Ansvarlig kontrollerende - Tønsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Energirådgiver

3173VEAR

Energirådgiver ønskes til å vurdere stor enebolig. Primærrom 270kvm / bruksareal 340kvm. Ønsker dette utført snarest.

Bygge om loftsrom i garasje til hybel

3174REVETAL

Hei! Vi vil å bygge om loftsrommet over garasjen til en hybelleilighet. Vi søker derfor et profesjonelt firma / håndverkere med solid erfaring fra denne type arbeid. Det kan være ønskelig med prosjektledelse fra A-Å, byggtekniske tegninger og søknader ift kommune, men ikke et krav dersom det foreligger papirer på arbeidet som er gjort. Målet er å få loftsrommet omgjort med varig bruksendring og det krever at man har god kjennskap til de lover og regler som gjelder rundt dette- samt at man følger TEK-17 standarden til punkt og prikke. Arealet i loftsrommet er på ca 30 kvm, med god takhøyde. Kort om det som skal gjøre: - Utvendig trappeadkomst med aluminiumstrinn. - Sette inn ytterdør - (Bygge et lite og rimelig bad) - (Graving og oppkobling til offentlig vann og avløp) - Bytte ut eksisterende vindu til godkjent soveromsvindu. - Brannsikring m.m - (Radonmåling) - (Montering av kjøkken) - Isolering - Gipsplater (listefritt) - Legge gulv - Kneloft i takstoler. - Sparkling/maling. - Legge opp mer strøm, egen kurs og sikringsskap. - (Tekniske tegninger og søknadsprosessen knyttet til dette) Ting som er merket med () haster ikke, men ønsker at dette også kan bli gjort utover høsten. Arbeidene kan starte omgående, naboer er varslet og signaturer er innhentet. Ferdigstillelse bør være rundt 01.08.2023. Det bør fremlegges et anslagsvis kostnadsbilde, og referanser fra tidligere arbeid. Vi ser frem til å høre fra dere, og møte dere på befaring. Mvh Alexander og Ida

Bruks endring av garasje til stue/spisestue.

3153TOLVSRØD

Vi bor på en kjedet enebolig. Vi mangler plass for stue/ spise området men vi har en garasje ved siden av som vi vil gjerne bruks endre. Vi vil gjerne gjøre jobben mest på egenhånd men har null kunnskap om ting. Kan noen vil hjelpe oss og tar en gratis og uforpliktende befaring i begynnelse?

Bruksendring av kjeller

3122TØNSBERG

Søker om bruksendring av kjeller og trenger søknadstegninger og ansvarlig foretak/person. Kjelleren er ca 50 Kvm. Det er behov for pigging (takhøyden er fra 1,66-2,0 meter), større vinduer, og trolig drenering eller andre fukt-tiltak ++. Målet er å få en leilighet som er godkjent for utleie. Jeg er forberedt, og ønsker, å gjøre mye av jobben selv, men ser at jeg må gi bort enkelte ting.

Enegrirådgivning

3112TØNSBERG

Ønsker energirådgivning i bolig fra 1913 (412 m2 brutto) for å se hvilke enøk-tiltak som kan iverksettes. Energirådgiver må tilfredsstille enovas kompetansekrav for støtte.

Søknad og tegning

3113TØNSBERG

Ønsker tilbud av byggmester på tegning og søknad om innsetting av skyvedør og vindu i bærende konstruksjon. Skal sette inn en 220 x 209 skyvedør og siden denne er i bærevegg, trenger vi ett ansvarlig foretak på jobben. Ønsker en pris på tegninger og komplett søknadsprosess samt en pris på utførelsen. 60-talls hus beliggende i Tønsberg.

Siste evalueringer
Søknad og tegning

Anbefales! Raskt, effektivt og ryddig! Svært konkurransedyktige på pris!

Okt. 2020
T

Thomas om A FINSTAD CAD AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud