Ansvarlig kontrollerende - Asker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Ansvarlig kontrollerende i Asker

UAVHENGIG KONTROLL OSLO AKERSHUS AS

VI UTFØRER UAVHENGIG KONTROLL I HELE ØSTLANDSOMRÅDET Vi kontrollerer at våtrom er fuktsikret og at bygningskroppen er lufttett.“Vi har erfaring og kompetanse til å utføre uavhengigkontroll av våtrom og lufttetthet i din nye bolig. Vi utfører avhengig kontroll i hele østlands området. Alt til en fast avtalt pris. Vi er Godkjent for ansvarsrett av uavhengig kontroll av våtrom og lufttetthet i ny boliger i tiltaksklasse1. Vi driver med byggeledelse innen alle byggeprosjekter. Dette innebærer å ta ansvar for å lede en prosess fra målformulering til ferdig prosjekt. Som Byggeleder vil vi ivareta byggherrens interesser i kontakten med entreprenør, samt å følge opp kvalitet, fremdrift og økonomi til bygget er ferdigstilt. 

Se mer

Bygnings kontroll

"Anbefales, hyggelig å snakke med."
Z
Zishan
Heggedal, April 2022
UAVHENGIG KONTROLL OSLO AKERSHUS AS

HØGSAAS CONSULT

Høgsaas Consult kan blant annet hjelpe deg som:- går med en byggedrøm i magen, men er usikker på hvordan du skal gå frem i søknader og papirer. Ønsker en faglig vurdering av om ditt prosjekt er i samsvar med kommunale planer og annet lovverk.Trenger et godkjent foretak som ansvarlig søker for ditt byggeprosjekt. Har skrevet byggesøknad eller dispensasjonssøknad og ønsker kvalifisert gjennomlesing før innsending. Eller deg som har fått avslag på din søknad og trenger råd om hva du nå bør gjøre.Høgsaas Consult tilbyr konsulenttjenester innen bygg og eiendom, og utfører primært oppdrag knyttet til byggesøknader, fradelingssøknader og uavhengig kontroller, samt generell bistand med rådgivning innen byggesaker.Høgsaas consult er et enkeltpersonsforetak drevet av meg, Jan-Fredrik Høgsaas.Jeg har mesterbrev innen tømrerfaget, etterutdanning innen byggeledelse, bachelor i naturforvaltning, er godkjent energirådgiver og har arbeidserfaring fra både det offentlige og private.Jeg har totalt seks års erfaring med byggesøknader og byggeprosjekter, og i tillegg fire års erfaring som byggesaksbehandler i kommune. Med solid erfaring fra begge sider kan Høgsaas Consult garantere en profesjonell og ryddig prosess som optimaliserer dine muligheter til å få byggedrømmen realisert.Med kompetanse innen naturforvaltning kan Høgsaas Consult også gi veiledning og bistand i saker hvor ditt byggeprosjekt kommer i konflikt med viktige natur- og miljøverdier.Ta kontakt for en hyggelig byggesaks-prat ;)

Se mer

Ansvarlig SØK+PRO for byggesøknad

"Jan-Fredrik er meget dyktig, professionell, kunnskapsrik, løsningsorientert og veldig lett å kommunisere med. Han hjalp oss med en byggesøknad for etablering av en ny boenhet. Han jobber veldig effektiv, raskt og er veldig god på pris. Vi sikkert kom..."Se mer
P
Peter
Billingstad, Mars 2022
HØGSAAS CONSULT
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste registrerte jobber

Etterkontroll brannsikring

1397NESØYA

Hei. Vi har fått utført brannsikring av tak i vaskerom, og har behov for etterkontroll og attest om at dette er forskriftsmessig gjennomført. Vi vet at forskriftene er fulgt, men håndverkeren som utførte oppdraget er dessverre syk og får ikke skrevet en erklæring før vi må sende inn dokumenter på dette. Rommet er ca. 9 kvm. stort. Vi tar gjerne en fastpris på dette oppdraget.

Energi beregning til Enova

1395HVALSTAD

Trenger en energi beregning av ny bolig for Enova støtte og ferdigattest. Vennligst beskriv om du har kapasitet til å lage en beregning snarest. Kostnader og hva du trenger av dokumenter for å lage en rapport.

Dokumentasjon for å bygge bad i bod.

1389HEGGEDAL

Hei Vi trenger hjelp med å søke om å konvertere en bod til bad.

Kontroll på utførelse av brannvegg

1383ASKER

Hei. Jeg har en leilighet i Markveien som ble noe endret i 1983 uten at tegning ble oppdatert i Oslo kommune. Det gjelder kun en vegg i et soverom mot naboleilighet som må godkjennes som brannvegg. Jeg trenger et ansvarlig firma 👍

Sikring av kjellervindu/rømningsvei

1397NESØYA

Hei! Har 2x kjellervindu som fungerer som rømningsvei via lysgrav. Disse er per dags dato ikke sikret mot fall. Ønsker godkjent løsning for sikring, som også oppfyller krav til rømningsvei.

Montere Snøfangere

1388BORGEN

Jeg ønsker å få montert snøfangere på enebolig i Asker. 5 minutter fra Asker sentrum. Jeg har alt utstyret, innfestingsplanker, skruer og monteringsanvisning. Jeg har feste i fjellet for fallsikringssele bak huset, for arbeid på tak på fremsiden av huset.

Siste evalueringer
Totalrenovering av kjøkken

Vår totalrenovering av kjøkken har blitt gjennomført til det fulle. Fra første møte til siste list, har arbeidet vært gjort utmerket. Pristilbudet var godt og veldig oversiktlig, håndverkerne dyktige og effektive, eksterne som Expat benytter, har hele veien gitt gode råd og godt arbeid. Det aller viktigste og positive har vært byggeleders stadige oppfølging underveis. Vi er veldig fornøyd med alle punkter som pris, kvalitet, ryddighet og profesjonalitet. Jeg kan, 100% prosent, anbefale Expat og kommer til å kontakte de ved nye prosjekter i hjemmet.

April 2020
A

Are om EXPAT BYGG AS

Nesbru
Flott bad fra 1994 trenger oppussing!

Nøyaktig, ryddig, hyggelige, punktlige, effektive, løsningsorienterte, svært profesjonelle og håndtverksmessig nydelig med det lille ekstra. Grei på pris i fht andre, vi har fått et nydelig bad og vil helt klart velge Kristof og teamet han igjen.

April 2014
N

Nina om KRIS BYGG AS

Nesøya

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.