Behov for ansvarlig kontrollerende i Tromsø?

Leter du etter et foretak som kan stille som ansvarlig kontrollerende i Tromsø? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra bedrifter som kan være ansvarlig kontrollerende i byggeprosjektet ditt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for ansvarlig kontrollerende i Tromsø?

Leter du etter et foretak som kan stille som ansvarlig kontrollerende i Tromsø? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra bedrifter som kan være ansvarlig kontrollerende i byggeprosjektet ditt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig kontrollerende i Tromsø

Reparasjon av eksisterende badstue i bolig

9011TROMSØ

Vi har en eldre badstue som ikke er i bruk, da vi ønsker å kontrollere at alt er i orden først. Ønsker i første omgang kontroll, og tilbud på reparasjon /ombygging.

Ansvarlig søker og ansvarlig utførende i tiltaksklasse 2

9019TROMSØ

Er på utkikk etter noen som kan påta seg oppdrag som ansvarlig søker og ansvarlig utførende for å ferdigstille eksisterende leilighet i Tromsø i samsvar med TEK17. Det har tidligere blitt søkt om tilatelse til tiltak for å få ferdigattest. Denne ble godkjent av Tromsø kommune, men er desverre utløpt så det må derfor søkes på nytt. Jeg har lagt ved byggesaksdokumentene fra den forrige søknaden, inkludert vedtaket fra kommunen. I den gamle søknaden kom man i samråd med Tromsø kommune fram til at tiltakene som må utføres er: 1. Hulltaging og innsetting av 2 vinduer for å tilfredsstille krav til lysinnslipp. 2. Etablere lysgraver til de nye vinduene. 3. Uavhengig kontroll av våtrom og utbedring av eventuelle våtromsmangler for å tilfredsstille TEK17 krav. Det er ønskelig å få dette ferdigstilt så raskt som mulig, men senest i løpet av sommeren 2024. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat eller spørsmål.

Doffin - EA3610/22E NRK Tromsø, tilbygg og rehabiltering - totalentreprise

9006TROMSØ

NRK ved seksjon for Eiendom, drift og prosjekt skal på NRKs regionskontor i Tromsø gjennomføre en ombygging av deler av eksisterende bygningsmasser, og det skal etableres nybygg (tilbygg).  Prosjektet omfatter ombygging og tilpasninger på ca. 2150 m2. Tilbygg utgjør totalt ca. 700 m2.  Deler av byggets tekniske anlegg skal oppgraderes, og i forbindelse med tilbyggene vil det bli etablert 2 nye ventilasjonsaggregater på tak, fortrinnsvis i eget oppbygg/rom.  Byggeprosjektet skal gjennomføres som en totalentreprise (NS 8407). Klikk her https://permalink.mercell.com/191076512.aspx

Overtakelsesbefaring - Nybygg i Tromsø

9020TROMSDALEN

Ønsker pristilbud på deltakelse på overtakelsesbefaring av nybygd leilighet i Tromsø. Ønsker å ha med noen fagkydige med relevante fagkunnskaper, som er oppdatert på standarder og krav til nybygg. Leiligheten er 43 kvm.

Doffin - Tilbudskonkurranse for bygging av uteanlegg ved Borgtun skole, Tromsø

9299TROMSØ

Denne utførelsen omfatter renovering av deler ved uteområdet for Borgtun skolegård, samt parkering tilknyttet skolen.

Tømrer med ansvarsrett oppføring av elementhytte i Tromsø

9107KVALØYA

Søker en tømrer som kan se til prosessen og stå ansvarlig for oppføring, da jeg bor i utlandet. Oppfølging på Kvaløya. Elementhytte. Alternativt vurderer jeg søke selvbyggerstatus, men usikker om mulighet da jeg har bopel utland. I så fall behøver jeg en konsulent som kan bistå, da jeg ikke har fagbrev, men jeg har erfaring fra egen boligbygging.