Ansvarlig kontrollerende - Enebakk

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Oppbygging og søke tillatelse fra kommune.

1911FLATEBY

Vi skal lage ytterdør av det som er vindu idag og forstørre en vindu som er i boden.vi har snakket med Enebakk kommune om dette, de sa vi må finne en byggefirma som utfører slike ting , må søke tillatelse i kommunen, pga det er bærende vegg.

Geologisk vurdering ifm bygging av 15 rekkehus

1911FLATEBY

Vi søker firma eller konsulent som utføre geoteknisk vurdering. Det skal bygges 15 rekkehus på Flateby. Ønskes oppstart omgående.

Oppføring av garasje

1914YTRE ENEBAKK

Ønsker pris overslag på oppføring av ny garasje med grunnarbeider. Det er flat gressplen der den skal oppføres så det krever ingen pigging eller sprenging. Størrelsen på garasjen skal være 6x8meter, tak dekket med takshingel og 1 stk port.

Ansvarsrett

1914YTRE ENEBAKK

Hei trenger ett firma med ansvarsrett til å stå på en søknad om bruks endre huset mitt fra enmannsbolig til tomannsbolig. Er dette noen kan være behjelpelig med? Kunne dessverre ikke stå som selvbygger når jeg pusset opp. Alt er gjort etter reglene da jeg er utdannet tømrer!

Søknad om godkjenning 2 leiligheter

1911FLATEBY

Ønsker bistand fra person/foretak med sentralgodkjenning til å søke om bruksendring/godkjenning av 2 leiligheter. Boligen er 6-mannsbolig, der 4 leiligheter er godkjent.

Godskjening av sekundær leilighet i enebolig.

1914YTRE ENEBAKK

Hei. Jeg trenger et godkjent firma til å godkjenne et sekundær leilighet, evt finne ut hva som må gjøres for å få leilighten som godkjent utleie del.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud