Ansvarlig kontrollerende - Holmestrand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Teknisk rapport

3086HOLMESTRAND

Hei. Jeg ønsker å selge Tiny Houses produsert i Polen og trenger en person som skal utarbeide en rapport om samsvar med norske byggestandarder. Jeg har all nødvendig dokumentasjon og sertifikater for materialer. kan du gjøre noe sånt?

Pris på div Bærebjelker og innsetting av dør og vinduer.

3077SANDE I VESTFOLD

- skal fjerne en pipe og slå sammen lysåpningene på hver side av pipen. Det er litt usikkert om hva som er bæring og ikke, men regner det må inn med en drager på enten 5 eller 6 meter. - skal bytte en bærebjelke på ca 3 meter til en litt mer robust limtre ev ståldrager (er i dag 4"x4"). - vil gjerne ha pris på litt forskjellige løsninger på innsetting av vinduer og veranda dør: veggen er ca. 6,2m bred og høyde 2,15/2,20 og planen er i utgangspunktet en skyvedør i midten på 180x200 og 2.stk vinduer på ca. 140x160 et på hver side av skyvedør. Men er her ute etter innspill på best løsning opp mot pris. Arbeidene som beskrevet er i 1.etg i et hus med 2 etasjer + kjeller. Står selv for rive arbeider.

Trykktest og uavhengig kontroll av bygge

3089HOLMESTRAND

Har bygget hus og er tett bygg og lagt gips innvendig, trenger trykk/tetthet kontrol og uavhengig kontroll av våtrom.

HASTER! Utbedring av fuktskadet gesimskasse

3080HOLMESTRAND

Behøver hjelp til å lokalisere årsak og utbedre fuktskadet gesimskasse snarest. Se vedlagt bilde.

energirådgiver - enebolig

3080HOLMESTRAND

skal pusse opp i 2019, trenger en enova godkjent energirådgiver for å lag en plan på energisparingstiltak for huset. huset har byggår 1955.

* Fortsatt ledig: Jeg søker deg med sentral godkjenning til å stå ansvarlig for garasjeprosjekt. Du må kunne stå ansvarlig for både prosjektering og u

3070SANDE I VESTFOLD

Du må kunne stå ansvarlig for både prosjektering og utførelse. Garasjen blir ett tilbygg på ca 62kvm inkludert terasse. Jeg holder til i Sande i Vestfold. Ta kontakt for mer informasjon.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.