Ansvarlig kontrollerende - Gjøvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Doffin - 219597 Hov Barnehage

2815GJØVIK

Oppdragsgiver innbyr med dette til konkurranse om kontrakt 219597 Hov barnehage. Denne forespørsel inneholder beskrivelse på Totalentreprise for bygging av Hov Barnehage for Søndre Land kommune, inkludert alle bygningsmessige og tekniske fag, samt fast inventar og det utstyr som beskrivelsen angir. Barnehagen skal bestå av 4 avdelinger a. 24 plasser - totalt 96 plasser. Anskaffelsen er en totalentreprise med løsningsforslag.  Nødvendige tegninger, beregninger og beskrivelser er totalentreprenørens ansvar å utarbeide. Per dags dato står et bygg på tomten, dette skaI rives før byggestart. TE overtar tomten som den er, ferdig revet. For nærmere orientering om prosjektet, entrepriseoppdeling og kontraktarbeidet, se del II - Kontraktsgrunnlaget.

Doffin - 219627 Nytt tribuneanlegg Gjøvik stadion - K1-totalentreprise bygg

2815GJØVIK

Anskaffelsen gjelder bygging av nytt tribuneanlegg på Gjøvik Stadion. Den nye tribunen erstatter eksisterende tribuneanlegg på øst av løpebanen. Denne skal rives og rivningen er en del av denne anskaffelsen. Tribuneanlegget skal kombineres med et bygg for tekniske installasjoner for et kjøleanlegg. Kjøleanlegget skal benyttes til å etablere kunstis på stadion. Anskaffelsen av kjøleanlegget er en egen entreprise - K2.

Doffin - 219620 Vestre Toten brannstasjon - Totalentreprise

2815GJØVIK

Denne forespørsel inneholder beskrivelse på Totalentreprise for bygging av Vestre Toten Brannstasjon, inkludert alle bygningsmessige og tekniske fag, samt fast inventar og det utstyr som beskrivelsen angir. Bruttoarealet av hele bygningen er ca. 1400 m2, i tillegg skal det bygges en garasje på ca. 470m2.

Doffin - Oppføring av 16 nye boenheter på Skoglund i Gjøvik

2806GJØVIK

Det foreligger vedtak i kommunestyret Gjøvik for å igangsette prosjekt «Leie-før-eie». Det er planlagt gjennomført ved å bygge totalt 16 boenheter fordelt  på to separate tomter ( BKS 1 og BKS 3 ) på Skoglund Øst på Gjøvik.

Doffin - 219616 Lekeplassutstyr for skolene Kopperud, Blomhaug, Vindingstad og Grande

2815GJØVIK

Leveranse av lekeplassutstyr og fallunderlag med grunnarbeid og montering til 4 skoler i Gjøvik kommune (Grande, Blomhaug, Vindingstad og Kopperud barneskole) . Det er varierende behov for den enkelte skole.

Gjøvik: Bruksendring av to småhus og utvikling av eiendom

2815GJØVIK

Ønsker å bruksendre en enebolig og en tomansbolig i Gjøvik, rett ved NTNU til hybelhus. Jeg gjøre om kjeller til varig opphold og ha hybler der også. Jeg vil også se på mulighetene for å utvikle eiendommene mer med eventuelt å bygge ut med hus i hagen. Eiendommene er 63/141 og 63/254. Det foreligger bare tegninger fra byggår.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud