygget om for mange år siden, som selvbygger.

Uavhengig kontroll våtrom og bygningstetthet

1608FREDRIKSTAD

Hei trenger en til å utføre uavhengig kontroll på våtrom og bygningstetthet av en sekunderleilighet i Fredrikstad omgående.

Siste evalueringer
Godkjenning Av leie enhet i bolig som jeg selv bor i

Vi trengte hjelp til en prosjekt, men ble veiledet til å ikke gjennomføre slik vi hadde tenkt, og med det så sparte vi flere ti tusen kroner. Takket være Eleison Da så har vi valgt å foreta smarte løsninger som sparer oss penger, stress og mas. Vi ble gitt veiledning på en måte som er lett å forstå som igjen ledet til bedre løsninger. Vil anbefale til andre uten tvil.

Sep. 2018
M

Munir Ahmad om ELEISON DA

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.