Ansvarlig kontrollerende - Alta

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Doffin - Oppgradering av Kronstad barnehage

9506ALTA

Leveransen gjelder oppgradering av Kronstad barnehage. Utskifting av diverse gulvbelegg på avdelingene, maling av himling og vegger. Noen rom skal ha montert akustikkplater. Alle innvendige dører skal skiftes. Ventilasjonsanlegg skal skiftes. Elektrisk anlegg skal oppgraderes. Alle lyspunkt skal byttes ut. Bygget skal kobles opp mot SD anlegg. Viser til vedlegg for nærmere beskrivelse av prosjektet.

Doffin - Patosletta Utleieboliger

9506ALTA

Stiftelsen Utleieboliger skal etablere en ny boligblokk på Patosletta på Kronstad. Leilighetsbygget med 8 leiligheter fordelt på to etasjer, skal bygges på eiendommen g.nr./b.nr. 33/9. Boligene skal fungere som utleieboliger for vanskeligstilte og har et BRA på ca. 680 m². Entreprisen omfatter ett leilighetsbygg, nødvendig opparbeidelse av utomhusområder, parkeringsareal og lekeplass.

Papirarbeidet for å søke om oppføring av naust uten ansvarsrett

9518ALTA

Jeg trenger hjelp til selve søknadspapirene for å få satt opp et naust på en festet tomt i Alta kommune. Jeg har tegningene på naustet og situasjonskart etc digitalt, men mangler selve søknaden. Dette kan søkes på uten ansvarsrett. Er det noen som kan hjelpe oss?

Doffin - Detaljregulering Stengelsmoen nord

9506ALTA

Alta kommune skal innhente tilbud på detaljregulering av Stengelsmoen nord.

Doffin - Områderegulering for Bossekop bydelssentrum

9506ALTA

Alta kommune innbyr til åpen anbudskonkurranse (konkurranse uten forhandlinger) for inngåelse av kontrakt på utarbeidelse av reguleringsplan (områderegulering) for Bossekop bydelssentrum. Mandat og premisser som skal legges til grunn for utredningene, fremgår av konkurransegrunnlag.

* Fortsatt ledig: Energirådgiver - Enovatiltak - Alta

9502ALTA

Hei Jeg overtar Myrveien, hhv 010915 eller 011015, for befaring og rådgivning om energitiltak. I den forbindelse ønsker jeg kontakt med en entreprenør/byggmester, med nødvendig enova-kompetanse i Alta. Mvh Sissel

Siste evalueringer
Papirarbeidet for å søke om oppføring av naust uten ansvarsrett

Godt utført arbeid, Trivelige folk som er enkle og greie og samarbeide med til en fornuftig pris. Vårt oppdrag ble raskt utført.

Aug. 2018
T

Torill Merete om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud