Behov for ansvarlig kontrollerende i Trondheim?

Leter du etter et foretak som kan stille som ansvarlig kontrollerende i Trondheim? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra bedrifter som kan være ansvarlig kontrollerende i byggeprosjektet ditt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for ansvarlig kontrollerende i Trondheim?

Leter du etter et foretak som kan stille som ansvarlig kontrollerende i Trondheim? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra bedrifter som kan være ansvarlig kontrollerende i byggeprosjektet ditt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig kontrollerende i Trondheim

Årlig kontroll av sprinkleranlegg i sameie på 13 enheter.

7037TRONDHEIM

På vegne av styret i Bratsbergveien 82/Stubban Idyll søker jeg etter tilbud/avtale av kontroll av sprinkleranlegget. Her ble det installert boligsprinkler i alle leiligheter og fellesarealer samt i P-kjeller med sentral i teknisk rom.  Dette er en (lav)blokk med 13 enheter, 2 seperate bodplasser, garasjeanlegg og teknisk rom.  Dette sto ferdig i april 2021 Er interessert i en gjennomgang av anlegget, samt muligheten for en årlig serviceavtale ihht  kravene for FG.  Dokumentasjon som tegninger og bilder gis ved eventuell interesse.

Godkjenning av eksisterende balkongdør

7011TRONDHEIM

I forbindelse med godkjenning av eksisterende balkongdør trengs det hjelp med å utarbeide godkjenningsdokumenter som kan sendes til kommunen og at bedriften går god for arbeidet som er gjort for å montere døren.

Bruksendring av kjeller til oppholdsrom

7049TRONDHEIM

Vi ønsker å fullføre oppussingen av kjelleren for å gjøre den til en egen boenhet. Tidligere eier har gjort mye. De har blant annet satt inn nye vinduer, egen inngangsdør og fjernet den innvendige trappen. Men det gjenstår fortsatt noen ting. Noen av de tingene som gjenstår er: Brannsikring og våtromsikring i teknisk rom, bygge tak over inngangspartiet, oppgradere badet, og fikse kjøkkenet. Her ønsker vi innspille på hva som må/burde gjøres for å få kjelleren godkjent. Endemålet er at vi trenger hjelp med å søke kommunen om bruksendring fra bod/kjeller til soverom/utleieenhet. Kjelleren har i dag tre rom som ønskes brukt som soverom, samt et rom som bad, et rom som kjøkken/oppholdsrom. Det siste rommet er teknisk rom. Hele kjelleren har en takhøyde på rundt 220 cm. Alle fire oppholdsrom har vindu og alle vinduene er store nok i forhold til kravene om rømning. Enheten har egen inngang og adskilt fra etasjen over. Radon er målt og ligger langt innenfor kravene. Enheten har tilgang på felles parkering, bod og utearealer. Det er bare å ta kontakt for å komme på befaring.

Ta 5 hybler med godkjenning fram til ferdigattest

7043TRONDHEIM

Borettslaget har fått godkjent byggesøknad på fem hybler i sokkeletasje, hvor tiltaket allerede er utført. Godkjent søknad med bakgrunn i dagens planløsning. Trenger firma som kan utføre og ha ansvarsrett på alt nytt som eventuelt trengs, og kontrollere og og ta ansvarsrett på utførte tiltak. Ikke godkjent IG. Fem hybler med tilhørende bad og minikjøkken.

Energirådgiver ønskes til vurdering av bolig

7027TRONDHEIM

Ønsker å få kartlagt tilstanden på eneboligen vår, få et energimerke og få lagd en plan med tiltak som vil redusere energibruken. Boligen er en enebolig fra 80-tallet med behov for større oppgradering.

Brannrådgiving lite borettslag

7010TRONDHEIM

Søker brannrådgiver for bistand til følgende: Tilsynsrapport verneverdig trehusbebyggelse i Taraldsgårdsveita 3 den 05.09.2023 konkluderer med at en kvalifisert person/foretak må sammenligne dagens situasjon i den aktuelle bygningen opp mot gjeldende forskriftskrav og vurdere hvilke tiltak som er nødvendige og egnet for å tilfredsstille kravene. Borettslaget med 4 boenheter må i første omgang sende brannvesenet en plan som viser hvordan og når den branntekniske oppgraderingen skal gjennomføres. I ettertid må det kunne fremvises dokumentasjon (blant annet branntegninger) på at bygningens sikkerhetsnivå minimum tilfredsstiller nivået som framkommer av de samlede krav gitt i byggeforskrift 1985 eller senere forskrifter. Se også forskrift om brannforebygging § 10.

Siste evalueringer
Rehabilitere piper. Sette i stålrør

Meget utført arbeid.

Feb. 2019
M

Magnus Ribsskog om ROLF ARNE DAHL PIPE REHABILITERING AS

Trondheim
Omsøking/rettelse av tilbygget delen av hus

Rimelig pris og bra samarbeid.

Feb. 2014
T

Titto om UDDU STEINAR SIV ARK MNAL NPA

Trondheim