Ansvarlig kontrollerende - Kristiansund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Undersøke byggetillatelse for tomter

6525FREI

På vegne av min svigermor ønsker jeg å undersøke mulighetene for å bygge en eller flere boliger til henne og datteren, samt evt selge resterende tomter. Utfordringen er at dette er et område vi ikke har noe erfaring på. For en god del år tilbake søkte hun om byggetillatelse hos kommunen (eller utskillelse) for fire tomter, men etter fem år så forsvant søknaden i systemet og hun måtte begynne på nytt igjen. Siden har ikke saken blitt rørt. Kort oppsummert: 1. Hun har en muntlig (og fhpt skriftlig) avtale om utskillelse av fire tomter i et eksisterende boligområde på Frei. 2. Hun vil finne ut om det er mulig å få skilt ut og få byggetillatelse til opptil fire tomter. 3. Hun trenger hjelp til å se om det finnes en løsning der hun kan gjennom salg av overskuddstomter e.l. finansiere en bolig til seg selv og datteren. Dere som ser dette anbudet kan forhåpentligvis si noe om mulighetsrommet. Her er alle forslag aktuelle. Om hun kunne stått igjen med en bolig til seg selv hadde det vært fantastisk.

Bruksendring fra fritidsbolig til herålsbolig

6512KRISTIANSUND N

Trenger fagfolk bytte bruksendring fra fritidsbolig til herålsbolig. Hytta ligger på Frei mot Harpskaret.

Doffin - KK- Totalentreprise Øvre Eng gt. 8 Ny EL-hovedtavle

6509KRISTIANSUND N

På vegne av Kristiansund kommune v/ Eiendomsdrift inviteres det til å gi tilbud på entreprise på utskifting av ny EL-hovedtavle i Øvre Eng gt. 8

Doffin - KK - Totalentreprise - Sansehage, Frei Sjukeheim

6509KRISTIANSUND N

Kristiansund kommune v/ Eiendomsdrift inviterer med dette til begrenset tilbudskonkurranse i forbindelse med opparbeidelse av Sansehage vedFrei Sjukeheim, Kleivabakken 9. Det avholdes nå en prekvalifisering. Ut fra utvelgelseskriteriene angitt i kvalifikasjonsgrunnlaget inviteres videre tre leverandører til å levere tilbud.

Årlig gjennomgang av bygg

6507KRISTIANSUND N

Sameiet Bryggekanten ser etter kompetent personell til årlig gjennomgang av bygningsmassene tilhørende sameiet for å prioritere vedlikeholdsoppgaver. Ta kontakt med undertegnede for mer informasjon.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud